Volkswagen Passat GTE ladbar hybrid parkert bak familie

Passat GTE

1.
Avbildet modell kan avvike fra standard.
Pris fra kr
537 800
Motor
218hk
Elektrisk rekkevidde inntil
59km
Bagasjeromsvolum
483liter (1613 seterygg nede)

Passat GTE er stengt for bestilling

Vennligst kontakt forhandler for mer informasjon og ledige lagerbiler. 

Over 40% lengre elektrisk rekkevidde. Mer komfort. Lavere forbruk

Gjennomsnittlig daglig kjørelengde i Norge er 33 km (SSB, 2019). Så hvorfor ikke velge en ladbar hybrid som klarer alle de hverdagslige gjøremålene uten utslipp? Volkswagen Passat GTE er en stor stasjonsvogn og ladbar hybrid som har en forbedret rekkevidde på over 40% sammenlignet med tidligere modell. Derfor kan du nå kjøre enda lenger uten utslipp – inntil 59 km på strøm. Dette gjør den til et bærekraftig alternativ på både korte og lengre turer. En god ide alle dager i uken, helt enkelt. 

Passat GTE har mange høydepunkter. Her er noen av dem:

Volkswagen Passat GTE start stop, mode og e-mode knapp

Rekkevidde 

Kjør inntil 59 km på strøm.

Prediktiv cruisekontroll

Forutseende hastighetsregulering beregner den optimale hastigheten i svinger for økt komfort.

LED Matrix-hovedlykter

Kjør med fjernlyset på hele tiden uten å blende andre trafikanter.

Ladbar Hybrid

Dobbel drivlinje. Dobbel kjøreglede

Passat GTE leveres med forhjulstrekk og har en elmotor (115 hk) og en TSI bensinmotor (156 hk) som i kombinasjon yter 218 hk. Elmotoren og TSI bensinmotoren jobber sømløst sammen for å holde forbruket nede ved å utnytte el og fossilmotorens fordeler. Ved å velge mellom de ulike modusene e-mode, GTE eller hybrid-modus, kan du som sjåfør selv velge hvilket modus du ønsker å bruke på kjøreturen. I e-modus kan du velge å kjøre inntil 59 km på strøm.  

Design og lys

Volkswagen Passat GTE har et markant design som utstråler eleganse og kvalitet. Med rene linjer og dynamiske proporsjoner vekker den begeistring.

Atletiske former og elegante linjer

Fronten til Volkswagen Passat GTE har en tydelig linjeføring, en langstrakt silhuett og en markant grill. Designelementer som blå bremsekalipere, C-formet LED-kjørelys i støtfangeren og GTE-logo foran, på sidene og bak gir bilen et unikt preg. LED-hovedlyktene med integrert lyssignatur er også med på å fremheve designen.

2.
Standardutstyr.
3.
Ekstrautstyr.

Teknologi og underholdning

I Volkswagen Passat GTE er du alltid på nett og kan kommunisere med venner, familie og jobbkollegaer akkurat som hjemme eller på kontoret. Et innebygd eSIM-kort gir deg trådløs tilgang til online-tjenestene fra We Connect.

Alltid på internett

Med We Connect er du alltid tilkoblet din Passat GTE og kan benytte en rekke praktiske og innovative digitale tjenester og tilbud fra Volkswagen

Assistentsystemer

IQ.DRIVE er Volkswagens samlebetegnelse for alle intelligente førerassistentsystemer. IQ.DRIVE står for innovative ideer som skal bidra til høyere komfort og sikkerhet.

Forutseende hastighetsregulering

Adaptiv Cruise Control (ACC) med forutseende hastighetsregulering kan hjelpe deg å holde en innstilt hastighet og avstand til kjøretøyet foran i inntil 210 km/t. Forutseende hastighetsregulering supplerer disse funksjonene med hastighets- og kurveassistanse. Systemet registrerer offisielle fartsgrenser, slik at du unngår å kjøre for fort. Ved hjelp av prediktive data om strekningen beregner systemet den optimale hastigheten i svinger. Dette øker kjørekomforten, samtidig som drivstofforbruket reduseres.

4.
Innenfor systemets begrensninger. Føreren må hele tiden være klar til å overstyre førerassistentsystemet. Det er førerens ansvar å kjøre på en ansvarsfull måte.
Ofte stilte spørsmål – Passat GTE

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.