Bildet viser en hvit stor Volkswagen Crafter varebil som står parkert foran en orange vegg og en dame som står foran kassebilen

Crafter varebil
Stor kassebil med overlegen lasteevne!

Utforsk Crafter varebil og bestill den hos forhandler i dag!
Last ned prisliste | Last ned brosjyre

Utforsk Crafter varebil og bestill den hos forhandler i dag!
Last ned prisliste | Last ned brosjyre

Pris fra kr
407.243,-eks. mva. inkl. frakt og levering Oslo
Antall seter
3seter
Skreddersøm
3lengder- og takhøyder
Tilhengervekt
opptil 3.500kg
Tilbys også som
Elvarebil | Pickup | ChassisSkapbil | Minibuss m.m.
Tilbys med
4MOTIONfirehjulstrekk
Tilbys med
8-trinnsautomatgir
Motorvalg
102 - 177hk

Be om pristilbud
Kontakt forhandler for et uforpliktende pristilbud!

VW Volkswagen Crafter varebil

Overlegen lasteevne!

Dette er bare ett av mange argumenter for hvorfor du bør velge Crafter. Andre er overlegen kjørekomfort (takket være gode seter som tar vare på ryggen) og mange påbyggsmuligheter som sikrer at Crafter går hånd i hånd med dine fraktbehov.

VW Crafter varebil med 4motion

4MOTION firehjulstrekk

Crafter er én av få varebiler i sin klasse som leveres med 8-trinns automatgirkasse (ekstrautstyr) på alle drivlinjer i kombinasjon med 4MOTION firehjulstrekk. Dette er også vårt mest populære drivlinjealternativ. Kanskje ikke så rart når vi bor i et land som Norge hvor vær og føre stadig setter våre ferdigheter bak rattet på prøve?

VW e-Crafter elvarebil på tjuvholmen foran skur 13 og pushwagner

Elektrisk Crafter?

Har du behov for å kjøre stort og utslippsfritt? Da anbefaler vi deg å sjekke ut vår 100 % elektriske versjon av Crafter. Elvarebilen e‑Crafter byr selvfølgelig på samme kjørekomfort som Crafter og egner seg svært godt for distribusjon av varer i bysentre. Men hvorfor stoppe der? e‑Crafter kan også forvandles til en 9-seters elektrisk minibuss eller kjølebil!

Vil du vite mer om Crafter?
Finn og kontakt forhandfler for mer informasjon!

Nyttig info 
Crafter varebil

Oversikt

Se alle de nyttige funksjonene!

Sett deg tilbake og nyt filmen som gir deg en innføring i alt Crafter varebil har å by på av smarte løsninger. Husk å skru på lyd!

Bygg Crafter

Bestill prøvekjøring
Stå bedre rustet i valget av ny varebil!

Elektrisk Crafter

e‑Crafter elvarebil

Elektrisk Crafter

e‑Crafter elvarebil

Bildet viser et multifunBildet viser en gul Volkswagen e-Crafter elvarebil som står parkert på DHL sentralksjonsratt med PanAmericana logo i Volkswagen Caddy Cargo PanAmericana varebil

Har du behov for stor varebil med ledning? Da vil e‑Crafter være et godt alternativ!

Den egner seg også godt for ytterligere ombygg slik som elektrisk minibuss og kjølebil.

Kontakt forhandler for mer info om disse spesialløsningene!

Ved kjøp av ny varebil
kan du trenge dette

Informasjon om bilen

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.