ID.5 GTX Camouflage stands sideways frontally in parking garage. Trees in the background.
1

ID.5SUV coupé

1. kamuflert prototype

1. kamuflert prototype

Verdenspremiere
2021

Neste ID. er på vei

ID.-familien vokser – den første helelektriske SUV coupé-modellen fra VolkswagenMEB-plattformen med mange innovasjoner og stor plass er på vei.

ID.5 er den første Volkswagen som kombinerer sportslig og elegant coupé-design i ID.-familien: ID.5 har en helt ny romfølelse, intuitive funksjoner, tilkoblet internett - og byr på nye muligheter med «Over-the-Air»-oppdateringer. Coupé-designet skiller seg tydelig ut fra utseendet til kovensjonelle biler - og er dermed unik i sitt segment. Oppdag helelektrisk kjøring i en inspirerende form.

--:--
1
ID.5 GTX Camouflage standing sideways in parking garage while loading.View of trees.
1

Progressiv SUV-coupé design

Allerede fra første øyekast viser ID.5 seg som en progressiv helelektrisk SUV, som kombinerer styrken til en SUV med den stilrene silhuetten til en coupé. Den utmerkede aerodynamikken til avantgardedesignen gir redusert luftmotstand og økt energieffektivitet for lengre rekkevidde. Kompakt på utsiden og romslig på innsiden.

ID.5 GTX Camouflage side front view looking at headlights.
1

Fullelektrisk ytelse: ID.5

ID.5 er kraftig som en SUV, produseres 100% karbonøytralt og akselererer som en sportsbil med fullt dreiemoment. Det lave tyngdepunktet takket være høyspenningsbatteriet innebygd i gulvet på MEB-plattformen sørger for en balansert kjøredynamikk. ID.5 byr på høy kjøreglede og en rekkevidde på inntil 5403 km, mens

ID.5 GTX Camouflage rear view.
1

Sportslig og elegant design: ID.5 GTX

ID.5 GTX er letthåndterlig i byen og komfortabel på lange turer. Med høy ytelse og et progressivt designkonsept, definerer den fullelektriske ID.5 GTX grensene for elektrisk mobilitet. Med to motorer og firehjulstrekk fordeler elbilen kraften sømløst til hvert hjul etter behov. Selv om GTX er en egen modellbetegnelse for GT-ytelser, byr ID.5 GTX også på praktiske løsninger i en travel hverdag med en elektrisk rekkevidde på inntil 4973 km.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og bli oppdatert på ID.5

Vi holder deg oppdatert på veien mot verdenspremieren til ID.5 og ID.5 GTX senere i 2021.

2.
Med forbehold om endringer og avvik.

Volkswagen way to ZERO

Volkswagen har sluttet seg til Paris-avtalen og vi ønsker å ta ansvar for vår andel av de globale CO2-utslippene. Målet er å være CO2-nøytralt4 selskap innen 2050.