Pris fra kr
489 500
Rekkevidde inntil
478km
Ladetid hurtiglading DC (5-80% SOC)
36min (inntil 135 kW)
Drivlinje
Firehjulstrekk
Strømforbruk blandet kjøring fra
18,4 kWt/100 km
Tilhengervekt
1 200kg

Fremtidens familie-SUV med firehjulstrekk

ID.4 GTX er firehjulsdriftutgaven av ID.4 – og fremtidige ID.-modeller – med to elektriske motorer. ID.4 GTX akselerer fra 0–100 km/t på 6,2 sekunder, byr på sportslige ytelser med inntil 2991 hk og lang elektrisk rekkevidde på inntil 478 km. ID.4 GTX er sportslig som en GTI, komfortabel som en SUV og produsert 100% karbonnøytralt.

ID.4 GTX har mange høydepunkter. Her er noen av dem: 

vw id4 gtx sett forfra på en skogsvei med snø

Firehjulstrekk

Firehjulstrekk med to elektriske motorer sørger for sportslige kjøreegenskaper nesten uansett føreforhold. 

vw id4 gtx suv sett bakfra

Design

Eksklusive Ystad 20" lettmetallfelger, ventilasjonsgitter i høyglanset sort og karakteristiske signaturlys i luftinntakene - elektrisk mobilitet har aldri sett så sportslig ut.

vw id4 gtx sett forfra i en sving i høy fart

Ytelser

ID.4 GTX med to elektriske motorer yter inntil 2991 hk og sørger for rask akselerasjon fra 0 til 100 km/t på ca. 6,2 sekunder.

Nyttig info ID.4 GTX

ID.4 GTX er fremtidens familie-SUV med sportslige kjøreegenskaper, masse innovasjoner og et eksklusivt design som gjør et kraftfullt inntrykk på både fører, passasjerer og forbipasserende. En fullelektrisk-SUV med mulighet for taklast, tilhengerfeste og et stort bagasjerom. 

Informasjon om ID.4 GTX

Prøvekjør ID.4 GTX

Velg forhandler og legg inn ønsket tidspunkt for prøvekjøring, så blir du kontaktet for å bekrefte tid for prøvekjøring. 

ID.4 GTX har bl.a følgende standardutstyr:

 • Lettmetallfelger «Ystad» 8 x 20" foran og 9 x 20 bak, med 235/50 R 20 dekk foran og 255/45 R 20 dekk bak med lav rullemotstand
 • 2-soners Air Care Climatronic klimaanlegg
 • Dynamiske LED Matrix frontlykter med dynamisk lysassistent, LED-stripe i frontgrill og integrerte LED-blinklys
 • App Connect trådløs speiling av smarttelefon til infotainmentsystem og induksjonslading
 • Parkeringssensorer foran og bak
 • Keyless Start
 • Metallic lakk
 • GTX designseter foran med 6-veis manuell justering på fører- og passasjerside
 • Lys- og regnsensor
 • Oppvarmet 3-ekers multifunksjonsratt i skinn med touch kontroll, røde detaljer og GTX-logo
 • Premium ambientebelysning i 30 valgfrie farger

Utstyrspakker

 

 

Pakke

Pris

Style Eksteriør pakke

Inkludert

Komfortpakke

Inkludert

Komfortpakke +

Kr 4 400

Design- og Lyspakke +

Kr 15 300

Førerassistentpakke

Kr 13 900

Førerassistentpakke +

Kr 30 500

Infotainmentpakke

Inkludert

Infotainmentpakke +

Kr 16 200

Sport

Kr 3 800

Sport +

Kr 12 600

GTX interiør

Inkludert

Interiørpakke Top-Sport +

Kr 29 500

Pris

Inkludert

Be om pristilbud

Kontakt forhandler for et uforpliktende pristilbud på ID.4 GTX.

Dette skriver pressen

vw id4 gtx biltrst vg

Vi har samlet relevante artikler som omtaler elbiltest av ID.4 GTX slik at du kan gjøre deg opp din egen mening;

Ønsker du å teste selv? Bestill prøvekjøring og ta med deg familien på en prøvetur. 

Bestill prøvekjøringOpens an external link

Bygg din ID.4 GTX

Ofte stilte spørsmål – ID.4 GTX

Be om et pristilbud

Kontakt din lokale forhandler for et uforpliktende pristilbud og bestilling. 

Tilbehør

vw loen vinterdekk og felg

Fra ladebokser til felger - se vårt utvalg av anbefalt tilbehør til din ID.4 GTX i prislisten. 

Volkswagen Way to ZERO

Volkswagen har sluttet seg til Paris-avtalen og vi ønsker å ta ansvar for vår andel av de globale CO2-utslippene. Målet er å være CO2-nøytralt selskap innen 2050.

Andre elbiler du kanskje er interessert i

Vilkår Volkswagen

1.
Maksimal effekt, i henhold til UN-GTR.21, kan oppnås maksimalt i 30 sekunder. Effekten som er tilgjengelig i individuellekjøresituasjoner, avhenger av variable faktorer som omgivelsestemperatur,lading / temperatur / status eller fysisk aldring av høyvoltsbatteriet. For at maksimal effekt skal være tilgjengelig må høyvoltsbatteriet ha en batteritemperatur mellom 23 og 50 ° C og et batterinivå > 88%. Eventuelle avvik fra parameterne spesifisert ovenfor kan føre til redusert effekt og tilog med at maksimal effekt ikke er tilgjengelig. Til en viss grad kan batteritemperaturen indirekte påvirkes via klimastyring, ladenivået og andre parametere som kan stilles inn i kjøretøyet. Effekten som er tilgjengelig forøyeblikket, vises på effektmåleren. For å opprettholde høyvoltsbatteriets tilgjengelige kapasitet så langt det er mulig, anbefales det å sette et lademål på 80% for batteriet for daglig bruk (kan justeres til 100% f.eks. før langereiser).
 • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

  Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

  Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.