Volkswagen Passat stasjonsvogn parkert utenfor bolig med familie i foran
Volkswagen Passat stasjonsvogn parkert utenfor bolig med familie i foran
Volkswagen Passat stasjonsvogn parkert utenfor bolig med familie i foran

Nye Passat stasjonsvogn

Pris fra
428.600kr
Motor
120 - 272hk
Bagasjeromsvolum
639liter (1769 seterygg nede)

Passat stasjonsvogn – like allsidig som du er

Reiser mye i jobben, har en travel familiehverdag, eller trenger du en pålitelig bil med stort bagasjerom? Volkswagen Passat stasjonsvogn er laget for å gjøre hverdagen din enklere med praktiske funksjoner og utstyr som gjør det ekstra komfortabelt å kjøre bil

Nye Passat stasjonsvogn har mange høydepunkter. Her er noen av dem:
Stort bagasjerom i Volkswagen Passat med nedfelte bakseterygger

Stort bagasjerom

Stort bagasjerom på 639 liter (1769 liter med nedfelte bakseterygger)

IQ.LIGHT LED Matrix-frontlykter

Lyse utsikter. Uten å blende motgående trafikk

Mobilnøkkel 

Del din Passat stasjonsvogn enkelt med andre

1,99% lanseringsrente på nye Passat stasjonsvogn!
Volkswagen Passat Stasjonsvogn

Det er kampanjedager hos våre bilforhandlere med lanseringsrente på nye Passat stasjonsvogn.

Passat IQ.LIGHT - LED matrix headlight R-Line
Støtfanger og grillen på Passat stasjonsvogn

Komfort

Passat stasjonsvogn er utstyrt med en rekke komfortfunksjoner som gjør kjøreturen behagelig både på korte og lange strekninger for hele familien. 

Stor familiebil med plass til alt og litt til

Bagasjerommet i Volkswagen Passat stasjonsvogn imponerer med et volum på inntil 639 liter, som dessuten kan økes til 1769 liter ved å slå ned bakseteryggen. Det fleksible bagasjeromsgulvet gjør det enkelt å tilpasse bagasjerommet etter behov.

Prøvekjør Passat stasjonsvogn

Design

Den nye Volkswagen Passat stasjonsvogn har et elegant og selvsikkert uttrykk. De atletiske proporsjonene gjør det klart at bilen har krefter under panseret. 

Elegant og sportslig

Volkswagen Passat stasjonsvogn forener praktiske løsninger og sportslig design på en elegant måte. Den langstrakte silhuetten, den tydelige linjeføringen, den markante grillen og lyssignaturene vitner om gjennomgående høy kvalitet og gjør bilen til et ekte blikkfang. Støtfangeren foran og bak,  LED-Matrix-hovedlyktene (standardutstyr) og de nye LED-baklyktene har et moderne design.  

Underholdning

Alltid online på farten

Med streaming av favorittmusikken i bilen, går milene unna uten at du merker det. Logg inn én gang med brukerdetaljene dine, og vips har du tilgang til streaming-tjenestene fra navigasjonssystemet i Volkswagen Passat stasjonsvogn – uten at du trenger en ekstern enhet. Og med nettradio har du tilgang til et enormt utvalg radiostasjoner og podcaster. I tillegg kan du og passasjerene koble til inntil åtte enheter via den integrerte trådløsfunksjonen.

Tilkobling

I Volkswagen Passat stasjonsvogn er du alltid på nett og kan kommunisere med venner, familie og jobbkollegaer. Et innebygd eSIM-kort (standardutstyr) gir deg direkte tilgang til online-tjenester og tjenester fra We Connect. 

Mobiltelefonen er den nye bilnøkkelen

Det er enkelt å dele Passat stasjonsvogn med kollegaer, venner og familiemedlemmer. Du kan sende mobilnøkkelen* via en sikker forbindelse til andre brukere, slik at de kan låse opp og starte bilen med smarttelefonen sin1

1Du får to lisenser som er gyldige i ett år. Du kan kjøpe flere nøkler i nettbutikken eller fra bilen. 

*Krever ekstrautstyret navigasjonssystemet Discover Pro, Keyless go, Active Info Display, We Connect, Volkswagen ID (transmitter og receiver). Fungerer kun med Samsung smarttelefoner. 

Utstyrsversjoner

Vi opplever for tiden tekniske utfordringer i konfiguratoren på priser og utstyr. For gjeldende priser og utstyr se prisliste eller kontakt nærmeste forhandler for mer informasjon. 

Se gjeldende prisliste her

Finn nærmeste forhandler

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there