Nye ID.4 GTX
Firehjulstrekk og to elektriske motorer

Pris fra kr
456 0001
Rekkevidde inntil
4782km
Hengerfeste inntil
1 200kg
Akselerasjon 0-100 km/t
6,2sek
Strømforbruk blandet kjøring fra
18,4 2kWt/100 km
Bagasjeromsvolum
543liter (1575 nedfelt seterad)

Fremtidens familie-SUV med firehjulstrekk

Den nye ID.4 GTX er firehjulsdriftutgaven av ID.4 – og fremtidige ID.-modeller – med to elektriske motorer. ID.4 GTX akselerer fra 0–100 km/t på 6,2 sekunder, byr på sportslige ytelser med inntil 2993 hk og lang elektrisk rekkevidde på inntil 4782 km. Nye ID.4 GTX er sportslig som en GTI, komfortabel som en SUV og produsert 100% karbonnøytralt.

Den nye ID.4 GTX har mange høydepunkter. Her er noen av dem: 

Firehjulstrekk

Firehjulstrekk med to elektriske motorer sørger for sportslige kjøreegenskaper nesten uansett føreforhold. 

Design

Eksklusive Ystad 20" lettmetallfelger, ventilasjonsgitter i høyglanset sort og karakteristiske signaturlys i luftinntakene - elektrisk mobilitet har aldri sett så sportslig ut.

Ytelser

ID.4 GTX med to elektriske motorer yter inntil 2993 hk og sørger for rask akselerasjon fra 0 til 100 km/t på ca. 6,2 sekunder.

Nyttig info ID.4 GTX

ID.4 GTX er fremtidens familie-SUV med sportslige kjøreegenskaper, masse innovasjoner og et eksklusivt design som gjør et kraftfullt inntrykk på både fører, passasjerer og forbipasserende. En fullelektrisk-SUV med mulighet for taklast, tilhengerfeste og et stort bagasjerom. 

Informasjon om ID.4 GTX

Nye muligheter med «Over-the-Air»-oppdateringer

ID.4 GTX holder seg oppdatert og blir stadig bedre gjennom hele livsløpet, takket være muligheten for regelmessige oppdateringer «over-the-air» (OTA) via 4G. Det betyr at en ID.4 GTX forbedres kontinuerlig, selv utenfor besøkene på et av våre servicepunkter. Den nyeste tilgjengelige programvaren kan finne veien direkte til bilen din, helt av seg selv. 

Nye funksjoner, bedre og raskere programvare, og muligheter for individuelle tilpasninger, gjør at du som ID.4 GTX-kunde kan være trygg på at bilen din kan fornyes gjennom hele livsløpet.

100% tilpasset norske forhold

--:--
4
4.
Illustrasjonsfoto kan avvike avhengig av programvareversjon.

Utstyrspakker

Letthåndterlig i byen med en snudiameter på 11,6 meter og komfortabel på glatt eller løst underlag på fjellet: Den nye ID.4 GTX er en sportslig SUV med eksklusive detaljer og høy ytelse. Du kan velge blant flere attraktive utstyrspakker. Med mulighet for hengerfeste og taklast, finner du garantert den ID.4 GTX-varianten som passer dine behov. 

I tabellen under finner du en oversikt over hva slags utstyr som er inkludert, slik at du kan sammenligne de ulike utstyrspakkene. Det eneste du trenger å ta stilling til, er hvilke pakker som passer dine behov best, i tillegg til hvilken farge og felg du ønsker på din ID.4 GTX.

 

5.
Standardutstyr.

Bygg og bestill din ID.4 GTX

VW ID.4 GTX Kings Red Metallic bygg bil

I vår digitale bestillingsløsning kan du bygge og gjøre individuelle valg for din egen ID.4 GTX. Velg farge, interiør, utstyr, tilbehør og mer etter dine behov og ønsker. 

Bygg ID.4 GTXOpens an external link

Dette sier journalistene om den nye ID.4 GTX

VW ID4 GTX familiebil med firehjulstrekk elbiltest

Vi har samlet relevante artikler som omtaler elbiltest av ID.4 GTX slik at du kan gjøre deg opp din egen mening;

Ønsker du å teste selv? Bestill prøvekjøring og ta med deg familien på en prøvetur. 

Bestill prøvekjøring herOpens an external link

Ofte stilte spørsmål – ID.4 GTX

Prøvekjør ID.4 GTX

Nye ID.4 GTX er nå tilgjengelig for prøvekjøring hos våre forhandlere. Velg din lokale forhandler og legg inn ønsket tidspunkt for prøvekjøring, så blir du kontaktet for å bekrefte tid for prøvekjøring. 

Rentekampanje på ID.4 GTX!

Rentekampanje på ID.4 GTX!

VW ID.4 GTX tilbud på SUV med firehjulstrekk

Denne høsten kan du sikre deg ID.4 GTX med lav rente og Volkswagen Forsikring i 1 måned med på kjøpet.

Tilbehør

En kvinne og mann går forbi rompa på en rød VW ID.4 GTX SUV

Fra tilhengerfeste til ladebokser - se vårt utvalg av anbefalt tilbehør til din ID.4 GTX i prislisten. 

Volkswagen way to ZERO

Volkswagen har sluttet seg til Paris-avtalen og vi ønsker å ta ansvar for vår andel av de globale CO2-utslippene. Målet er å være CO2-nøytralt6 selskap innen 2050.

Andre bilmodeller du kanskje er interessert i

Vilkår Volkswagen

1.
Alle priser er veiledende inkl. mva levert Oslo, inkludert vrakpant. Ekskludert elbiler hvor priser er veiledende eks. mva levert Oslo. Trafikkforsikringsavgift og frakt til forhandler utenfor Oslo kommer i tillegg. Oppgitt avgift er estimert på bil med standardutstyr. Ekstrautstyr kan påvirke tekniske data og avgift. Ta kontakt med forhandler for mer informasjon eller besøk vår bilkonfigurator på www.volkswagen.no for å estimere avgift. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik.
2.
Faktisk rekkevidde avhenger av kjørestil, hastighet, bruk av komfort- og tilleggsforbrukere, utetemperatur, antall passasjerer, bagasje, felgstørrelse, tilhengervekt og topografi. Den laveste verdien omfatter også kjøring med moderat hastighet på motorvei og kjøring ved lave utetemperaturer om vinteren.
3.
Maksimal effekt, i henhold til UN-GTR.21, kan oppnås maksimalt i 30 sekunder. Effekten som er tilgjengelig i individuellekjøresituasjoner, avhenger av variable faktorer som omgivelsestemperatur,lading / temperatur / status eller fysisk aldring av høyvoltsbatteriet. For at maksimal effekt skal være tilgjengelig må høyvoltsbatteriet ha en batteritemperatur mellom 23 og 50 ° C og et batterinivå > 88%. Eventuelle avvik fra parameterne spesifisert ovenfor kan føre til redusert effekt og tilog med at maksimal effekt ikke er tilgjengelig. Til en viss grad kan batteritemperaturen indirekte påvirkes via klimastyring, ladenivået og andre parametere som kan stilles inn i kjøretøyet. Effekten som er tilgjengelig forøyeblikket, vises på effektmåleren. For å opprettholde høyvoltsbatteriets tilgjengelige kapasitet så langt det er mulig, anbefales det å sette et lademål på 80% for batteriet for daglig bruk (kan justeres til 100% f.eks. før langereiser).
6.
CO2 -utslipp unngås og reduseres til det minimale. Underleverandører forplikter seg til å unngå eller redusere utslipp til det minimale. CO2-utslipp som ikke kan unngås, kompenseres gjennom sertifiserte klimavernprosjekter.
  • Avbildet modell kan avvike fra modellutvalg i Norge. Bilene kan også være utstyrt med ekstrautstyr som leveres mot pristillegg.