Pris fra
322.200kr
Motor
150 - 300hk
Bagasjeromsvolum
380liter (1270 seterygg nede)

Setter standarden i kompaktklassen. Møt Golf

Volkswagen Golf har formet sin egen klasse i generasjoner. Nå setter Golf en ny milepæl for neste generasjon. Golf setter standarden i sin klasse, og har blitt lekrere, sportsligere og mer strømlinjeformet, selv om den fremdeles er umiskjennelig Golf.

Golf har mange høydepunkter. Her er noen av dem:
Volkswagen Golf R-Line kjører om natten

Lykter

Adaptiv LED-frontlykter og baklykter

Assistentsystemer

City-nødbrems og Lane Assist holder deg trygg på veien

Komfort

Komfort du ikke vil være foruten

 

 

Spar inntil kr 44.500 ved kjøp av ny Golf Highline, GTI eller R!
Volkswagen Golf R

Det er kampanjedager hos våre bilforhandlere med høyt sparbeløp på Golf Highline, GTI og R. Spar inntil kr 44.500.

Volkswagen Golf står langs siden av veien, to menn står ved siden av en nødtelefon
Volkswagen Golf med nødlys og bremselys

Design og lys

Dynamisk og elegant design

Du ser med en gang at dette er en typisk Golf. Med dynamiske LED-hovedlykter og grill, diffusor bak og iøynefallende LED-baklykter får bilen et markant og selvsikkert utseende.

I Volkswagen Golf går form og funksjon hånd i hånd. Fronten har en iøynefallende og sportslig grill, og Volkswagen-logoen skjuler en frontsensor for diverse assistentsystemer, som er standard. I disse versjonene har grillen smale kromstriper. Slanke hovedlykter som strekker seg høyt opp på forskjermene, og støtfangere som flater seg ut mot bunnen, gir bilen et ekstra dynamisk utseende. Den sjenerøse akselavstanden, de korte overhengene, den spreke profilen og den karakteristiske C-stolpen viser at dette er en ekte Golf. Bakparten imponerer også, med kraftfulle og elegante linjer, diffusor og markante LED-baklykter.

Komfort

Med rom for komfort

Kompaktbilen Golf kombinerer god plass med høy kvalitet og ny teknologi. Her blir hver eneste kjøretur både avslappet og behagelig.

Når du setter deg inn i Volkswagen Golf, får du lyst til å bare bli sittende. Det skyldes blant annet de sjenerøse proporsjonene som gir god benplass, både foran og bak i bilen. Materialene i kupeen er i gjennomgående høy kvalitet, og bilen er full av intelligente detaljer, som imponerer både når det gjelder utseende og betjening. Noen eksempler er de ergonomiske setene, det store bagasjerommet og midtkonsollen som heller svakt mot føreren. Midtkonsollen er dessuten svært brukervennlig takket være ergonomisk design og belyste brytere.

Underholdning

Perfekt lydsystem for din Golf

Hadde du virkelig trodd at musikk kunne høres bedre ut i din Golf enn på lydanlegget hjemme? Ekstrautstyret DYNAUDIO Excite lydsystem er utviklet spesielt for akustikken i akkurat din Volkswagen Golf. Resultatet er lyd som overgår forventningene til selv den mest kresne lytteren.

Assistentsystemer

Hold hodet kaldt i travle gater

City-nødbremsfunksjon med fotgjengerregistrering i Volkswagen Golf bremser hvis avstanden til forankjørende biler eller biler som står i ro, blir for kort. I hastighet på inntil 30 km/t bremser systemet automatisk bilen ned hvis det er fare for kollisjon og føreren ikke reagerer i tide. Fotgjengerregistreringen reagerer på samme måte hvis det er fare for kollisjon med en fotgjenger.

City-nødbremsfunksjonen med fotgjengerregistrering registrerer og vurderer dessuten avstanden til fotgjengere, samt deres bevegelser. Ved behov igangsetter systemet tilpassede tiltak for å beskyttet føreren, bilen og andre trafikanter.

Økonomisk kjøring

Motor med høy ytelse og lavt forbruk

TSI-bensinmotorer er utformet for høy effekt, lavt drivstofforbruk og begeistrende kjøreopplevelser.

TSI-bensinmotorene har imponerende ytelse og effektivt forbruk. Du får maksimalt dreiemoment selv på lave turtall. Kombinasjonen av lavt slagvolum, direkteinnsprøytning og turbolading gir jevn kraftoverføring. Det er brukt plassbesparende teknologi slik at motoren til Golf har høy ytelse, til tross for det relativt lave slagvolumet.

Utstyrsversjoner

Vi opplever for tiden tekniske utfordringer i konfiguratoren på priser og utstyr. For gjeldende priser og utstyr se prisliste eller kontakt nærmeste forhandler for mer informasjon. 

Se gjeldende prisliste her

Finn nærmeste forhandler

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there