Pris fra kr
633 8001
Motor
200hk
Drivstofforbruk blandet kjøring fra
5,82 l/100 km
CO2-utslipp fra
1532 g/km
Bagasjeromsvolum
680liter (1780 seterygg nede)

Alltid klar. Passat Alltrack

Med Volkswagen Passat Alltrack stasjonsvogn kan du kjøre utenfor allfarvei. Offroad-egenskaper og 4MOTION firehjulstrekk gjør at du også kan ta en avstikker fra motorveier og bygater i all slags terreng.

3.
Standardutstyr.

Passat Alltrack har mange høydepunkter. Her er noen av dem:

Volkswagen VW Passat Alltrack på stranden med to surfere

4MOTION firehjulstrekk

Takler alle typer underlag

Adaptiv understellsregulering (DCC)

Tilpasser understellet etter underlaget

Trailer Assist

Passat Alltrack parkerer tilhengeren for deg

3.
Standardutstyr.
4.
Ekstrautstyr.
5.
Innenfor systemets begrensninger. Føreren må hele tiden være klar til å overstyre førerassistentsystemet. Det er førerens ansvar å kjøre på en ansvarsfull måte.

Teknologi

Volkswagen Passat Alltrack stasjonsvogn med firehjulstrekk takler alle typer underlag. Den intelligente teknikken sørger for sportslige ytelser og utmerket veigrep både på og utenfor veien.

Utmerket veigrep med 4MOTION firehjulstrekk

4MOTION firehjulstrekk gir betydelig bedre stabilitet og veigrep på vanskelig underlag, for eksempel snø- og isdekte veier og veier uten fast dekke. Det sørger hjulene for ved at de tilpasser seg hverandre. 4x4 firehjulstrekk gir Passat Alltrack stasjonsvogn god fremkommelighet i sand og i ujevnt og bratt terreng. Firehjulstrekk systemet fordeler motorkraften på de fire hjulene etter type underlag og behov.

3.
Standardutstyr.
4.
Ekstrautstyr.

Assistentsystemer

IQ.DRIVE er Volkswagens samlebetegnelse for alle intelligente førerassistentsystemer. IQ.DRIVE står for innovative ideer som skal bidra til høyere komfort og sikkerhet.

Assistent for tilhengermanøvrering

Synes du det er vanskelig å manøvrere med tilhenger? Assistenten for tilhengermanøvrering, Trailer Assist, gjør det enklere. Systemet rygger tilhengeren på plass etter at du har valgt kjøreretning. Du trenger bare gi gass, bremse og følge med på området rundt bilen.

4.
Ekstrautstyr.
5.
Innenfor systemets begrensninger. Føreren må hele tiden være klar til å overstyre førerassistentsystemet. Det er førerens ansvar å kjøre på en ansvarsfull måte.

Bygg din Passat Alltrack

Prøvekjør Passat Alltrack

Velg din lokale forhandler og legg inn ønsket tidspunkt for prøvekjøring, så blir du kontaktet for å bekrefte tid for prøvekjøring.