Nettleseren din er utdatert!

For å gi deg den beste brukeropplevelsen ber vi deg om å oppdatere nettleseren din.

--:--
1

Volkswagen ID.

Fremtidens elbiler fra Volkswagen

Det er på tide å tenke nytt, på tide å legge om til en ny type bilkjøring med neste generasjon elbiler fra Volkswagen. ID.- modellserien fra Volkswagen blir starten på en ny æra innen elektrisk mobilitet.

Fronten på ID.3 1ST
2

Forhåndbestill en modell av spesialutgaven ID.3 1ST

Sikre deg en begrenset spesialutgave med eksklusive designelementer
1 års lading inkludert (inntil 2000 kWh)
Få levert din ID.3 1ST i løpet av 2020, uansett kønummer
Rekkevidde ID.3 1ST: inntil 420 km elektrisk rekkevidde (WLTP3)

Volkswagen ID. er neste generasjon elbil

Den helelektriske ID.- modellserien har mer å by på enn bare elektrisk kjøring: ID. er ditt personlige rom på fire hjul. Den lytter til deg, den forstår deg og den lærer av deg. Den lar deg kjenne på den dynamiske følelsen av helelektrisk akselerasjon. Batteriene lades raskt og har lang rekkevidde på inntil 550 km (WLTP3) som bringer deg trygt frem til din destinasjon.

ID. blir konkurransedyktig på pris

Med lanseringen av ID. gjør Volkswagen elbilen tilgjengelig for flere. ID.-modellserien består av moderne elbiler for ulike behov til en konkurransedyktig pris.

1
En kvinne i halvprofil lener seg mot ID. Crozz, og en kjørende ID. Crozz sett på skrå ovenfra.
1

Lang rekkevidde

Volkswagen ID. tar deg lenger. Med mulighet for hurtiglading og en rekkevidde på inntil 550 km (WLTP3) kan du tilbakelegge lengre strekninger uten å måtte lade. Uansett hvor turen går.

En ny dynamikk

Nå er det enklere enn noen gang å kjøre miljøvennlig. Uten å skifte gir – verken automatisk eller manuelt – går vi inn i en æra av elektrisk akselerasjon, samtidig som vi er på vei mot helautomatisert kjøring.

En kvinne og ID. Vizzion sett på skrå forfra.
1
1

Mer avansert enn noensinne

ID. byr på mer enn å bare kjøre bil. Intelligente forbindelser og moderne teknologi lærer av deg, snakker med deg og hjelper deg på veien. Volkswagen ID. er utviklet på en moderne plattform for fremtidens elbiler. Dette skaper et helt nytt samspill mellom fører og bil.

En stil for alle livsstiler

ID.- familien presenterer bilmodeller som passer for alle behov, slik at enhver kan finne sin type som passer sitt behov. Plasskonseptet og kupeen er fremtidsrettet og gir allerede i dag en pekepinn på hvordan autonom kjøring en dag vil se ut.

1

Meld deg på vårt nyhetsbrev og bli oppdatert på ID.

Bli regelmessig oppdatert på informasjon om ID.3 og resten av ID.-familien.

1.
Konseptbil
2.
Kamuflert prototype
3.
Prognosert rekkevidde ved kjøring av syklusene i henhold til den verdensomspennende standardiserte testen for personbiler og lette nyttekjøretøyer (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP) på et testapparat. WLTP-rekkeviddeverdiene for standardmodeller kan avvike avhengig av bilens utstyr. Faktisk rekkevidde avhenger av kjørestil, hastighet, bruk av komfort- og tilleggsforbrukere, utetemperatur, antall passasjerer/bagasje og topografi.