Volkswagen ID.4 skrått forfra med kamuflasje
Volkswagen ID.4 skrått forfra med kamuflasje
Volkswagen ID.4 skrått forfra med kamuflasje

Den nye ID.4
Fullelektrisk familie SUV

Rekkevidde inntil
500 km (WLTP)
Drivlinje
2WD og 4WD
Last
Hengerfeste og takstativ

Gjør deg klar for neste medlem i
ID.-familien, SUV-en ID.4

Vårt neste steg mot fullelektrisk mobilitet er familiebilen ID.4. Den elektriske SUV-en kombinerer det beste fra to verdener; plass og fleksibilitet som i en stor moderne familie SUV med bærekraftig mobilitet og elektriske ytelser. ID.4 er en stor bil og fleksibel med sitt rommelige interiør og lange rekkevidde på inntil 500 km (WLTP). ID.4 blir den første modellen i ID.-familien med mulighet for hengerfeste og takstativ er som skapt for norske forhold.  

ID.4 vil først lanseres med bakhjulstrekk mot slutten av 2020* og på et senere tidspunkt bli tilgjengelig som en kraftfull firehjulstrekker (4x4). 

*Vi tar forbehold om endringer og avvik. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev og bli oppdatert på ID.4

Hold meg regelmessig oppdatert med informasjon om ID.-familien og elektrisk mobilitet.

Fremtidens familiebil:
den fullelektriske ID.4

Størrelse og plass

ID.4 kjennetegnes med sitt dynamiske og progressive design. Det aerodynamisk finslipte eksteriøret er en perfekt innramming for den revolusjonerende MEB-plattformen: Fronten er kort, akselavstanden er lang, noe som gir suverene plassforhold innvendig. «Open Space» konseptet gir et luftig og lyst bilinteriør. Den nye plattformen er 100% elektrisk og er bygget for å utnytte el-teknologiens muligheter i ID.4 optimalt. For deg betyr dette mer plass, flere tilpasningsmuligheter, økt rekkevidde, mer komfort og bedre kjøreytelser. En fullverdig familie SUV som dekker en families behov. ID.4 vil ta over som det fullelektriske alternativet til familie SUV-en Tiguan.  

Les mer om MEB-plattformen

 

Elektrisk ytelse

ID.4 er en SUV med akselerasjon som en sportsbil, med fullt dreiemoment fra første meter og ytelser som gir deg en god og morsom kjøreopplevelse. Produksjonen av ID.4 er karbonnøytral gjennom hele verdikjeden og takket være moderne motor-og batteriteknologi, vil kjøreturen din ha et bærekraftig avtrykk. 

En kvinne ser på VW Volkswagen ID.4 SUV

Intelligente førerassistentsystemer

Cockpiten i ID.4 betjenes nesten utelukkende med touch-funksjoner fra en stor infotainmentskjerm sentralt posisjonert og intelligent, naturlig stemmestyring. Volkswagens første elektriske SUV vil ha et høyt nivå av førerassistent-og sikkerhetssystemer, som bidrar til en sikker og behagelig kjøretur. Disse funksjonene bidrar til at du kan fokusere på å nyte kjøreturen. 

Oi sann! Nettleseren du bruker støttes ikke eller er utdatert

Vi kan ikke vise deg innholdet på denne nettsiden fordi din nettleser enten er utdatert eller ikke støttes. Nettsiden fungerer best med Firefox eller Google Chrome. Les mer og last ned Firefox nettleser her eller Google Chorme nettleser her