2.2.0.4_0, 2017-05-15 14:52:25

Arteon er Volkswagens nye premiummodell.

Den nye Arteon kombinerer designelementer fra klassiske sportsbiler med elegansen og plassen til en fastback. Det er en nymotens gran turismo-bil, som er basert på Volkswagens modulbaserte plattform MQB. Den tverrstilte motoren bidrar til økt innvendig plass, og det samme gjør akselavstanden på 2841 mm. Totalt sett måler Arteon 4862 millimeter i lengderetningen - og kombinert med bredden på 1871 mm og høyden på 1427 mm danner dette grunnlaget for bilens dynamiske proporsjoner. DSG automatgir er standardutstyr på bilen, og i tillegg til det linjelekre utseendet byr Arteon på komfortable sitteplasser til fem personer. Bagasjeromsvolum rommer 563 liter som kan økes til 1557 liter ved å legge ned baksetene. Den store bakluken bidrar også til at innlasting er vesentlig enklere enn i en tradisjonell sedan. Arteon vil være tilgjengelig i to forskjellige utstyrsversjoner i Norge: Elegance og R-Line. Førstnevnte er fokusert på premiumsegmentets materialer og designtrekk, mens R-Line-modellene er utformet for kundene som setter pris på bilens sportslige gener – i likhet med på Volkswagens andre R-Line-modeller.

Fra

Fra NOK 521 300**)

Utstyr og design.

Aerodynamiske linjer, rammeløse vinduer og et karakteristisk bakparti – Arteon har et utseende du ikke vil glemme så lett. Med utstyrsnivået R-Line får du ytterligere utvendige detaljer som fremhever de dynamiske elementene.

Komfort.

Nye Arteon leveres med mye utstyr som er like imponerende som resten av bilen. Utstyret gjør hver eneste kjøretur til en unik opplevelse for alle sanser.

Assistentsystemer.

Du får førsteklasses kommunikasjons- og navigasjonsmuligheter og kan glede deg over det avanserte lydanlegget som fås som ekstrautstyr til den nye Arteon.

Infotainment.

Du får førsteklasses kommunikasjons- og navigasjonsmuligheter og kan glede deg over det avanserte lydanlegget som fås som ekstrautstyr til den nye Arteon.

The story about Pete Eckert.

Pete Eckert is a blind photographer. He was born sighted but halfway through his life he went totally blind. He works with his other senses: sound, touch and memory. By these senses, he builds images in his mind. He uses long exposures and colored light to create unique effects around the Arteon. The impressing results speak for themselves.

Velg din ønskede utstyrsversjon av Arteon.

Utstyrsversjoner og tekniske data.

Elegance

Fra NOK 521 300**)

  • LED High
  • Active Info Display
  • Lane Assist
  • ACC Adaptiv cruise control med "stop & go" inntil 160km/t inkl. fartsbegrenser
  • 18" Muscat lettmetallfelger

Elegance

Tekniske data

LED High
Active Info Display
Lane Assist
ACC Adaptiv cruise control med "stop & go" inntil 160km/t inkl. fartsbegrenser
18" Muscat lettmetallfelger
Vennligst velg motor og girkasse:
No matching models found
Energiklasse

European Union energy label.

R-Line

Fra NOK 528 800**)

  • Skinn/Alcantara til R-line
  • Pedaler i aluminium
  • Sort taktrekk
  • Dekor pianolakk i midtkonsoll
  • 18" Sebring lettmetallfelger

R-Line

Tekniske data

Skinn/Alcantara til R-line
Pedaler i aluminium
Sort taktrekk
Dekor pianolakk i midtkonsoll
18" Sebring lettmetallfelger
Vennligst velg motor og girkasse:
No matching models found
Energiklasse

European Union energy label.

Neste steg.