Pris fra kr
230 2001
Rekkevidde inntil
2592km
Strømforbruk blandet kjøring fra
14,42kWt/100 km
Effekt
83hk
Bagasjeromsvolum
250liter (923 seterygg nede)

Liten elbil. Mange fordeler

Volkswagen e-up! Range gjør valget enkelt. Den lille elbilen har en kraftig elmotor å by på som gir mye kjøreglede og lang rekkevidde på inntil 2592 km. En liten elbil perfekt i hverdagen. Nå tilbyr vi et begrenset antall biler for rask levering. 

e-up! Range har mange høydepunkter. Her er noen av dem:

En kvinne setter i ladekabelen på Volkswagen e-up! og ser inn i kamera

Rekkevidde

Inntil 2592 km rekkevidde

Hurtiglading

Fra 0 til 80% batterikapasitet på 1 time (inntil 403 kW)

Utstyr

Oppvarmet frontrute

 

Dashbord interiøret i Volkswagen e-up!
Volkswagen e-up! parkert i undergang

Rekkevidde og lading

Ladingen som går fort unna

Batteriet kan lades på ulike måter. Når du er på tur kan du for eksempel koble bilen til en vanlig stikkontakt på 230V4 og lade med 2,33 kW (10A). Ved å bruke en veggboks, som tilbys som ekstrautstyr og som du får installert hjemme, forkortes ladetiden ned til 5 timer og 30 min med 7,2 kW3,5 (1x32A eller 2x16A). Bruker du hurtiglading med likestrøm DC (inntil 403 kW) på offentlige ladestasjoner, vil du ha 80 % batterikapasitet etter 1 time fra 0%.

Volkswagen e-up! leveres med batterigaranti og kapasitetsgaranti som gjelder i 8 år/160 000 km (det som inntreffer først). I denne perioden garanteres det at batterikapasiteten ikke skal falle under 70 prosent.

Tilkobling

Underholdning og navigasjon på turen

Koble til på en-to-tre. Bare plasser smarttelefonen i dockingstasjonen og bruk den som vanlig til telefonsamtaler, trafikkinformasjon, navigasjon og musikk.

e-up! Range gjør rett og slett livet litt enklere. Med maps + more dockingstasjon er det veldig enkelt å koble til smarttelefonen. Deretter kan du bruke mange av funksjonene på smarttelefonen på vanlig måte. Den fleksible trearmede holderen passer for smarttelefoner på inntil 14 cm (5,5 tommer) og kan enkelt klipses på instrumentpanelet og tas av igjen. Den mobile enheten din kobles til Composition Phone radio via Bluetooth, slik at du kan overføre musikken til høyttalerne i e-up! Range, betjene radioen og navigasjonssystemet med stemmestyring og ringe med håndfrifunksjonen. For at du ikke skal gå tom for strøm når du er på farten, har maps + more dockingstasjon en innebygd USB-port for lading og dataoverføring på dashbordet.

Design

Liten i størrelse og stor på detaljer 

e-up! Range er en liten elbil som kjennetegnes av enestående smidighet og fremragende design, som gjør bilen til litt av et blikkfang.

e-up! Range legger en demper på utslippene, men ikke på stilen. Det beste eksemplet på dette er de slående C-formede LED-kjørelysene i grillen. Et annet trekk som er karakteristisk for e-up! Range, er blåfargen som går igjen i mange detaljer, blant annet de blå pyntelistene foran og bak som fremhever Volkswagen-logoen. 

Komfort

Komfortabel kjøretur

e-up! Range er utstyrt med Climatronic klimaanlegg, fjernstyrt sentrallås, We Connect online-tjenester og Composition Phone radio. Som standard får du også skinnratt, blå ambientebelysning og de karakteristiske C-formede LED-kjørelysene. Bilen leveres med en ladekabel som kan kobles til alle vanlige stikkontakter samt en 4,5 meter lang ladekabel med Type 2-uttak, slik at du enkelt kan lade bilen både hjemme og når du er på farten. Parkeringssensorer bak og cruise control leveres som standardutstyr.

Sikre deg e-up! lagerbil med rask levering

Desemberkampanje på e-up! Range

1,99%6 rente

Desemberkampanje på e-up! Range

1,99%6 rente

vw e-up elbil sett skrått forfra

Ved kjøp av ny e-up! Range lagerbil fram t.o.m. 31. desember tilbyr vi:

 • 1,99%6 rente
 • Den konkurransedyktige og gunstige bilforsikringen Volkswagen Forsikring i 1 måned med på kjøpet. 

Vi har et begrenset antall biler for rask levering.

e-up! Range 83 hk fra kr 230 2007

Standardutstyr

e-up! Range har bl.a følgende standardutstyr:

 • Oppvarmede frontrute
 • LED kjørelys
 • Parkeringssensorer bak
 • Ryggekamera
 • Isofix barneseteinnfestning bak
 • Bluetooth telefontilkobling
 • Automatisk klimaanlegg Climatronic
 • Cruise Control
 • Variabelt bagasjeromsgulv
 • Regn- og lyssensor med coming home og leaving home funksjon
 • Laneassist kjøreassistent

Prøvekjør e-up! Range

Velg din lokale forhandler og legg inn ønsket tidspunkt for prøvekjøring, så blir du kontaktet for å bekrefte tid for prøvekjøring. 

Ofte stilte spørsmål – e-up! Range

Leasing av elbil

Det er gunstig å lease elbil fra Volkswagen da våre elbiler er fritatt for mva (25%) og engangsavgift. Dersom økonomien spiller en rolle for deg kan leasing av elbilen e-up! Range være et spennende alternativ å vurdere. 

Vilkår Volkswagen

1.
Alle priser er veiledende inkl. mva levert Oslo, inkludert vrakpant. Ekskludert elbiler hvor priser er veiledende eks. mva levert Oslo. Trafikkforsikringsavgift og frakt til forhandler utenfor Oslo kommer i tillegg. Oppgitt avgift er estimert på bil med standardutstyr. Ekstrautstyr kan påvirke tekniske data og avgift. Ta kontakt med forhandler for mer informasjon eller besøk vår bilkonfigurator på www.volkswagen.no for å estimere avgift. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik.
2.
Faktisk rekkevidde avhenger av kjørestil, hastighet, bruk av komfort- og tilleggsforbrukere, utetemperatur, antall passasjerer, bagasje, felgstørrelse, tilhengervekt og topografi. 
3.
Alle verdier oppgitt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer, for eksempel batteritemperatur og/eller antall brukere i en ladestruktur kan begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt og starte en gradvis reduksjon. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig over 80% SOC (batteriets ladenivå).
4.
IT nett: 230V linjespenning. Tillater kun lading på 1 fase under normale omstendigheter. Mest utbredt i Norge.
5.
TN nett: 400V linjespenning, men 230V mellom fase og nøytralleder (det er fase-nøytral som benyttes i husholdning). Mulig gjør lading på flere faser (avhenger av ombordlader).
6.
Eff. rente 4,03 % ved lånebehov kr 150 000 o/5år, etableringsgebyr kr 2 724. Totalt kr 168 784. Forutsetter 35% egenkapital og finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende og subsidiert de tre første årene, for deretter å bli justert til normal produktrente. Tilbudet gjelder frem til 31.12.2021.
7.
Pris gjelder bil ferdig levert Oslo inkl. frakt og leveringsomkostninger. Strømforbruk blandet kjøring fra 14,4 kWt/100km. CO2-utslipp fra 0 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr. Kontakt din lokale forhandler for nærmere informasjon om leveringstid. Avbildet modell kan avvike fra standard. Tilbudet gjelder frem til 31.12.2021 eller så langt lageret rekker.
 • Avbildet modell kan avvike fra modellutvalg i Norge. Bilene kan også være utstyrt med ekstrautstyr som leveres mot pristillegg.