--:--

ID. Buzz elbil

Ikonet vekkes til live! ID. Buzz* blir vår største elektriske familiebil:

  • Verdenspremiere 9. mars
  • Tilbys som elbil og elvarebil
  • Salgsstart/prisslipp Norge: 2022

Sist endret: 13.01.2022. *ID. Buzz er en konseptbil. Bilder og informasjon på denne siden kan derfor endre seg frem mot lansering av endelig produksjonsmodell. Vi oppdaterer siden fortløpende.

Ikonet vekkes til live! ID. Buzz* blir vår største elektriske familiebil:

  • Verdenspremiere 9. mars
  • Tilbys som elbil og elvarebil
  • Salgsstart/prisslipp Norge: 2022

Sist endret: 13.01.2022. *ID. Buzz er en konseptbil. Bilder og informasjon på denne siden kan derfor endre seg frem mot lansering av endelig produksjonsmodell. Vi oppdaterer siden fortløpende.

Verdenspremiere
9. mars2022
Salgsstart/prisslipp
2022
100 %
elektriskfamiliebil
Tilbys som
elbilog elvarebil

Eventyret venter rundt neste sving!

Konseptbilen ID. Buzz har forventet salgsstart i Norge i 2022. Elbilen vil passe godt for alle som ønsker en litt anderledes familiebil med god plass og generøs takhøyde! Meld deg på vårt elektriske nyhetsbrevOpens an external link og vær blant de første som mottar nyheter om ID. Buzz så fort vi har mer konkret informasjon. 

100 % elektrisk!

ID. Buzz er fortsatt en konseptbil, men alt tilsier at vi vil se de første produksjonsmodellene på norske veier i løpet av 2022. Denne elbilen vil, på lik linje med ID.3, ID.4 og ID.5, også bygges på den skalerbare batteriplattformen MEB, noe som åpner opp for en rekke muligheter og fordeler.

Moderne teknologi møter nostalgi

Konseptbilen ID. Buzz vil by på det nyeste innen teknologi fra Volkswagen som blant annet disse LED-frontlysene som sier "Hei". 

Kamuflasjebilen avdukes 9. mars 2022!

Bildet viser Volkswagen ID. Buzz konseptbil med regnbuefarget kamuflasje

Under verdenspremierenOpens an external link av ID.5/ID.5 GTX i 2021 ble også ID. Buzz konseptbil vist frem som kamuflasjebil for aller første gang. Og for en kamuflasje det var! Innslag av alle regnbuens farger gjorde ID. Buzz til et skikkelig blikkfang. Kamuflasjebilen hinter om de første eksteriøre detaljene på produksjonsklar modell, og er sånn sett en aldri så liten forsmak på hva du kan vente deg. Vi ser virkelig frem til konseptbilen ID. Buzz blir avduket under sin egen verdenspremiere 9. mars, hvor produksjonsmodellen endelig vil vises i sin helhet!

Dette vet vi om ID. Buzz

Informasjonen på denne siden oppdateres fortløpende frem mot verdenspremieren i 2022. Sist oppdatert 13.01.2022

Informasjon om bilen

Vår største elbilmodell kommer i 2022! 

ID. Buzz - elbilen som har alt?

Konseptbilen ID. Buzz vil utstyres med våre beste ideer, og således vil den være med på å omdefinere elbilens funksjon slik vi kjenner den i dag. Den ivaretar også sine næromgivelser takket være sin 100 % elektriske motor.

vw ID. Buzz elbil og ID. Buzz Cargo elvarebil

Elbilen ID. Buzz vil helt klart bli en trofast følgesvenn for enhver familien med behov for plass i en hektisk hverdag. Elbilen gir deg nemlig alt du trenger for å gjøre dagen enklere: moderne komfort, en helt ny kupédesign og mye bagasjeromsplass. Denne elbilen gir deg friheten til å gjøre akkurat det du vil.

Plass nok til det meste og for de fleste

For å gjøre elbilen ID. Buzz så anvendelig og praktisk som overhodet mulig har vi fokusert på optimal plassutnyttelse. Det romslige bagasjerommet gir deg god plass til alt du ønsker å frakte med deg på biltur - hverdag som i ferier. Og om du ønsker det, kan du raskt og enkelt få mer plass i kupeen takket være de fleksible setene. Har konseptbilen også hentet litt inspirasjon fra den fleksible flerbruksbilen Multivan mon tro?

Bildet viser en hvit og gul Volkswagen ID. Buzz elbil og en familie som går ut av elbilen
ID. Buzz Cargo elvarebil

Visste du at ID. Buzz også vil tilbys som elvarebil?

ID. Buzz Cargo elvarebil

Visste du at ID. Buzz også vil tilbys som elvarebil?

Bildet viser en hvit og blå Volkswagen ID. BUZZ Cargo og en mann som laster varer inn i varerommet

Hvis svaret er ja og du i tillegg har et ønske om å kjøre elektrisk, vil ID. Buzz CargoOpens an external link være et smart valg for din bedrift! Snekker, elektriker, rørlegger, budbilsjåfører, postbud, catering, renhold - disse og mange andre yrkesgrupper vil nyte godt av det ID. Buzz Cargo kan tilby! 

Varebil
100 % elektrisk
Innovativ teknologi
Kan reserveres allerede nå!
Salgsstart/prisslipp Norge: 2022
Plasserer seg størrelsesmessig mellom Transporter og Caddy Cargo

Dette skriver pressen

Les artiklene/pressemeldingene - gjør deg opp din egen mening!
TV2.noOpens an external link - En legendarisk bil kommer snart tilbake (11.11.21)
NTB presseromOpens an external link - Viser ID. Buzz-prototype som selvkjørende bil (08.09.21)
NTB presseromOpens an external link - Forbereder fabrikken for ID. Buzz (31.08.20)

ID. Buzz elbil | Ofte stilte spørsmål 

Meld deg på vårt elektriske nyhetsbrev

Motta siste nytt om ID.-familien og andre elektriske nyheter fra oss!


Tvillingmodellene ID. Buzz elbil og ID. Buzz CargoOpens an external link elvarebil blir begge 100 % elektriske med forventet salgsstart i 2022 for Norge. De bygges begge på den nyeste batteriplattformen fra Volkswagen (MEB), som vi allerede kjenner fra våre populære elbilmodeller ID.3, ID.4 og D.5. ID. Buzz er en romslig personbil og passer for familier, persontransportsegmentet eller alle andre som ønsker en romslig elbil. ID. Buzz Cargo på sin side er en elvarebil og passer for bedriftskunden som har et ønske om å kjøre elektrisk i arbeidsdagen.

vw ID. Buzz elbil og ID. Buzz Cargo elvarebil
Hold av 9. mars, verdenspremieren nærmer seg! 

Elbil eller elvarebil? Vi vil tilby begge deler!

De ikoniske ID. Buzz-modellene melder sin ankomst i løpet av 2022 og egner seg for både privat- og bedriftskunden. Dette vil gjøre elbilens fordeler tilgjengelige for enda flere  nordmenn. Og nettopp derfor gleder vi oss til å lansere disse elbilmodellene i år.

Nyttige snarveier