• Pris fra kr414.283,- eks. mva. inkl. frakt/levering Oslo
 • Tilhengervektopptil 3.500 kg
 • Motorvalg102 - 177 hk
 • Tilbys med4MOTION firehjulstrekk
 • Tilbys med8-trinns automatgir
 • Antall seter3 seter
 • Tilbys også somElvarebil | Pickup | Chassis Skapbil | Minibuss m.m.

Crafter har mange høydepunkter. Her er noen av dem: 

Crafter introfilm

Overlegen lasteevne er bare ett av mange argumenter for hvorfor du bør velge Crafter. Andre er klasseledende kjørekomfort (takket være gode seter som tar vare på yrkesryggen) og en rekke påbyggsmuligheter som sikrer at Crafter går hånd i hånd med dine fraktbehov.

VW Crafter varebil med 4motion

4MOTION firehjulstrekk

Crafter er én av få varebiler i sin klasse som leveres med 8-trinns automatgirkasse (ekstrautstyr) på alle drivlinjer i kombinasjon med 4MOTION firehjulstrekk. Dette er også vårt mest populære drivlinjealternativ. Kanskje ikke så rart når vi bor i et land som Norge hvor vær og føre stadig setter våre ferdigheter bak rattet på prøve?

VW e-Crafter elvarebil på tjuvholmen foran skur 13 og pushwagner

Elektrisk Crafter?

Har du behov for å kjøre stort og utslippsfritt? Da anbefaler vi deg å sjekke ut vår 100 % elektriske versjon av Crafter. Elvarebilen e‑Crafter byr selvfølgelig på samme kjørekomfort som Crafter og egner seg svært godt for distribusjon av varer i bysentre. Men hvorfor stoppe der? e‑Crafter kan også forvandles til en 9-seters elektrisk minibuss eller kjølebil!

Bygg bil

Lek deg rundt og bygg drømmebilen!

Nyttig info 
Crafter varebil

Oversikt

Bygg Crafter
Velg utstyrsversjon og tilpass etter behov

Be om pristilbud

Send inn en uforpliktende prisforespørsel på Crafter og bli kontaktet. Spørsmål? Finn og kontakt forhandler

Ved kjøp av ny varebil
kan du trenge dette

Informasjon om bilen

Prøvekjør
Crafter varebil

Kontakt forhandler og be om prøvekjøring i dag!

Elektrisk Crafter

e‑Crafter elvarebil

Elektrisk Crafter

e‑Crafter elvarebil

Bildet viser et multifunBildet viser en gul Volkswagen e-Crafter elvarebil som står parkert på DHL sentralksjonsratt med PanAmericana logo i Volkswagen Caddy Cargo PanAmericana varebil

Har du behov for stor varebil med ledning? Da vil e‑Crafter være et godt alternativ!

Den egner seg også godt for ytterligere ombygg slik som elektrisk minibuss og kjølebil.

Kontakt forhandler for mer info om disse spesialløsningene!

Finn og kontakt forhandler
Vi slår gjerne av en bilprat og besvarer dine spørsmål

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

 • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

  Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

  Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.