Pris fra kr
527 9001
Motor
218hk
Drivstofforbruk blandet kjøring fra
1,22l/100 km
CO2-utslipp fra
282g/km
Elektrisk rekkevidde inntil
593km
Bagasjeromsvolum
483liter (1613 seterygg nede)

Over 40% lengre elektrisk rekkevidde. Mer komfort. Lavere forbruk

Gjennomsnittlig daglig kjørelengde i Norge er 33 km (SSB, 2019). Så hvorfor ikke velge en ladbar hybrid som klarer alle de hverdagslige gjøremålene uten utslipp? Volkswagen Passat GTE er en stor stasjonsvogn og ladbar hybrid som har en forbedret rekkevidde på over 40% sammenlignet med tidligere modell. Derfor kan du nå kjøre enda lenger uten utslipp – inntil 593 km på strøm. Dette gjør den til et bærekraftig alternativ på både korte og lengre turer. En god ide alle dager i uken, helt enkelt. 

Passat GTE har mange høydepunkter. Her er noen av dem:

Volkswagen Passat GTE start stop, mode og e-mode knapp

Rekkevidde 

Kjør inntil 593 km på strøm.

Prediktiv cruisekontroll

Forutseende hastighetsregulering beregner den optimale hastigheten i svinger for økt komfort.

LED Matrix-hovedlykter

Kjør med fjernlyset på hele tiden uten å blende andre trafikanter.

Ladbar Hybrid

Dobbel drivlinje. Dobbel kjøreglede

Passat GTE leveres med forhjulstrekk og har en elmotor (115 hk) og en TSI bensinmotor (156 hk) som i kombinasjon yter 218 hk. Elmotoren og TSI bensinmotoren jobber sømløst sammen for å holde forbruket nede ved å utnytte el og fossilmotorens fordeler. Ved å velge mellom de ulike modusene e-mode, GTE eller hybrid-modus, kan du som sjåfør selv velge hvilket modus du ønsker å bruke på kjøreturen. I e-modus kan du velge å kjøre inntil 593 km på strøm.  

Design og lys

Volkswagen Passat GTE har et markant design som utstråler eleganse og kvalitet. Med rene linjer og dynamiske proporsjoner vekker den begeistring.

Atletiske former og elegante linjer

Fronten til Volkswagen Passat GTE har en tydelig linjeføring, en langstrakt silhuett og en markant grill. Designelementer som blå bremsekalipere, C-formet LED-kjørelys i støtfangeren og GTE-logo foran, på sidene og bak gir bilen et unikt preg. LED-hovedlyktene med integrert lyssignatur er også med på å fremheve designen.

5.
Standardutstyr.
6.
Ekstrautstyr.

Teknologi og underholdning

I Volkswagen Passat GTE er du alltid på nett og kan kommunisere med venner, familie og jobbkollegaer akkurat som hjemme eller på kontoret. Et innebygd eSIM-kort gir deg trådløs tilgang til online-tjenestene fra We Connect.

Alltid på internett

Med We Connect er du alltid tilkoblet din Passat GTE og kan benytte en rekke praktiske og innovative digitale tjenester og tilbud fra Volkswagen

5.
Standardutstyr.
6.
Ekstrautstyr.

Assistentsystemer

IQ.DRIVE er Volkswagens samlebetegnelse for alle intelligente førerassistentsystemer. IQ.DRIVE står for innovative ideer som skal bidra til høyere komfort og sikkerhet.

Forutseende hastighetsregulering

Adaptiv Cruise Control (ACC) med forutseende hastighetsregulering kan hjelpe deg å holde en innstilt hastighet og avstand til kjøretøyet foran i inntil 210 km/t. Forutseende hastighetsregulering supplerer disse funksjonene med hastighets- og kurveassistanse. Systemet registrerer offisielle fartsgrenser, slik at du unngår å kjøre for fort. Ved hjelp av prediktive data om strekningen beregner systemet den optimale hastigheten i svinger. Dette øker kjørekomforten, samtidig som drivstofforbruket reduseres.

5.
Standardutstyr.
7.
Innenfor systemets begrensninger. Føreren må hele tiden være klar til å overstyre førerassistentsystemet. Det er førerens ansvar å kjøre på en ansvarsfull måte.

Bygg din Passat GTE

Prøvekjør Passat GTE

Velg din lokale forhandler og legg inn ønsket tidspunkt for prøvekjøring, så blir du kontaktet for å bekrefte tid for prøvekjøring.