Pris fra kr
355.200
Motor
110 - 320hk
Drivstofforbruk blandet kjøring fra
5,2l/100 km
CO2-utslipp fra
118g/km
Bagasjeromsvolum
381liter (1237 seterygg nede)

Et nytt ikon

Åttende generasjon av Volkswagen Golf setter en ny standard for digitalisering i klassen. Intelligent og tilkoblet. Intelligente assistentsystemer sørger for høyere kjørekomfort, samtidig som den velkjente Golf-følelsen er bevart. 

Den åttende generasjonen av Volkswagen Golf er mer komfortabel og intelligent med flere tilkoblingsmuligheter sammenlignet med tidligere modell. 

Golf har mange høydepunkter. Her er noen av dem:

VW Volkswagen Golf med Innovision Cockpit

Innovision Cockpit

Skreddersydd for deg

--:--

IQ.LIGHT

IQ.LIGHT. Intelligente lys

VW Volkswagen Golf med ACC avstandsregulering

Automatisk avstandsregulering (ACC)

Holder fartsgrensen og avstanden

På jakt etter ny kompaktbil?

Vi har tilbud på Golf!

På jakt etter ny kompaktbil?

Vi har tilbud på Golf!

En kvinne går vekk fra VW Volkswagen Golf kompaktbil ved sjøen
En kvinne går vekk fra VW Volkswagen Golf kompaktbil ved sjøen
En kvinne går vekk fra VW Volkswagen Golf kompaktbil ved sjøen

Spar inntil kr 21.9001 ved kjøp av Golf. Nå med 1,99%1 rente fra Volkswagen Financial Services og Volkswagen Forsikring i 1 måned med på kjøpet. 

Digital komfort

Skreddersydd for deg

Volkswagen Golf er første modell i sin prisklasse med en digital cockpit som standard. Systemet aktiverer automatisk din personlige førerprofil med ønskede innstillinger for sete, lys og klima. Du kan enkelt endre innstillingene i Innovision Cockpit (ekstrautstyr) på det 10-tommers Digital Cockpit kombiinstrumentet kombinert med 10-tommers Discover Pro Light navigasjonssystem. Digital Cockpit viser klassisk innhold som turteller, speedometer og kilometerteller, men kan også vise andre nyttige data. For eksempel kan navigasjonskartet vises på hele skjermen.

Navigasjonssystement Discover Pro Light har stor skjerm for visning av en rekke funksjoner med tilhørende grafikk og animasjoner, akkurat som på smarttelefonen. Her kan du legge til bilder og favorittfunksjoner på startsiden.