vw Caravelle personbil

Volkswagen Caravelle
Klassikeren vi alle kjenner med inntil 9 seter!

Prøvekjør og bestill Caravelle hos våre forhandlere i dag!
Prøvekjør og bestill Caravelle hos våre forhandlere i dag!
  • Pris fra kr 891.000,- inkl. mva.
  • Opptil9 seter
  • Pris fra kr 891.000,- inkl. mva.
  • Pris fra kr 891.000,- inkl. mva.
  • Pris fra kr 891.000,- inkl. mva.
  • En utstyrsversjonComfortline

  Bygg Caravelle personbil

  Hvorfor velge Caravelle personbil?

  1
  STOR grad av valgfrihet

  Caravelle gir deg rikelig med plass og tilbyr opptil 9 seter (8 passasjerseter + ett førersete). Og det beste av alt, du har fortsatt plass til bagasje! Du bestemmer selv hvilken seteløsning du ønsker. Her står nemlig valgfrihet og fleksiblitet høyt på lista.

  vw Volkswagen Caravelle 6.1 personbil familiebil minibuss minivan NAV bil med 8 eller 9 seter og fleksible seteløsninger for persontransport
  2
  Familiebilen med plass til "alt"

  Bilferie med vennegjengen eller hente ungeflokken på fotballtrening? Caravelle gir deg plass til både store og små passasjerer som skal fraktes fra A til B. Rydder du bort noen seter får du også plass til madrass i bagasjerommet og vipps - så ble det en bobil.

  vw Volkswagen Caravelle 6.1 personbil familiebil minibuss minivan NAV bil med 8 eller 9 seter og fleksible seteløsninger for persontransport fjelltur vennegjeng
  3
  4MOTION firehjulstrekk & automatgir?

  Ja takk, begge deler! Caravelle kan altså kombineres med 4MOTION firehjulstrekk og DSG automatgir for ekstra høy kjørekomfort.

  vw Volkswagen Caravelle 6.1 personbil familiebil minibuss minivan NAV bil med 8 eller 9 seter og fleksible seteløsninger for persontransport 4x4 firehjulstrekk 4motion dsg automatgir

  Interiørløsninger | Caravelle

  Flere mulige setekombinasjoner, mange oppbevaringsplasser og et stort antall elektriske løsninger gjør Caravelle til den perfekte flerbruksbilen.

  Setepakker Caravelle

  vw Volkswagen Caravelle 6.1 personbil familiebil minibuss minivan NAV bil med 8 eller 9 seter og fleksible seteløsninger for persontransport easy entry funksjon

  De fleksible setepakkene i Caravelle lar deg skreddersy bilen tilpasset ditt behov. Mulighetene er mange – med forskjellige setekombinasjoner fra to til ni passasjerer.

  Easy Entry-funksjon: setene kan skyves forover med et håndtak. Dette gjør det lettere for passasjerene i tredje seterad å komme seg inn og ut. Modeller med to skyvedører leveres med Easy Entry på begge sider. Hvis du treger å frakte lange gjenstader er det ikke noe problem, alle seteryggene kan slås ned, også på setene med Easy-Entry-funksjon.

  12-vei elektrisk setejustering (ekstrautstyr): Førersetet har setevarme og elektrisk justering. Du kan justere korsryggstøtten og tilpasse høyden, vinkelen og avstanden på setet slik at du finner den posisjonen som passer perfekt for nettopp deg. En minnefunksjonen gjør det mulig å lagre tre forskjellige seteinnstillinger.

  Det kan leveres dobbeltsete i stedet for enkeltsete på passasjersiden foran. Når du slår opp seteputen på det doble passasjersetet, åpnes et stort oppbevaringsrom.

  For at det skal være lett å komme til overalt i førerhuset, kan armlenet på fører- og passasjersetet vippes opp. og/eller trinnvis justeres.

  Eksklusivt interiør | Caravelle

  vw Caravelle personbil

  Interiøret i Caravelle er oppgradert og kjennetegnes av moderne design og eksklusive materialer som skaper en behagelig atmosfære. Alle betjeningselementer har en logisk og ergonomisk plassering. Det smarte oppbevaringssystemet i bilen gir plass til dokumenter, nettbrett, smarttelefon og alt det andre du trenger i løpet av en dag med transportoppdrag.

  Bakluke | Caravelle

  vw Volkswagen Caravelle 6.1 personbil familiebil minibuss minivan NAV bil med 8 eller 9 seter og fleksible seteløsninger for persontransport bagasjerom

  Enkelt å laste og losse takket være bakluken sin store åpningsvinkel. Det er god plass til å laste inn og ut av bagasjerommet. I tillegg er den fin å søke ly under ved regnvær. Det er mulig å bestille elektrisk bakluke eller sidehengslede bakdører om ønskelig (ekstrautstyr).

   

  Lykter | Caravelle

  vw Caravelle personbil

  Få best mulig sikt

  Front- og baklyktene med LED-lys gir Caravelle den karakteristiske Volkswagen-signaturen. Den avanserte LED-teknologien gir lyktene et stort lysvolum, lang holdbarhet og et lysspekter som ligner dagslys. Samtidig bruker de svært lite energi og er således strømbesparende. Nær- og fjernlys genereres også med LED-lys.

  Dysene for lyktespyleranlegget er integrert i støtfangeren, kjøres inn/ut ved behov og aktiveres ved påslått nær- eller fjernlys. Det er koblet til vindusspyleranlegget, slik at frontlyktene rengjøres ved hver femte vindusvask.

  Lys- og siktpakken gir bedre sikt og består av et automatisk avblendbart innvendig speil som forhindrer at du blendes av andre trafikanter, og en lys og regnsensor som aktiverer vindusviskerne. Assistentlyset coming home / leaving home lyser opp området rundt bilen og øker dermed sikkerheten når det er mørkt.

  Lys- og siktpakke samt LED-lys er standardutstyr for Caravelle Comfortline.

   

  Festesystemer | Caravelle

  vw Caravelle personbil

  Uansett hva du skal frakte, vil det være trygt plassert i Volkswagen Caravelle.

  I alt seks surrekroker i passasjerrommet og bagasjerommet sørger for at bagasjen kan festes på en sikker måte. I Caravelle med lang akselavstand er det inntil åtte surrekroker (avhengig av hvilken setepakke som er valgt).

  Toseters-benken i andre seterad, samt de ytre setene i treseterbenken har ISOFIX-festepunkter som gjør det mulig å feste barneseter på en trygg måte. I Caravelle er det totalt 4 ISOFIX-innfestinger.

  Elektriske utstyrspakker | Caravelle

  innfellbare sidespeil vw Volkswagen Caravelle personbil

  For ekstra komfort

  Fra elektriske vinduer til elektrisk innfelling av sidespeil, Caravelle kan skreddersys med praktiske løsninger.

  Elektrisk pakke II: Pakken består av elektrisk justerbare og oppvarmbare sidespeil og elektriske vindushevere. Betjeningsbryterne er integrert i dørene på fører- og passasjersiden. Standardutstyr.

  Elektrisk pakke I:Pakken inkluderer alt fra pakke I, men inkluderer også elektrisk innfelling av sidespeilene.

   

  Motorteknologi | Caravelle

  Du finner den nyeste generasjonen motorer i Caravelle og disse kan kombineres med 4MOTION firehjulstrekk og DSG automatgir for ekstra høy kjørekomfort. Forbruk- og utslippsdata etter WLTP finner du når du bygger bilen i bilkonfiguratoren vår.

   

  Motoralternativer | Caravelle

  vw Volkswagen Caravelle 6.1 varebil personbil familiebil minibuss minivan NAV bil med 8 eller 9 seter og fleksible seteløsninger for persontransport flyplass airportshuttle

  Caravelle kan leveres med ulike dieselmotorer i kombinasjon med DSG automatgir, 4MOTION firehjulstrekk eller begge deler. Du kan velge blant følgende TDI-dieselmotorer/motorkombinasjoner;

  • 2,0 l 150 hk TDI DSG automatgir (kort/lang)
  • 2,0 l 150 hk TDI 4MOTION/DSG (kort/lang)
  • 2,0 l 204 hk TDI 4MOTION/DSG (kort/lang)

  BlueMotion Technology | Caravelle

  vw Caravelle personbil

  Teknologi som sparer drivstoff

  Caravelle setter nye standarder for bærekraftig mobilitet. De nye, Euro 6-kompatible TDI-motorene har BlueMotion Technology som standard.

  Start-/stoppsystemet slår av motoren automatisk når bilen går på tomgang, og når du slipper clutchpedalen, for eksempel på rødt lys. Du trenger bare å trå inn clutchen for å starte motoren igjen.

  Utnyttelse av bremseenergi fungerer slik at bilens batteri lades opp i pådrags- og bremsefasene. Dette reduserer belastningen på motoren og gir dermed et lavere drivstofforbruk.

  Dekkene på Caravelle har lavere rullemotstand. Dette gir redusert drivstofforbruk og dermed mindre CO2-utslipp.

  DSG automatgir | Caravelle

  vw Caravelle personbil

  Velg automatgir for maksimal kjørekomfort

  Med DSG 7-trinns dobbelclutchgirkasse får du helautomatiske, nesten umerkelige girskift uten avbrudd i trekkraften, noe som bidrar sterkt til den høye kjørekomforten. Du kan velge mellom normal- og sportsmodus. Caravelle tilbys også med et multifunksjonsratt med girhendler.

  Adaptiv understellsregulering | Caravelle

  vw Caravelle personbil

  Få bedre kjøreegenskaper

  Med adaptiv understellsregulering som ekstrautstyr kan du justere understellet som du vil med et enkelt tastetrykk for å oppnå bedre kjøreegenskaper. Velg mellom innstillingene NORMAL, COMFORT og SPORT.

  4MOTION firehjulstrekk | Caravelle

  vw Volkswagen Caravelle 6.1 varebil personbil familiebil minibuss minivan NAV bil med 8 eller 9 seter og fleksible seteløsninger for persontransport 4x4 4motion firehjulstrekk

  Snø og fjell er ingen hindring for Caravelle

  Som eneste bil i sin klasse kan Caravelle leveres med 4MOTION firehjulstrekk og DSG 7-trinns automatgir (ekstrautstyr). Denne kombinasjonen sørger for godt veigrep, solide kjøreegenskaper og sikker styring, selv under krevende kjøreforhold.

  Caravelle kan også leveres med en mekanisk differensialsperre på bakakselen i kombinasjon med 4MOTION firehjulstrekk. Sperren betjenes via en knapp på dashbordet. Bakkebremsassistenten hjelper deg å kjøre kontrollert og sikkert ned bratte bakker ved å redusere motorens turtall og bremse bilen ved behov.

  Infotainment | Caravelle

  I Caravelle er løsningene både innovative og underholdende med det flotte infotainmentsystemet og enestående tilkoblingsmuligheter.

  Radio- og navigasjonssystemer | Caravelle

  vw Caravelle personbil

  Innovativt og underholdende

  Caravelle har et toppmoderne infotainment system med intuitiv betjening og enestående tilkoblingsmuligheter.

  Mobile online-tjenester Caravelle

  smartelefon

  Alltid oppdatert

  Takket være toppmoderne teknologi kan du ha full tilgang til internett i en Caravelle.

  Elektronisk stemmeforsterker | Caravelle

  vw Volkswagen Caravelle personbil stemmeforsterker jenter i baksete med iphone og fotballtrøyer

  1-2-3 nå kommer en beskjed!

  Den elektroniske stemmeforsterkningen gjør at du slipper å rope for å få kontakt med de som sitter i baksetet/passasjerrommet. Dette fordi håndfrimikronen fanger opp stemmesignalene dine, forsterker disse og sender dem ut gjennom høyttalerne bak i bilen.

  Klimaanlegg | Caravelle

  vw Caravelle personbil

  Det er viktig med et godt inneklima

  Det moderne klimaanlegget i Caravelle justerer raskt temperaturen tilpasset ditt behov, enten du vil ha det varmere eller ønsker å kjøle deg ned.

  Climatronic klimaanlegg gjør det mulig å regulere temperaturen i tre soner og sikrer et behagelig klima for alle i bilen. Klimaanlegget registrerer utetemperaturen og solstrålenes intensitet og tilfører mer eller mindre kald luft etter behov. Automatisk omluftfunksjon med luftkvalitetssensor sørger for et behagelig inneklima.

  Frontruteoppvarmingen gjør at du har god sikt forover selv i kaldt og fuktig vær. Systemet sikrer også hurtig fjerning av is på vinterstid.

  Varme- og ventilasjonsanlegget kan styres både fra det sentrale tidsuret i takkonsollen og eventuelt med en fjernkontroll.

  Assistentsystemer | Caravelle

  Caravelle har praktiske førerassistent- og sikkerhetssystemer som hjelper deg i alle situasjoner.

  Våre sikkerhetssystemer

  I Caravelle stiller du godt forberedt i de fleste trafikksituasjoner. Våre avanserte sikkerhetssystemer kan gripe inn og ta over styringen av bilen, og på denne måten reduserere sannsynligheten for ulykker på veien.

  vw Volkswagen Caravelle 6.1 varebil personbil familiebil minibuss minivan NAV bil med 8 eller 9 seter og fleksible seteløsninger for persontransport sikkerhetssystem assistentsystem lane assist

  Våre førerassistentsystemer

  Intelligente førerassistentsystemer gjør kjøringen i en Caravelle meget komfortabelt, nettopp fordi de hjelper deg i ulike situasjoner som måtte oppstå på veiene.

  Parkeringsassistenter
  De smarte parkeringsassistentsystemene i Caravelle varsler deg om hindringer og gjør det lettere å manøvrere bilen i forbindelse med parkering. Både parkeringssensorer og ryggekamera er tilgjengelig som ekstrautstyr.

  vw Volkswagen Caravelle 6.1 varebil personbil familiebil minibuss minivan NAV bil med 8 eller 9 seter og fleksible seteløsninger for persontransport park assist parkeringsassistent assistentsystem

  Lykter og lysassistent
  Fra automatisk dimming av fjernlys til adaptive tåkelys – i en Caravelle er sikten god, uansett vær. Dette kommer godt med i land som Norge når vinterhalvåret eller mangel på tilstrekkelig gatebelysning gjør kjøring krevende.

  vw Volkswagen Caravelle 6.1 varebil personbil familiebil minibuss minivan NAV bil med 8 eller 9 seter og fleksible seteløsninger for persontransport park assist lysassistent assistentsystem

  Nyttige snarveier

  Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

   Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

   Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.