Volkswagen e-up! bak en modell
Volkswagen e-up! bak en modell
Volkswagen e-up! bak en modell

Den nye e-up! Range

Pris fra
225.120kr
Bagasjeromsvolum
250liter (923 seterygg nede)
Rekkevidde
Inntil 258km

Liten elbil. Mange fordeler

Volkswagen e-up! gjør valget enkelt. Den lille elbilen har en kraftig elmotor å by på som gir mye kjøreglede, null utslipp og lang rekkevidde på inntil 258 km. En liten elbil perfekt i hverdagen. 

Den nye e-up! Range har mange høydepunkter. Her er noen av dem:

En kvinne setter i ladekabelen på Volkswagen e-up! og ser inn i kamera

 

Rekkevidde

Inntil 258 km rekkevidde

Hurtiglading

Fra 0 til 80% batterikapasitet på 1 time (40 kW)

Utstyr

Oppvarmet frontrute

 

Prøvekjør e-up! Range

Prøvekjør e-up! Range hos din lokale bilforhandler. Vi har en bil klar til deg. 

Dashbord interiøret i Volkswagen e-up!
Volkswagen e-up! parkert i undergang

Vi har tilbud på e-up! Range!

Volkswagen VW e-up! Range småbil sett fra siden

Spar penger ved kjøp av ny e-up! Range. Nå med 1,99%1 rente.

Rekkevidde og lading

 • En kvinne har plugget i ladekabelen på Volkswagen e-up! og ser i kamera
  En kvinne har plugget i ladekabelen på Volkswagen e-up! og ser i kamera
 • Volkswagen e-up! ladekabel
  Volkswagen e-up! ladekabel

Nok strøm til de daglige kjøreturene dine

 • En kvinne har plugget i ladekabelen på Volkswagen e-up! og ser i kamera
  En kvinne har plugget i ladekabelen på Volkswagen e-up! og ser i kamera

Med elbilen e-up! Range, kan du tilbakelegge inntil 258 km med et CO2-utslipp på 0 gram per kilometer. Nok strøm til de daglige kjøreturene dine i hverdagen.

Tilkobling

 • Underholdning og navigasjon i Volkswagen e-up!
  Underholdning og navigasjon i Volkswagen e-up!

Underholdning og navigasjon på turen

 • Underholdning og navigasjon i Volkswagen e-up!
  Underholdning og navigasjon i Volkswagen e-up!

Koble til på en-to-tre. Bare plasser smarttelefonen i dockingstasjonen og bruk den som vanlig til telefonsamtaler, trafikkinformasjon, navigasjon og musikk.

e-up! Range gjør rett og slett livet litt enklere. Med maps + more dockingstasjon er det veldig enkelt å koble til smarttelefonen. Deretter kan du bruke mange av funksjonene på smarttelefonen på vanlig måte. Den fleksible trearmede holderen passer for smarttelefoner på inntil 14 cm (5,5 tommer) og kan enkelt klipses på instrumentpanelet og tas av igjen. Den mobile enheten din kobles til Composition Phone radio via Bluetooth, slik at du kan overføre musikken til høyttalerne i e-up! Range, betjene radioen og navigasjonssystemet med stemmestyring og ringe med håndfrifunksjonen. For at du ikke skal gå tom for strøm når du er på farten, har maps + more dockingstasjon en innebygd USB-port for lading og dataoverføring på dashbordet.

Design

 • Volkswagen e-up! forfra parkert bak glassvegg
  Volkswagen e-up! forfra parkert bak glassvegg
 • Volkswagen e-up! interiør
  Volkswagen e-up! interiør

Liten i størrelse og stor på detaljer 

 • Volkswagen e-up! forfra parkert bak glassvegg
  Volkswagen e-up! forfra parkert bak glassvegg

e-up! Range er en liten elbil som kjennetegnes av enestående smidighet og fremragende design, som gjør bilen til litt av et blikkfang.

e-up! Range legger en demper på utslippene, men ikke på stilen. Det beste eksemplet på dette er de slående C-formede LED-kjørelysene i grillen. Et annet trekk som er karakteristisk for e-up! Range, er blåfargen som går igjen i mange detaljer, blant annet de blå pyntelistene foran og bak som fremhever Volkswagen-logoen. 

Komfort

 • Volkswagen e-up! førermiljø og interiør standardutstyr
  Volkswagen e-up! førermiljø og interiør standardutstyr
 • Park assist assistentsystem i Volkswagen e-up!
  Park assist assistentsystem i Volkswagen e-up!
Park Pilot

Komfortabel kjøretur

 • Volkswagen e-up! førermiljø og interiør standardutstyr
  Volkswagen e-up! førermiljø og interiør standardutstyr

e-up! Range er utstyrt med Climatronic klimaanlegg, fjernstyrt sentrallås, We Connect online-tjenester og Composition Phone radio. Som standard får du også skinnratt, blå ambientebelysning og de karakteristiske C-formede LED-kjørelysene. Bilen leveres med en ladekabel som kan kobles til alle vanlige stikkontakter samt en ladekabel med Type 2-uttak, slik at du enkelt kan lade bilen både hjemme og når du er på farten. Parkeringssensorer bak og cruise control leveres som standardutstyr.

Konfigurator - midlertidig utilgjengelig

e-up! Range er for tiden midlertidig utilgjengelig i konfiguratoren på grunn av modellårsskiftet. Ta kontakt med nærmeste forhandler for mer informasjon. 

Finn og kontakt nærmeste forhandler

Våre vilkår Volkswagen
1.
Eff. rente 4,06 % ved lånebehov kr 150.000 o/5år, etableringsgebyr kr 2.724,-. Totalt kr 165.674,-. Forutsetter 35% egenkapital og finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende og subsidiert i de tre første årene, for deretter å bli justert til normal produktrente. Kontakt din lokale forhandler for nærmere informasjon om leveringstid. Pris gjelder bil ferdig levert Oslo inkl. frakt og leveringsomkostninger. Strømforbruk blandet kjøring fra 14,5 kWt/100km. CO2-utslipp fra 0 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr. Avbildet modell kan avvike fra standard. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik. Tilbudet gjelder til 31.05.2020.
Alle priser er veiledende inkl. mva levert Oslo, inkludert vrakpant. Ekskludert elbiler hvor priser er veiledende eks. mva levert Oslo. Trafikkforsikringsavgift og frakt til forhandler utenfor Oslo kommer i tillegg. Oppgitt avgift er estimert på bil med standardutstyr. Ekstrautstyr kan påvirke tekniske data og avgift. Ta kontakt med forhandler for mer informasjon eller besøk vår bilkonfigurator på www.volkswagen.no for å estimere avgift. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik.
Bilene som vises på nettsiden har tyske spesifikasjoner og kan avvike noe fra de bilene som leveres i Norge. Bilene kan også være utstyrt med ekstrautstyr som leveres mot pristillegg.

Oi sann! Nettleseren du bruker støttes ikke eller er utdatert

Vi kan ikke vise deg innholdet på denne nettsiden fordi din nettleser enten er utdatert eller ikke støttes. Nettsiden fungerer best med Firefox eller Google Chrome. Les mer og last ned Firefox nettleser her eller Google Chorme nettleser her