Pris fra kr
225.120
Motor
82 hk
Strømforbruk blandet kjøring fra
14,5kWt/100 km
CO2-utslipp fra
0g/km
Rekkevidde inntil
258km
Bagasjeromsvolum
250liter (923 seterygg nede)

Liten elbil. Mange fordeler

Volkswagen e-up! gjør valget enkelt. Den lille elbilen har en kraftig elmotor å by på som gir mye kjøreglede og lang rekkevidde på inntil 258 km. En liten elbil perfekt i hverdagen. 

e-up! Range har mange høydepunkter. Her er noen av dem:

En kvinne setter i ladekabelen på Volkswagen e-up! og ser inn i kamera

Rekkevidde

Inntil 258 km rekkevidde

Hurtiglading

Fra 0 til 80% batterikapasitet på 1 time (inntil 40 kW)

Utstyr

Oppvarmet frontrute

 

Prøvekjør e-up! Range

Prøvekjør e-up! Range hos din lokale bilforhandler. Vi har en bil klar til deg. 

Dashbord interiøret i Volkswagen e-up!
Volkswagen e-up! parkert i undergang
På jakt etter elbil?

Vi har tilbud på e-up! Range!

På jakt etter elbil?

Vi har tilbud på e-up! Range!

VW Volkswagen e-up! Range sett skrått fra siden på avstand
VW Volkswagen e-up! Range sett skrått fra siden på avstand
VW Volkswagen e-up! Range sett skrått fra siden på avstand

Spar penger ved kjøp av e-up! Range. Nå med 1,99%1 rente fra Volkswagen Financial Services og Volkswagen Forsikring i 1 måned med på kjøpet. 

Rekkevidde og lading

Ladeoversikt e-up! Range 32,3 kWt (netto)

<b>Ladeoversikt</b> e-up! Range 32,3 kWt (netto)

Ombordlader

Mode 2 ladekabel
(husholdningskontakt)

Mode 3 ladekabel
(Type 2) 230V IT2

Mode 3 ladekabel
(Type 2) 400V TN3

Mode 4
(DC hurtiglading)

Hastighet og forutsetninger

2-fas /7,2 kW

Maks. 2,3 kW (10A)

Maks. 7,2kW
(forutsatt 1x32A kurs)
Lading på flere faser er ikke tillatt

Maks. 7,2 kW
(1x32A eler 2x16A)

Inntil 40 kW

Ombordlader

2-fas /7,2 kW

Mode 2 ladekabel
(husholdningskontakt)

Maks. 2,3 kW (10A)

Mode 3 ladekabel
(Type 2) 230V IT2

Maks. 7,2kW
(forutsatt 1x32A kurs)
Lading på flere faser er ikke tillatt

Mode 3 ladekabel
(Type 2) 400V TN3

Maks. 7,2 kW
(1x32A eler 2x16A)

Mode 4
(DC hurtiglading)

Inntil 40 kW

Ladingen som går fort unna

Batteriet kan lades på ulike måter. Når du er på tur kan du for eksempel koble bilen til en vanlig stikkontakt på 230V2 og lade med 2,3 kW (10A). Ved å bruke en veggboks, som tilbys som ekstrautstyr og som du får installert hjemme, forkortes ladetiden ned til 5 timer og 30 min med 7,2 kW3 (1x32A eller 2x16A). Bruker du hurtiglading med likestrøm DC (inntil 40 kW) på offentlige ladestasjoner, vil du ha 80 % batterikapasitet etter 1 time fra 0%.

Volkswagen e-up! leveres med batterigaranti og kapasitetsgaranti som gjelder i 8 år/160 000 km (det som inntreffer først). I denne perioden garanteres det at batterikapasiteten ikke skal falle under 70 prosent.

Tilkobling

Underholdning og navigasjon på turen

Koble til på en-to-tre. Bare plasser smarttelefonen i dockingstasjonen og bruk den som vanlig til telefonsamtaler, trafikkinformasjon, navigasjon og musikk.

e-up! Range gjør rett og slett livet litt enklere. Med maps + more dockingstasjon er det veldig enkelt å koble til smarttelefonen. Deretter kan du bruke mange av funksjonene på smarttelefonen på vanlig måte. Den fleksible trearmede holderen passer for smarttelefoner på inntil 14 cm (5,5 tommer) og kan enkelt klipses på instrumentpanelet og tas av igjen. Den mobile enheten din kobles til Composition Phone radio via Bluetooth, slik at du kan overføre musikken til høyttalerne i e-up! Range, betjene radioen og navigasjonssystemet med stemmestyring og ringe med håndfrifunksjonen. For at du ikke skal gå tom for strøm når du er på farten, har maps + more dockingstasjon en innebygd USB-port for lading og dataoverføring på dashbordet.

Design

Liten i størrelse og stor på detaljer 

e-up! Range er en liten elbil som kjennetegnes av enestående smidighet og fremragende design, som gjør bilen til litt av et blikkfang.

e-up! Range legger en demper på utslippene, men ikke på stilen. Det beste eksemplet på dette er de slående C-formede LED-kjørelysene i grillen. Et annet trekk som er karakteristisk for e-up! Range, er blåfargen som går igjen i mange detaljer, blant annet de blå pyntelistene foran og bak som fremhever Volkswagen-logoen. 

Komfort

Komfortabel kjøretur

e-up! Range er utstyrt med Climatronic klimaanlegg, fjernstyrt sentrallås, We Connect online-tjenester og Composition Phone radio. Som standard får du også skinnratt, blå ambientebelysning og de karakteristiske C-formede LED-kjørelysene. Bilen leveres med en ladekabel som kan kobles til alle vanlige stikkontakter samt en 4,5 meter lang ladekabel med Type 2-uttak, slik at du enkelt kan lade bilen både hjemme og når du er på farten. Parkeringssensorer bak og cruise control leveres som standardutstyr.

Vilkår Volkswagen

1.
Eff. rente 4,06 % ved lånebehov kr 150.000 o/5år, etableringsgebyr kr 2.724,-. Totalt kr 165.674,-. Forutsetter 35% egenkapital og finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende og subsidiert i de tre første årene, for deretter å bli justert til normal produktrente. Kontakt din lokale forhandler for nærmere informasjon om leveringstid. Pris gjelder bil ferdig levert Oslo inkl. frakt og leveringsomkostninger. Strømforbruk blandet kjøring fra 14,5 kWt/100km. CO2-utslipp fra 0 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr. Avbildet modell kan avvike fra standard. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik. Tilbudet gjelder frem til 31.03.2021.
2.
IT nett: 230V fasespenning. Tillater kun lading på 1 fase under normale omstendigheter. Mest utbredt i Norge.
3.
TN nett: 400V fasespenning, men 230V mellom fase og nøytralleder (det er fase-nøytral som benyttes i husholdning). Mulig gjør lading på flere faser (avhenger av ombordlader).
  • Alle priser er veiledende inkl. mva levert Oslo, inkludert vrakpant. Ekskludert elbiler hvor priser er veiledende eks. mva levert Oslo. Trafikkforsikringsavgift og frakt til forhandler utenfor Oslo kommer i tillegg. Oppgitt avgift er estimert på bil med standardutstyr. Ekstrautstyr kan påvirke tekniske data og avgift. Ta kontakt med forhandler for mer informasjon eller besøk vår bilkonfigurator på www.volkswagen.no for å estimere avgift. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik.
  • Bilene som vises på nettsiden har tyske spesifikasjoner og kan avvike noe fra de bilene som leveres i Norge. Bilene kan også være utstyrt med ekstrautstyr som leveres mot pristillegg.

Oi sann! Nettleseren du bruker støttes ikke eller er utdatert

Vi kan ikke vise deg innholdet på denne nettsiden fordi din nettleser enten er utdatert eller ikke støttes. Nettsiden fungerer best med Firefox eller Google Chrome. Les mer og last ned Firefox nettleser her eller Google Chorme nettleser her