2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Volkswagen Passat GTE ladbar hybrid lader utenfor bolig

Nye Passat GTE.

Volkswagen Passat GTE ladbar hybrid.

Nye Volkswagen Passat GTE stasjonsvogn er en stor ladbar hybridbil med bare masse krefter, men er samtidig sparsommelig. Den lange elektriske rekkevidden på inntil 55 km gjør den til et bærekraftig alternativ for fremtiden.

Fra NOK 476 700**)

Vi har kampanje på nye Passat GTE.

Høydepunkter.

Design og lys.

Den nye Volkswagen Passat GTE stasjonsvogn har en markant design som utstråler eleganse og kvalitet. Med rene linjer og dynamiske proporsjoner vekker den begeistring.

 • Eksteriør

  Atletiske former og elegante linjer.

  Fronten til Volkswagen Passat GTE stasjonsvogn ladbar hybrid har en tydelig linjeføring, en langstrakt silhuett og en markant grill. Designelementer som blå bremsekalipere, C-formet LED-kjørelys i støtfangeren og GTE-logo foran, på sidene og bak gir bilen et unikt preg. LED-hovedlyktene med integrert lyssignatur (standardutstyr) er også med på å fremheve designen til Volkswagen Passat GTE ladbar hybrid.
  I tillegg til standardfelgene i modellen Dartford tilbyr vi blant annet nye 18-tommers Liverpool lettmetallfelger i adamantium dark eller 18-tommers Bonneville lettmetallfelger i glanspolert sort som ekstrautstyr.

 • Lys

  Strålende flott design.

  LED-lysene til Volkswagen Passat GTE ladbar hybrid gir bedre sikt. Den C-formede LED-lyslisten i støtfangerne er ikke bare en flott detalj, men fungerer også som kjørelys.
  LED-Matrix-hovedlykter med adaptive lys og LED-kjørelys leveres som standard. og har en tiltalende design og høy lyseffekt. I kombinasjon med dynamisk fjernlysregulering tilpasses lysfordelingen omgivelsene, slik at det er mulig å kjøre med fjernlyset på hele tiden uten at andre trafikanter blir blendet.

 • Felger

  Noe for enhver smak.

  Du har din stil – Passat GTE ladbar hybrid stiller med matchende Dartford lettmetallfelger. Velg blant flere ulike uttrykk, fra det klassiske og elegante til det dynamiske og sportslige.

 • Interiør

  Et ekte blikkfang.

  Sett deg inn i den nye Volkswagen Passat GTE ladbar hybrid og kjenn følelsen av frihet. Den horisontale dekoren på instrumentpanelet som strekker seg over dørene, gjør at kupeen virker større og romsligere. Den optimerte midtkonsollen med stort oppbevaringsrom og setetrekkene med blå detaljer er både elegante og praktiske.

Ladbar Hybrid.

Den kraftfulle hybriddriften til Volkswagen Passat GTE stasjonsvogn ladbar hybrid er en kombinasjon av en turbo-bensinmotor og en turtallsvillig elektromotor. Den sørger for både sportslige kjøreytelser og økonomisk kjøring.

 • Rekkevidde.

  Med en rekkevidde på inntil 55 km målt i henhold til WLTP testsyklusen (70 km iht. NEDC) beviser Volkswagen Passat GTE med sin ladbare hybridteknologi at det ikke lenger er noe problem å kjøre elektrisk på lange strekninger. I modusen for elektrisk drift kan du kjøre inntil 55 km på én batterilading uten lokale utslipp og så å si lydløst.

 • Ladestyring

  Enkel lading.

  Den ladbare hybridteknologien gjør det enkelt å lade batteriet til elektromotoren fra en ekstern strømkilde.
  Å lade Volkswagen Passat GTE stasjonsvogn er enklere enn å skifte en lyspære. Elektromotorens batteri kan lades fra en vanlig stikkontakt eller på offentlige ladestasjoner. Litiumionbatteriet er fulladet etter ca. 6 timer og 15 minutter. Hvis du bruker en offentlig ladestasjon eller hjemmeladestasjonen som leveres som ekstrautstyr, er det mulig å fullade batteriet på fire timer.

 • GTE-modus

  Sportslig.

  Ønsker du en sportsligere kjøreopplevelse? I GTE-modus får du føle de konsentrerte kreftene fra TSI- og elektromotoren.

 • E-modus

  Trykk på knappen og kjør utslippsfritt.

  Så sant batteriet er tilstrekkelig ladet og utetemperaturen tillater det, starter Volkswagen Passat GTE ladbar hybrid automatisk opp i elektrisk modus, såkalt E-modus. Det kraftige litiumionbatteriet forsyner bilen med strøm og lar deg kjøre inntil 55 km målt etter den nye WLTP-kjøresyklusen (70 km NEDC testsyklus). Det betyr at du kan unngå unødig støy og utslipp når du kjører i by- og boligområder. Høye hastigheter er heller ikke noe problem, så E-modus kan fint også brukes på motorveien.

Test av Passat GTE ladbar Hybrid.

Motor og Dinside har testet nye Passat GTE ladbar hybrid.

 • Test av nye Passat GTE

  "Du grønne, glitrende GTE – god dag!".

  NAF bladet Motor er entusiastisk over nye Passat GTE.

  Les testen her (ekstern side)
 • Volkswagen Passat GTE prøvekjørt

  "Rekkevidde som gjør susen!".

  Dinside er imponert over plassen, rekkevidden og kreftene i familiebilen Passat GTE.

  Les testen her (ekstern side)

IQ.DRIVE

IQ.DRIVE er Volkswagens samlebetegnelse for alle intelligente førerassistentsystemer. For alle vi allerede har, for alle vi utvikler for morgendagen, og for alle vi forsker på for fremtiden, IQ.DRIVE står for innovative ideer som skal bidra til høyere komfort og sikkerhet.

 • Travel Assist

  Komfort med et tastetrykk.

  Den nye Volkswagen Passat kan leveres med Travel Assist kjøreassistent (standardutstyr). Den lar deg bruke funksjoner for automatisert kjøring ved å trykke på en tast på rattet. Travel Assist sørger for kjørekomfort på høyeste nivå.

  • På motorveier og gode landeveier kan Travel Assist holde bilen i kjørefeltet, passe på at fartsgrensen ikke overskrides og holde sikker avstand til kjøretøyet foran.
  • Hvis bilen også er utstyrt med DSG direktekoblingsgirkasse, kjører du avslappet i tett trafikk og kø.

 • Elektromekanisk bremsekraftforsterker

  Optimert for kort bremselengde.

  Den elektromekaniske bremsekraftforsterkeren (ekstratustyr) kombinert med nødbremseassistenten Front Assist med fotgjengerregistrering kan redusere bremselengden til Volkswagen Passat. Det bidrar blant annet til å redusere faren for sammenstøt med fotgjengere.

 • Proaktivt passasjer beskyttelsessystem

  Godt beskyttet fra alle sider.

  Det proaktive passasjer beskyttelsessystemet beskytter deg i kritiske situasjoner, for eksempel hvis du er i ferd med å kollidere (innenfor systemets begrensninger).

Tilkoblingsmuligheter.

I Volkswagen Passat GTE ladbar hybrid er du alltid på nett og kan kommunisere med venner, familie og jobbkollegaer akkurat som hjemme eller på kontoret. Et innebygd eSIM-kort (standardutstyr) gir deg trådløs tilgang til mobile online-tjenester og tjenester fra We Connect.

 • We Connect

  Alltid på nett.

  Med pakken We Connect er du direkte forbundet med din Passat GTE ladbar hybrid og kan benytte en rekke praktiske og innovative digitale tjenester og tilbud fra Volkswagen. Det eneste du trenger å gjøre, er å aktivere We Connect.

 • We Connect Plus gir deg enda flere muligheter

  Praktiske tjenester.

  Få tilgang til hele verden fra bilen. We Connect Plus gir deg økt komfort, mer underholdning og enda flere smarte funksjoner, fra intelligent navigasjon med sanntidsinformasjon via medie-streaming og nettradio til muligheten for å styre diverse bilfunksjoner fra smarttelefonen.

 • Mobilnøkkel

  Del din Volkswagen Passat GTE med andre.

  Det er enkelt å dele den nye Volkswagen Passat GTE med kollegaer, venner og familiemedlemmer. Du kan sende mobilnøkkelen via en sikker forbindelse til andre brukere, slik at de kan låse opp og starte bilen med smarttelefonen sin. Du får to lisenser som er gyldige i ett år. Du kan kjøpe flere nøkler i nettbutikken eller fra bilen.

Underholdning.

I den nye Volkswagen Passat GTE har både du og passasjerene dine internettforbindelse og tilgang til underholdning på kjøreturen. Lydkvaliteten er utmerket, og navigasjonsfunksjonene er enkle å bruke.

 • Medie-streaming

  Enkel tilgang til streaming-tjenester.

  Med streaming av favorittmusikken i bilen, går milene unna uten at du merker det. Logg inn én gang med brukerdetaljene dine, og vips har du tilgang til streaming-tjenestene fra navigasjonssystemet i Volkswagen Passat GTE ladbar hybrid – uten at du trenger en ekstern enhet. Og med nettradio har du tilgang til et enormt utvalg radiostasjoner og podcaster. I tillegg kan du og passasjerene koble til inntil åtte enheter via den integrerte trådløsfunksjonen.

GTE

Fra NOK 476 700**)

 • Dynamisk lysassistent
 • Discover Media 8,0" navigasjon
 • Side Assist
 • 18" lettmetallfelger Dartford

GTE

Tekniske data

Dynamisk lysassistent
Discover Media 8,0" navigasjon
Side Assist
18" lettmetallfelger Dartford
Vennligst velg motor og girkasse:
No matching models found
GTE 1.4 TSI Plug-In-Hybrid 218 hk (160 kW) 6-trinns DSG
Energiklasse

European Union energy label.

Neste steg.