2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Volkswagen Passat Alltrack stasjonsvogn ved stranden

Nye Passat Alltrack Stasjonsvogn.

Passat Alltrack - ta en avstikker i all slags terreng.

Med Volkswagen Passat Alltrack kan du kjøre utenfor allfarvei. Volkswagen Passat Alltrack stasjonsvogn har offroad-egenskaper og firehjulstrekk som gjør at du også kan ta en avstikker fra motorveier og bygater.

Fra NOK 582 800**)

Høydepunkter.

Design.

Den nye Volkswagen Passat Alltrack stasjonsvogn har en moderne design som utstråler eleganse og kvalitet. Med definerte linjer og dynamiske proporsjoner vekker bilen oppsikt også utenfor allfarvei. Beskyttelsesplaten under bilen og firehjulstrekk gjør at den også kan kjøres på dårlige Norske veier.

 • Utvendig design

  Takler alle typer underlag.

  Volkswagen Passat Alltrack stasjonsvogn er utstyrt med understell for kjøring på dårlige veier og beskyttelsesplate i rustfritt stål under bilen som gjør den egnet for kjøring på underlag uten fast dekke med 4x4 og firehjulstrekk.

 • Innvendig design

  Sprek design.

  Volkswagen Passat Alltrack stasjonsvogn har kombiinstrument med Alltrack-design og ramme i krom. Du ønskes velkommen med en animasjon. De bekvemme setene sørger for at du sitter avslappet og skåner ryggen på lengre kjøreturer. Setetrekkene i Alcantara og stoffet 7 Summits har Alltrack-logo.

  Robuste innstigningslister i rustfritt stål beskytter innstigningsområdet, og tekstilmatter beskytter gulvet. Pedaler i børstet rustfritt stål og mange andre detaljer som er perfekt tilpasset hverandre, gir kupeen et kvalitetspreg.

 • Felger og Hjul

  Felger for enhver smak.

  Du har din stil – Passat Alltrack stasjonsvogn stiller med matchende lettmetallfelger. Velg blant flere ulike uttrykk, fra det klassiske og elegante til det dynamiske og sportslige. Den nye Passat Alltrack stasjonsvogn leveres standard med 18" Kalamata i glanspolert high gloss steel dark.

Høy sikkerhet og komfort under vanskelige forhold

Volkswagen Passat Alltrack stasjonsvogn med firehjulstrekk takler alle typer underlag. Den intelligente teknikken sørger for sportslige ytelser og utmerket veigrep både på og utenfor veien.

 • XDS

  Behold kontrollen med den elektroniske differensialbremsen.

  Med elektronisk differensialbrems (XDS) er det en fryd å kjøre på svingete veier. Bremsetrykket bygger seg opp på hjulet innerst i svingen, slik at det ikke spinner. Bedre veigrep betyr også mer presise styreegenskaper. Slik har du alltid full kontroll og kan kjøre smidigere.

 • 4x4 og firehjulstrekk

  Utmerket veigrep med 4MOTION firehjulstrekk.

  4MOTION firehjulstrekk (standardutstyr) gir betydelig bedre stabilitet og veigrep på vanskelig underlag, for eksempel snø- og isdekte veier og veier uten fast dekke. Det sørger hjulene for ved at de tilpasser seg hverandre. 4MOTION gir Volkswagen Passat Alltrack stasjonsvogn god fremkommelighet i sand og i ujevnt og bratt terreng. Firehjulstrekk systemet fordeler motorkraften på de fire hjulene etter behov.

 • Digitalt Head-up Display

  Full oversikt og kontroll.

  Med ekstrautstyret Head-up Display får du opp viktig informasjon på frontruten rett foran deg.

 • DCC

  Du kommer langt med den rette innstillingen.

  DCC adaptiv understellsregulering har elektronisk støtdemperregulering og tilpasser kontinuerlig understellet etter kjøresituasjonen. Med funksjonen for valg av kjøreprofil kan du endre karakteristikk for demperne og styringen samt velge blant ulike innstillinger for bedre komfort og kontroll.

IQ.DRIVE

IQ.DRIVE er Volkswagens samlebetegnelse for alle intelligente førerassistentsystemer. For alle vi allerede har, for alle vi utvikler for morgendagen, og for alle vi forsker på for fremtiden, IQ.DRIVE står for innovative ideer som skal bidra til høyere komfort og sikkerhet.

 • Travel Assist

  Komfort i din Passat Alltrack med et tastetrykk.

  Travel Assist kjøreassistent (ekstrautstyr) omfatter funksjoner for automatisert kjøring som gjør kjøreturen komfortabel og avslappende.

 • Elektromekanisk bremsekraftforsterker

  Optimert for kort bremselengde.

  Den elektromekaniske bremsekraftforsterkeren (standardutstyr) kombinert med nødbremseassistenten Front Assist med fotgjengerregistrering kan redusere bremselengden til Volkswagen Passat Alltrack stasjonsvogn. Det bidrar blant annet til å redusere faren for sammenstøt med fotgjengere.

 • Area View

  Area View områdevisning.

  Area View områdevisning med fire kameraer gjør det enklere å parkere og manøvrere bilen. Det er for eksempel mulig å betrakte bilen fra fugleperspektiv. På radiodisplayet kan du også se hva som befinner seg rundt hjørnet. Kameraer på det fremste og bakerste punktet på bilen gjør at du kan se lenger enn det som er mulig fra førerplassen.

 • Trailer Assist

  Assistent for tilhengermanøvrering

  Synes du det er vanskelig å manøvrere med tilhenger? Assistenten for tilhengermanøvrering, Trailer Assist, gjør det enklere. Systemet rygger tilhengeren på plass etter at du har valgt kjøreretning. Du trenger bare gi gass, bremse og følge med på området rundt bilen.

Underholdning.

I den nye Volkswagen Passat Alltrack stasjonsvogn har både du og passasjerene dine internettforbindelse og tilgang til underholdning på kjøreturen. Lydkvaliteten er utmerket, og navigasjonsfunksjonene er enkle å bruke.

 • Streaming & internet

  Enkel tilgang til streaming-tjenester i Passat Alltrack.

  Ta med deg favorittene dine i bilen. Du har tilgang til utvalgte streaming-tjenester via infotainmentsystemet i Passat Alltrack, og med nettradio kan du lytte til radiostasjoner over hele verden.

 • Komforttelefon

  Ta samtalene med begge hendene på rattet.

  Med Komforttelefon er det enkelt å føre telefonsamtaler under kjøring. En særlig praktisk detalj er det integrerte oppbevaringsrommet med induktiv ladefunksjon og induktiv tilkobling til bilens utvendige antenne. Håndfrifunksjonen har høy lydkvalitet og kan betjenes fra kjørecomputeren, multifunksjonsrattet eller berøringsskjermen til radioen. Grensesnittet har også en ekstra USB-port for eksterne enheter.

 • Composition radio

  Underholdning på kjøreturen.

  Med Composition radio (standardutstyr) i Volkswagen Passat Alltrack stasjonsvogn trenger du ikke kjede deg.

 • Navigasjon

  Underholdning og navigasjon i ett.

  Discover Pro navigasjonssystem (ekstrautstyr) gjør det enkelt å finne frem. Det omfatter mange infotainment- og komfortfunksjoner, for eksempel Streaming & Internet-pakke eller We Connect Plus.

Praktiske tjenester

Noen ganger er det de små tingene som gjør livet mye enklere. In-Car-appene fra Volkswagen kan lastes ned til infotainmentsystemet. I kombinasjon med We Connect og We Connect Plus gjør de hverdagen i Volkswagen Passat mye mer behagelig. Apper som We Park og We Experience. Hvorfor ikke teste det?

 • We Connect

  Med We Connect er du trådløst forbundet med Volkswagen Passat Alltrack.

  Med pakken We Connect er du direkte forbundet med bilen og kan benytte en rekke praktiske og innovative digitale tjenester og tilbud fra Volkswagen. Det eneste du trenger å gjøre, er å aktivere We Connect.

 • We Connect Plus

  We Connect Plus gir deg enda flere muligheter i Passat Alltrack.

  Få tilgang til hele verden fra bilen. We Connect Plus gir deg økt komfort, mer underholdning og enda flere smarte funksjoner, fra intelligent navigasjon med sanntidsinformasjon via medie-streaming og nettradio til muligheten for å styre diverse bilfunksjoner fra smarttelefonen.

 • Mobilnøkkel

  Del din Volkswagen Passat Alltrack med andre.

  Det er enkelt å dele den nye Volkswagen Passat Alltrack med kollegaer, venner og familiemedlemmer. Du kan sende mobilnøkkelen via en sikker forbindelse til andre brukere, slik at de kan låse opp og starte bilen med smarttelefonen sin. Du får to lisenser som er gyldige i ett år. Du kan kjøpe flere nøkler i nettbutikken eller fra bilen.

Alltrack

Fra NOK 582 800**)

 • Dynamisk lysassistent
 • Drivverksbeskyttelse
 • Side Assist
 • Auto Hold bakkestartassistent
 • Discover Media 8,0" navigasjon

Alltrack

Tekniske data

Dynamisk lysassistent
Drivverksbeskyttelse
Side Assist
Auto Hold bakkestartassistent
Discover Media 8,0" navigasjon
Vennligst velg motor og girkasse:
No matching models found
Alltrack 2.0 TDI SCR 4MOTION 190 hk (140 kW) 7-trinns DSG
Energiklasse

European Union energy label.

Neste steg.