• Pris fra505 700 kr
 • Rekkevidde inntil496 km
 • Effekt inntil299 hk
  1
 • Ladetid hurtiglading DC (5-80% SOC)36 minutter
 • Strømforbruk blandet kjøring fra18,6 kWh/100 km
 • DrivlinjeFirehjulstrekk
 • Bagasjeromsvolum543 liter

Fremtidens familie-SUV med firehjulstrekk

ID.4 GTX 4MOTION er en sportslig SUV med eksklusiv design og firehjulstrekk med to elektriske motorer. ID.4 GTX 4MOTION akselerer fra 0–100 km/t på 6,2 sekunder, byr på sportslige ytelser med inntil 2991 hk og lang elektrisk rekkevidde på inntil 496 km. ID.4 GTX 4MOTION er sportslig som en GTI, komfortabel som en SUV og levert 100% karbonnøytralt.

ID.4 GTX 4MOTION har mange høydepunkter. Her er noen av dem: 

Spørsmål? Sjekk vår FAQ

vw id4 gtx firehjulstrekk

Firehjulstrekk

Firehjulstrekk med to elektriske motorer sørger for sportslige kjøreegenskaper nesten uansett føreforhold. 

vw id4 gtx design sett forfra

Design

Eksklusive sorte Narvik 21" Black Diamond lettmetallfelger, luftinntak i sort høyglans og karakteristiske signaturlys i luftinntakene - elektrisk mobilitet har aldri sett så sportslig ut.

vw id4 gtx ytelser

Ytelser

ID.4 GTX 4MOTION med to elektriske motorer yter inntil 2991 hk og sørger for rask akselerasjon fra 0 til 100 km/t på ca. 6,2 sekunder.

Bli bedre kjent med ID.4 GTX 4MOTION

ID.4 GTX 4MOTION er fremtidens familie-SUV med sportslige kjøreegenskaper, masse innovasjoner og et eksklusivt design som gjør et kraftfullt inntrykk på både fører, passasjerer og forbipasserende. En fullelektrisk-SUV med mulighet for taklast, tilhengerfeste og et stort bagasjerom. 

Informasjon om ID.4 GTX

IQ.DRIVE assistentsystemer

vw id4 gtx pre crash

ID.4 GTX 4MOTION leveres som standard med Front Assist med City Nødbrems funksjon og filholderassistenten Lane Assist, mens kjøreassistenten Travel Assist, blindsoneassistenten Side Assist og parkeringsassistenten Park Assist kan legges til mot pristillegg.

Prøvekjør ID.4 GTX 4MOTION

Velg forhandler og legg inn ønsket tidspunkt for prøvekjøring, så blir du kontaktet for å bekrefte tid for prøvekjøring. 

Størrelse og standardutstyr

vw id4 gtx 4motion lengde størrelse
vw id4 gtx 4motion størrelse innvendig

ID.4 GTX 4MOTION har bl.a følgende standardutstyr:

 • Lettmetallfelger «Ystad» 8 x 20" foran og 9 x 20 bak, med 235/50 R 20 AirStopdekk foran og 255/45 R 20 AirStopdekk bak med lav rullemotstand
 • Dynamiske LED Matrix frontlykter med dynamisk lysassistent, LED-stripe i frontgrill og integrerte LED-blinklys
 • Mørke sideruter og bakrute
 • Designseter med setetrekk i stoff «Lurus» og kunstskinn (sidevanger, bakside og armlener) med GTX perforering
 • Alupedaler «Play & Pause Design»
 • 2 soners Air Care Climatronic klimaanlegg
 • Trådløs App Connect for speiling av smarttelefon til infotainmentsystem
 • Varmepumpesystem med aktiv batterioppvarming og -kjøling for mindre rekkeviddetap ved -15°C til 10°C
 • "Plug & charge"
 • Isofix barneseteinnfesting for to barneseter bak, og i passasjersete foran (i-Size kompatible)

Se prisliste for mer informasjon, eller brosjyre med oversikt over standardutstyr og tekniske data.

Utstyrsversjon og pakker

 

<b>&nbsp;</b>

Utstyrsversjon

GTX 4MOTION

vw id4 gtx 4motion

Pris

Fra kr 505 700

Effekt

2991 hk

Drivverk

Firehjulstrekk

Batterikapasitet

77 kWh

Rekkevidde

Inntil 496 km

Strømforbruk blandet kjøring

Fra 18,6 kWh

Ladeeffekt, AC

Inntil 11 kW

Ladeeffekt, DC

Inntil 135 kW

"Style Eksteriør" pakke

Inkludert

"Style Eksteriør" pakke

Inkludert

Komfortpakke

Inkludert

Komfortpakke +

Kr 4 400

Design- og Lyspakke +

Kr 12 400

Førerassistentpakke

Kr 13 900

Førerassistentpakke +

Kr 30 500

Infotainmentpakke

Inkludert

Infotainmentpakke +

Kr 12 100

Sport

Kr 3 800

Sport +

Kr 12 600

Interiørpakke Top-Sport +

Kr 29 500

GTX 4MOTION

vw id4 gtx 4motion

Bygg din ID.4 GTX 4MOTION

Be om pristilbud

Kontakt forhandler for et uforpliktende pristilbud på ID.4 GTX 4MOTION.

Dette skriver pressen

Dette skriver pressen

vw id4 gtx prøvekjøring vg

Vi har samlet relevante artikler som omtaler elbiltest av ID.4 GTX 4MOTION, slik at du kan gjøre deg opp din egen mening;

Ofte stilte spørsmål – ID.4 GTX 4MOTION

Be om et pristilbud

Kontakt din lokale forhandler for et uforpliktende pristilbud og bestilling. 

Tilbehør

vw loen vinterdekk og felg

Fra ladebokser til felger - se vårt utvalg av anbefalt tilbehør til din ID.4 GTX 4MOTION i prislisten. 

Volkswagen Way to ZERO

Volkswagen har sluttet seg til Paris-avtalen og vi ønsker å ta ansvar for vår andel av de globale CO2-utslippene. Målet er å være CO2-nøytralt selskap innen 2050.

Vilkår Volkswagen

1.
Maksimal effekt, i henhold til UN-GTR.21, kan oppnås maksimalt i 30 sekunder. Effekten som er tilgjengelig i individuellekjøresituasjoner, avhenger av variable faktorer som omgivelsestemperatur,lading / temperatur / status eller fysisk aldring av høyvoltsbatteriet. For at maksimal effekt skal være tilgjengelig må høyvoltsbatteriet ha en batteritemperatur mellom 23 og 50 ° C og et batterinivå > 88%. Eventuelle avvik fra parameterne spesifisert ovenfor kan føre til redusert effekt og tilog med at maksimal effekt ikke er tilgjengelig. Til en viss grad kan batteritemperaturen indirekte påvirkes via klimastyring, ladenivået og andre parametere som kan stilles inn i kjøretøyet. Effekten som er tilgjengelig forøyeblikket, vises på effektmåleren. For å opprettholde høyvoltsbatteriets tilgjengelige kapasitet så langt det er mulig, anbefales det å sette et lademål på 80% for batteriet for daglig bruk (kan justeres til 100% f.eks. før langereiser).
 • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

  Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

  Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.