Nettleseren din er utdatert!

For å gi deg den beste brukeropplevelsen ber vi deg om å oppdatere nettleseren din.

0

Den nye ID.3 1ST

Den nye ID.3 1ST

Den nye ID.3 1ST er første modell den kommende ID.-familien fra Volkswagen og den produksjonsklare modellen vil vises på bilutstillingen (IAA) i Frankfurt i september.  Denne fascinerende spesialutgaven har sportslige kjøreytelser, innovativ design og lang rekkevidde på inntil 420 km (WLTP) skreddersydd for det norske markedet. Forhåndsbestill en begrenset spesialutgave av ID.3 1ST og sikre deg levering i 2020. 

For første gang kommer ID.3 1ST til Norge!

Fra onsdag 21. til søndag 25. august står ID.3 1ST utstilt på Bryggetorget på Aker Brygge i Oslo. Her vil du kunne oppleve størrelsen, se eksteriøret, og ikke minst stille de spørsmålene du måtte ha om elbilen.

Volkswagen ID.3 1ST sett ovenfra
ID.3 1ST er prøvekjørt
Volkswagen ID.3 1ST sett fra siden
Den første elektriske virkelige "folkevogna", ID.3.
Elbil24
Fred Magne Skillebæk

Som første norske journalist, og eneste i Norden, har Fred Magne Skillebæk i Elbil24 fått muligheten til å teste og prøvekjøre den nye ID.3 1ST

Les testen og få dommen her (ekstern lenke)

Høydepunktene til ID.3 1ST 

Her kan du jevnlig lese om nye høydepunkter til ID.3 1ST. Nysgjerrig? Her er noe av hva ID.3 1ST har å by på.

Utstyrsversjoner

ID.3 1ST kommer i tre forskjellige utstyrsversjoner og fire farger blir tilgjengelig

 • ID.3: Standard utstyrsnivå
 • ID.3 Plus: Pluss IQ Light (oppgraderte LED-lys), samt to-farget eksteriør og andre interiørdetaljer
 • ID.3 Max: Pluss panoramaglasstak og innovative løsninger som AR head-up display

Størrelse

Volkswagen ID.3 1ST vil ha utvendig størrelse som en e-Golf og MEB-plattformen gir Volkswagen ID.3 1ST en romslig kupé med plass tilsvarende som en bil i et større segment.  Eksakte mål for bagasjeromsvolum vil komme på et senere tidspunkt, men vi antar at bagasjeromsvolumet vil være på tilsvarende nivå som dagens Golf. 

Ofte stilte spørsmål om ID.3 1ST

Kommer ID.3 1ST med hengerfeste? Hva slags drivlinje har ID.3 1ST? Les svarene på de mest stilte spørsmålene om ID.3 og spesialversjonen. 

Sportslig design og kjøreopplevelse

Opplev en helt ny kjøreopplevelse i et sportslig design med 18" tommers lettmetallfelger. Den elektriske motoren akselerer lynkjapt og tilbyr en kjøreopplevelse du sent vil glemme. 

Lang rekkevidde

Spesialmodellen ID.3 1ST leveres med et mellomstort batteri (58 kWh, netto) og du kan kjøre inntil 420 km (WLTP2). ID.3 vil senere leveres i tre varianter: Med det minste batteriet (45 kWh, netto) kan du kjøre inntil 330 km (WLTP2), mens det største (77 kWh, netto) gir en rekkevidde på inntil 550 km (WLTP2). ID. vil med andre ord dekke de fleste behov til elektrisk mobiliet.

Volkswagen ladeboks

Lading inkludert for ID.3 1ST

Forhåndsbestill en ID.3 1ST og få med 1 års kostnadfri lading (inntil 2000 kWh) på offentlige ladestasjoner tilknyttet tjenesten We Charge. Hurtigladenettverket IONITY er en av flere kjente ladeoperatører som vil være tilknyttet We Charge. Flere detaljer vil komme nærmere lansering av ID.3 1ST

Rask lading

Med ID.3 1ST lader du batteriene inntil 260 km på 30 minutter med en ladehastighet på inntil 100 kW. 

Forhåndsbestill ID.3 1ST

Sikre deg levering i 2020.

Et fantastisk lysspekter gir en ekstra sikkerhet. 
LED-Matrix lysene på ID.3 1ST 

LED-Matrix lysene på ID.3 1ST leverer et fantastisk lysspekter tilnærmet dagslys under alle kjøreforhold. Spesielt under vanskelige kjøreforhold og på lange mørke høst- og vinterkvelder gir LED-Matrix lysene en ekstra sikkerhet. Lysene er dessuten dynamiske slik at de endrer lysåpning etter veibanen og hastigheten.

De innovative LED-Matrix lysene hilser på deg ved å blunke med lyset. Den dynamiske lysassistenten gjør at du kan kjøre med fjernlyset tent permanent uten at motgående kjøretøy blendes. De dynamiske, mørke LED-baklyktene er utstyrt med elegante, sveipende blinklys.

Den interaktive, flerfargede ambientebelysningen innvendig ikke bare hilser deg velkommen, men hjelper deg også med navigeringen og varsler om nødsituasjoner under kjøring.   

Den første.
Overbeviser ved første øyekast

De eksklusive detaljene til ID.3 1ST viser ved første øyekast hvem som er den første: Spesialutgaven utmerker seg med 1ST-logo, særegen dekor, 1ST-rattdekor og pedaler i play & pause-design samt en spesiell hilsen på velkomstskjermen.

Fronten på ID.3 1ST

Forhåndsbestill ID.3 1ST

Sikre deg en begrenset spesialutgave med eksklusive designelementer
1 års lading inkludert (inntil 2000 kWh)
Få levert din ID.3 1ST i løpet av 2020, uansett kønummer
Rekkevidde ID.3 1ST: inntil 420 km elektrisk rekkevidde (WLTP)

Veien til ID.3 1ST

 • Sommer 2019
  Forhåndsbestill en plass i køen og sikre deg en plass i bestillingskøen 
 • Høst 2019
  Estimert - Du velger og bestiller din Volkswagen ID.3 1ST
 • Sommer 2020
  Estimert - Du henter din nye ID.3 1ST hos din forhandler
Flere høydepunkter 

Avanserte løsninger for fremtiden

Ny teknologi åpner for nye muligheter, samtidig som vi står overfor store utfordringer. Derfor er ID.3 1ST helelektrisk, og fremfor alt også bærekraftig. Den er den første av våre biler som er klimanøytral når den leveres til kunden. Det har vi oppnådd ved å konsekvent redusere CO2-utslippene i leveringskjeden og produksjonen. Uunngåelige CO2-utslipp utlignes ved hjelp av klimaprosjekter.

Sportslige kjøreytelser

ID.3 1ST byr på fullt dreiemoment fra første meter, konstant dynamisk akselerasjon og ytelser som garantert vil gi deg hjertebank. Én kjøretur, og du er overbevist.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og bli oppdatert på ID.

Bli regelmessig oppdatert på informasjon om ID.3 og ID.-familien.