• Pris fra kr759.700 inkl. mva. frakt/levering Oslo
 • Elektrisk rekkeviddeOpptil 48 km (WLTP)
 • Inntil1.600 kg tilhengervekt
 • Kommer i2 utstyrsversjoner
 • Familievennlig7 seter
 • Tilbys i2 lengder
 • MotorBensin/hybrid kombinasjon

Multivan eHybrid har mange høydepunkter. Her er noen av dem: 

Spørsmål? Sjekk vår FAQ eller finn og kontakt forhandler

Multivan har blitt ladbar!

Dette er uten tvil vår aller største ladbare hybrid med god plass til storfamilien, venner, sportsutstyr, småmøbler og flytteesker.

Vi kan love deg enda mer fleksibilitet og enda større romfølelse enn noen gang tidligere, blant annet takket være nye seteløsninger og nytt skinnesystem.

Lad med ledning eller fyll på tanken

Kjør langt uten bekymring eller rekkeviddeangst. Multivan eHybrid lar deg utnytte det beste av to verdener med opptil 48 km elektrisk rekkevidde (wltp).

Genialt setekonsept

For første gang løsriver Multivan seg og deler ikke lenger felles plattform med våre varebilmodeller. Dette åpner opp for helt nye muligheter og et splitter nytt (og enda mer praktisk) interiør- og setekonsept.

Bygg bil

Lek deg rundt og bygg drømmebilen!

Nyttig info 
Multivan eHybrid

Spørsmål? Sjekk vår FAQ eller finn og kontakt forhandler

Informasjon om bilen

Pristilbud

Send inn en uforpliktende prisforespørsel på Multivan eHybrid og bli kontaktet.

Bygg Multivan eHybrid
Velg utstyrsversjon og tilpass etter behov

Ofte stilte spørsmål

Vi har besvart de vanligste kundespørsmålene vi mottar relatert til Multivan eHybrid!

Prøvekjør

Kontakt forhandler og be om prøvekjøring i dag!

Nyhetene du vil glede deg over

Ny Multivan, nye muligheter!

Nyhetene du vil glede deg over

Ny Multivan, nye muligheter!

Bildet viser en familie som står og løper rundt den nye Volkswagen T7 Multivan ehybrid ladbar hybrid i orange og grå

Den største nyheten Multivan eHbyrid kan skryte på seg ligger i navnet. For første gang siden bilmodellen så dagens lys i 1985 kommer den nå som ladbar hybrid. Dette er også det eneste motoralternativet i Norge.

Gled deg over en rekke nyheter som enten er inkludert i prisen, eller kan velges mot et pristillegg: Panoramaglasstak | Opptil 7 enkeltseter | Abientebelysning | Nytt multifunksjonsbord | "Shift-by-Wire"-automatgir | Harman Kardon lydanlegg | Nytt sete- og skinnekonsept | IQ.Light LED Matrix frontlys | Head-Up-Display-navigasjon

Ofte stilte spørsmål 

Et nostalgisk tilbakeblikk 
1985 møter 2000-tallet

La oss mimre litt og se tilbake på året 1985: Besøkende på den internasjonale bilutstillingen i Frankfurt am Main kunne i september dette året bivåne avdukingen av et helt nytt mobilitetskonsept på Volkswagen sin messestand - verdenspremieren på den første Volkswagen Multivan. Etter en produksjon på mer enn 4 millioner eksemplarer, kunne produktspekteret nå skryte på seg enda et tillegg: Multivan. Mandatet til utviklingsavdelingen i Stöcken, Hannover, var å skape en allrounder i Multivan, som et tillegg til Caravelle og Transporter kombi. På den tiden ble kravene stilt til kjøretøyet formulert på følgende måte: "Overnattingsmulighet, sjenerøst bagasjerom med plass til en familie med både bagasje og fritidsutstyr" - krav som aldri tidligere hadde blitt stilt på denne måten. Dette var fødselen av en idé som skulle bli til et ikon.

Bildet viser designskisser av utviklingen av Volkswagen Multivan frem til i dag

Ideen om å utvikle og redesigne Multivan basert på tradisjon preger Multivan den dag i dag. Og nettopp fordi Multivan-eierne er så forskjellige (globetrottere, familier og Bulli-fans) klarer Multivan-konseptet å tjene et bredt spekter av behov og forventninger på tvers av generasjoner. Når den nye Multivan senere i år feirer sin verdenspremiere vil ideen som ble skapt for mange år siden igjen vise oss et nytt nivå av komfortabel mobilitet. Kravene er uendret, men har blitt tolket og redesignet på nytt.

Multivan har alltid klart å løse aktuelle problemstillinger når det kommer til mobilitetsbehov. Digitalisering, bærekraft og en ny form for mobilitet er blant vår tids viktigste temaer. Vi lever annerledes, vi jobber annerledes, og vi er mobile på langt flere måter nå enn før. Den nye Multivan tar for seg nettopp disse temaene og gjenoppfinner seg selv - uten å miste sitt opprinnelige Multivan-DNA.

Bildet viser den nye Volkswagen T7 Multivan ladbar hybrid 7 seters familiebil

Enten det er det innovative lysdesignet på utsiden av bilen eller det nyutviklede interiørkonseptet, det digitale infotainmentsystemet eller den moderne tilkoblingen - den nye Multivan er klar for en ny æra, mens den fremdeles oppfyller kravene til forgjengerne sine.

Bildet viser den nye Volkswagen T7 Multivan ladbar hybrid 7 seters familiebil
Mye har skjedd med Multivan siden 1985!

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

 • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

  Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

  Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.