• Pris fra kr525 000
 • Rekkevidde inntil509 km
 • Effekt inntil299 hk
  1
 • Ladetid hurtiglading DC (5-80% SOC)36 min
 • Strømforbruk blandet kjøring fra18,0 kWh/100km
 • DrivlinjeFirehjulstrekk
 • Tilhengervekt1 200 kg

Sportslig, elegant og bærekraftig

ID.5 GTX 4MOTION SUV-coupé med firehjulstrekk og to elektriske motorer er en sportslig ID.-modell. ID.5 GTX 4MOTION akselerer fra 0–100 km/t på 6,3 sekunder og byr på sportslige kjøreopplevelser, eksklusivt design, god framkommelighet og bærekraftige løsninger for framtiden. ID.5 GTX 4MOTION er sportslig som en GTI med inntil 2991 hk, komfortabel som en SUV og levert 100% karbonnøytralt

ID.5 GTX 4MOTION har mange høydepunkter. Her er noen av dem: 

Spørsmål? Sjekk vår FAQ

VW ID5 GTX SUV coupè firehjulstrekk sett fra siden på en landevei

Firehjulstrekk og to motorer

Sportslige kjøreopplevelser med to elektriske motorer på inntil 2991 hk, rask akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 6,3 sekunder og god framkommelighet nesten uansett føreforhold.

Coupé-design

Elegant og sportslig design med unike detaljer. I ID.5 GTX 4MOTION skiller du deg ut.

Interiør VW ID5 GTX romslig og fleksibelt

Romslig og stor kupé

ID.5 GTX 4MOTION har et fleksibelt og romslig interiør med et bagasjeromsvolum på hele 549 liter. 

Bli bedre kjent med ID.5 GTX 4MOTION

Informasjon om bilen

IQ.DRIVE assistentsystemer

vw id5 gtx parkeringsassistent med minnefunksjon

ID.5 GTX 4MOTION leveres som standard med Front Assist med City Nødbrems funksjon og filholderassistenten Lane Assist, mens kjøreassistenten Travel Assist, blindsoneassistenten Side Assist og parkeringsassistenten Park Assist kan legges til mot pristillegg.

Prøvekjør ID.5 GTX 4MOTION

Velg forhandler og legg inn ønsket tidspunkt for prøvekjøring, så blir du kontaktet for å bekrefte tid for prøvekjøring. 

Standardutstyr

ID.5 GTX 4MOTION har bl.a følgende standardutstyr:

 • Ystad 20’’ lettmetallfelger
 • Dynamiske LED Matrix frontlykter med dynamisk lysassistent, LED-stripe i frontgrill og integrerte LED-blinklys
 • Normallading (CCS) type 2 AC 11 kW og hurtiglading (CCS) type 2 DC 135 kW
 • Varmepumpesystem med aktiv batterioppvarming og -kjøling for mindre rekkeviddetap ved -15°C til 10°C
 • Radio og navigasjonssystem «Discover Pro» med 12" touch-screen fargeskjerm, stemmestyring og 6+1 høyttalere
 • Forseter med 6-veis manuell justering på førerside / 6veis manuell justering passasjer foran
 • Premium ambientebelysning i 30 valgfrie farger
 • Komforttelefon med induksjonslading
 • Car2X og Connected Adaptiv Cruise Control CACC
 • "Plug & charge"
 • Isofix barneseteinnfesting for to barneseter bak, og i passasjersete foran (i-Size kompatible)

Se prisliste for mer informasjon, eller brosjyre med oversikt over standardutstyr og tekniske data.

Utstyrsversjoner og pakker

 

<b>&nbsp;</b>

Utstyrsversjon

GTX 4MOTION

vw id5 gtx 4motion

Pris

Fra kr 525 000

Effekt

2991 hk

Drivverk

Firehjulstrekk

Rekkevidde

Inntil 509 km

Batterikapasitet

77 kWh

Strømforbruk blandet kjøring

Fra 18,0 kWh

Ladeeffekt, AC

Inntil 11 kW

Ladeeffekt, DC

Inntil 135 kW

Komfortpakke

Inkludert

Komfortpakke +

Kr 4 400

Design- og Lyspakke +

Kr 12 400

Førerassistentpakke

Kr 13 900

Førerassistentpakke +

Kr 30 500

Infotainmentpakke

Inkludert

Infotainmentpakke +

Kr 11 000

Sport

Kr 3 800

Sport +

Kr 12 600

GTX interiør

Inkludert

Interiørpakke Top-Sport +

Kr 29 500

GTX 4MOTION

vw id5 gtx 4motion

Bygg din ID.5 GTX 4MOTION

Be om pristilbud

Kontakt forhandler for et uforpliktende pristilbud på ID.5 GTX 4MOTION.

Dette skriver pressen

Vi har samlet relevante artikler som omtaler de første testene av nye ID.5 GTX 4MOTION slik at du kan gjøre deg opp din egen mening;

Ønsker du å teste selv?

Ofte stilte spørsmål – ID.5 GTX 4MOTION

Tilbehør

VW Loen 20 sort vinterdekk og felger til VW ID5 GTX SUV-coupé

Fra tilhengerfeste til ladebokser - se vårt utvalg av anbefalt tilbehør til din ID.5 GTX 4MOTION i prislisten.

Volkswagen Way to ZERO

Volkswagen har sluttet seg til Paris-avtalen og vi ønsker å ta ansvar for vår andel av de globale CO2-utslippene. Målet er å være CO2-nøytralt selskap innen 2050.

Vilkår Volkswagen

1.
Maksimal effekt, i henhold til UN-GTR.21, kan oppnås maksimalt i 30 sekunder. Effekten som er tilgjengelig i individuellekjøresituasjoner, avhenger av variable faktorer som omgivelsestemperatur,lading / temperatur / status eller fysisk aldring av høyvoltsbatteriet. For at maksimal effekt skal være tilgjengelig må høyvoltsbatteriet ha en batteritemperatur mellom 23 og 50 ° C og et batterinivå > 88%. Eventuelle avvik fra parameterne spesifisert ovenfor kan føre til redusert effekt og tilog med at maksimal effekt ikke er tilgjengelig. Til en viss grad kan batteritemperaturen indirekte påvirkes via klimastyring, ladenivået og andre parametere som kan stilles inn i kjøretøyet. Effekten som er tilgjengelig forøyeblikket, vises på effektmåleren. For å opprettholde høyvoltsbatteriets tilgjengelige kapasitet så langt det er mulig, anbefales det å sette et lademål på 80% for batteriet for daglig bruk (kan justeres til 100% f.eks. før langereiser).
 • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

  Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

  Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.