2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Kjøpe ny bil fra Volkswagen t-roc suv

Tips som kan hjelpe deg med å velge ny bil

Er du på jakt etter en ny bil for familien, eller skal du kanskje ha en liten og praktisk bil for bykjøring? Vi håper en av kategoriene under kan hjelpe deg med valget.

Elbil | SUV | 7-seter | Ladbar plug in hybrid

Vi har et bredt utvalg av bilmodeller i Volkswagen og liker å tro at vi har en bil for alle i en av våre mange bilkategorier. Si fra til oss da vel, hvis du savner noe eller du ikke finner det du leter av informasjon her. 

e-Golf rekkeviddekalkulator

Sjekk rekkevidden til den nye e-Golf her.
Volkswagen e-golf elbil rekkevidde kalkulator

Er du usikker på rekkevidde og hva du trenger? e-Golf har mer enn nok for de fleste behov, både til hverdags og i helg. Her kan du sjekke om rekkevidden passer din kjørestil og ditt behov. 

Derfor er e-Golf testvinneren blant elbiler.

I den nye e-Golf får du både den beste garantien på bilbatteriet, mye sikkerhetsutstyr og en fantastisk kjørekomfort tilsvarende som i en helt vanlig Golf.
Volkswagen e-Golf beste elbil test familiebil god bagasjeplass

Det er ikke bare rekkevidden du bør fokusere på når du skal velge elbil. I den nye e-Golf er det ikke spart på standardutstyret og bilen er full av innovasjoner og utstyr man kan måtte betale ekstra for i andre elbiler. Se listen og elbil test her. 

Hvilken bil skal du velge?

Vår nye bilvelger kan hjelpe deg!
Hvilken bil skal jeg velge? Volkswagen bilvelger

Test bilvelgeren som tar deg gjennom steg som kartlegger dine behov og ditt bilbudsjett. Kanskje har vi andre anbefalinger til deg enn du har tenkt på selv? Mulighetene er mange og vi hjelper deg med å velge riktig bil. 

SUV

Er SUV den perfekte bil for familien? Se selv. Det er mange fordeler du vil sette pris på med en SUV.
Volkswagen Tiguan SUV

Trenger du en sporty og praktisk bil med høy bakkeklaring, firehjulstrekk og stor bagasjeplass? Da er en SUV det riktige valget for deg. 

Bil for familien

Det finnes like mange biler som det finnes familiesituasjoner og enten du har 2 barn eller 5 barn skal vi ha en god løsning for deg og din familie.
Volkswagen velg riktig familiebil

 

Fokuser alltid på sikkerhet sammen med komfort. Både barn og voksne skal sitte trygt og med Volkswagens assistentsystemer for økt sikkerhet og komfort hjelper bilen også til der du trenger det. 

Les om sikring av barn, pakking av bil, kollisjonstester med mer her. 

Ladbar plug in hybrid

Hva er en ladbar plug in hybrid, og hva er forskjeller på en god og en dårlig ladbar hybridbil?
Volkswagen ladbar hybridbil

Les alt om Volkswagens ladbare hybridbiler og gjør valget av ny bil enklere.

Volkswagen i sosiale medier