Nettleseren din er utdatert!

For å gi deg den beste brukeropplevelsen ber vi deg om å oppdatere nettleseren din.

1

Now you can
Den nye ID.3 1ST

Revolusjon fremfor evolusjon

Med ID. begynner en ny elbilæra. Denne fascinerende elbilen har sportslige kjøreytelser, innovativ design og lang rekkevidde. Ta et skritt inn i fremtiden og forhåndsbestill den eksklusive spesialutgaven ID.3 1ST.

  • Rekkevidde ID.3 1ST: inntil 420 km elektrisk rekkevidde (WLTP2)
Fronten på ID.3 1ST
1

Forhåndsbestillingen har startet

Bli en av de første som får forhåndsbestille og bestille den nye ID.3 1ST
Sikre deg en begrenset spesialutgave med eksklusive designelementer
Motta nyheter og oppdatert informasjon om våre elbilmodeller og den nye ID.3 1ST

Høydepunktene til ID.3 1ST 

Her kan du jevnlig lese om nye høydepunkter til ID.3 1ST. Nysgjerrig? Her er noe av hva ID.3 1ST har å by på.

--:--
1

Avanserte løsninger for fremtiden

Ny teknologi åpner for nye muligheter, samtidig som vi står overfor store utfordringer. Derfor er ID.3 1ST helelektrisk, og fremfor alt også bærekraftig. Den er den første av våre biler som er klimanøytral når den leveres til kunden. Det har vi oppnådd ved å konsekvent redusere CO2-utslippene i leveringskjeden og produksjonen. Uunngåelige CO2-utslipp utlignes ved hjelp av klimaprosjekter.

Sportslige kjøreytelser

ID.3 1ST byr på fullt dreiemoment fra første meter, konstant dynamisk akselerasjon og ytelser som garantert vil gi deg hjertebank. Én kjøretur, og du er overbevist.

--:--
1
--:--
1

Høy kjøreglede

Spesialmodellen ID.3 1ST leveres med et mellomstort batteri (58 kWh, netto). ID.3 vil senere leveres i tre varianter: Med det minste batteriet (45 kWh, netto) kan du kjøre inntil 330 km (WLTP2), mens det største (77 kWh, netto) gir en rekkevidde på inntil 550 km (WLTP2). ID. vil med andre ord dekke de fleste behov til elektrisk mobiliet.

--:--

Interaktivt lys

ID.3 1ST hjelper deg med alle hverdagslige gjøremål. Lyskonseptet er interaktivt og unikt. Lyset hilser, hjelper deg med navigering, gir beskjed når du bør bremse før fare inntreffer, og når du forlater bilen.

Innovative LED Matrix frontlys

Når du nærmer deg din ID.3 1ST, kjenner den deg igjen og hilser på deg ved å blinke med LED-Matrix-frontlysene. De sørger for optimal belysning i tilnærmet alle situasjoner. Det gjør at du kan kjøre mer forutseende.

--:--

Den første.
Overbeviser ved første øyekast.

De eksklusive detaljene til ID.3 1ST viser ved første øyekast hvem som er den første: Spesialutgaven utmerker seg med 1ST-logo, særegen dekor, 1ST-rattdekor og pedaler i play & pause-design samt en spesiell hilsen på velkomstskjermen.

--:--
Fronten på ID.3 1ST
1

Forhåndsbestillingen har startet.

Bli en av de første som får forhåndsbestille og bestille den nye ID.3 1ST
Sikre deg en begrenset spesialutgave med eksklusive designelementer
Motta nyheter og oppdatert informasjon om våre elbilmodeller og den nye ID.3 1ST

Meld deg på vårt nyhetsbrev og bli oppdatert på ID.

Bli regelmessig oppdatert på informasjon om ID.3, ID. familien og elektrisk mobilitet.

1.
Kamuflert prototype
2.
Prognosert rekkevidde ved kjøring av syklusene i henhold til den verdensomspennende standardiserte testen for personbiler og lette nyttekjøretøyer (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP) på et testapparat. WLTP-rekkeviddeverdiene for standardmodeller kan avvike avhengig av bilens utstyr. Faktisk rekkevidde avhenger av kjørestil, hastighet, bruk av komfort- og tilleggsforbrukere, utetemperatur, antall passasjerer/bagasje og topografi.