2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
image

Nye Passat Stasjonsvogn.

Passat stasjonsvogn – like allsidig som du er.

Hvis du reiser mye i jobben eller har en travel familiehverdag, trenger du en pålitelig bil. Den nye Volkswagen Passat stasjonsvogn er laget for å gjøre hverdagen din enklere med praktiske funksjoner og utstyr som gjør det ekstra komfortabelt å kjøre bil.

Fra NOK 428 600**)

Høydepunkter.

Design.

Den nye Volkswagen Passat stasjonsvogn har et elegant og selvsikkert uttrykk. De atletiske proporsjonene gjør det klart at bilen har krefter under panseret.

 • Eksteriør.

  Elegant og sportslig.

  Den nye Volkswagen Passat forener praktiske løsninger og sportslig design på en elegant måte. Den langstrakte silhuetten, den tydelige linjeføringen, den markante grillen og lyssignaturene
  vitner om gjennomgående høy kvalitet og gjør bilen til et ekte blikkfang. Støtfangeren foran og bak, LED-hovedlyktene (standardutstyr) / LED-Matrix-hovedlyktene (ekstrautstyr) og de nye LED-baklyktene har en moderne design.

 • Felger

  Felger for enhver smak.

  Du har din egen stil – Passat stasjonsvogn stiller med matchende lettmetallfelger. Velg blant flere ulike uttrykk, fra det klassiske og elegante til det dynamiske og sportslige.

  Det leveres et stort utvalg av felger: I tillegg til standardfelgene Nivelles kan du velge nye 17-tommers Sebring lettmetallfelger i high gloss steel dark, 18-tommers Liverpool lettmetallfelger i adamantium dark, 18-tommers Bonneville lettmetallfelger i glanspolert sort eller 19-tommers Pretoria lettmetallfelger i matt dark graphite.

 • Interiør

  Smart plassutnyttelse.

  Kupeen i den nye Volkswagen Passat stasjonsvogn gir en romfølelse som man kanskje først og fremst forbinder med biler i premiumsegmentet. Den horisontale dekoren på instrumentpanelet som strekker seg over dørene, gjør at kupeen virker større og romsligere. Kvalitetsmaterialene og den rene designen gir kupeen et luksuriøst preg, og det er godt med beinplass på alle sitteplassene.

  Midtkonsollen med stort oppbevaringsrom, det elegante instrumentpanelet og kvalitetsdekoren forener stilfull design med praktiske løsninger.
  Har du først satt deg inn i din nye Volkswagen Passat stasjonsvogn, er det fristende å bare bli sittende. Setene med justerbare hodestøtter oppfyller selv de høyeste krav til design og komfort.

 • IQ.LIGHT – LED-Matrix-frontlykter

  Unngå blending.

  Den markante designen til IQ.LIGHT – LED-Matrix-frontyktene gjør at Volkswagen Passat stasjonsvogn blir lagt merke til. I tillegg til nær- og fjernlysfunksjonene kan LED-segmenter slås av og på enkeltvis, slik at lysfordelingen kan tilpasses kjøresituasjonen.

  Når fjernlyset er slått på, registrerer et kamera møtende trafikk og trafikk foran bilen. LED-segmentene reguleres slik at du kan ha fjernlyset på hele tiden uten at du blender andre trafikanter. Hvis du for eksempel kjører mot et trafikkskilt, dempes segmentet som lyser opp skiltet, slik at du ikke blendes av lys som reflekteres fra skiltet.

  Lysbredden, -lengden og -styrken til segmentene i IQ. LIGHT – LED-Matrix-frontlyktene tilpasses trafikksituasjonen uansett om du kjører i byen, på landevei i mørket, kjører forbi en annen bil eller kjører på motorvei i dårlig vær. Matrix-teknologien sørger for at veien lyses bedre opp og hindrer blending og lysrefleksjoner, slik at du kan slappe bedre av under kjøring.

 • Dynamisk og adaptivt lys

  Opplev lysets hastighet i svinger.

  Dynamiske adaptive lys lyser opp svingen allerede før du dreier på rattet. Det betyr bedre sikt på svingete veier, og bilen din blir også mer synlig.

 • Ambientebelysning

  Skap den riktige stemningen med lys.

  Med ambientebelysningen kan du skape en helt egen stemning i kupeen til familiebilen Volkswagen Passat stasjonsvogn. Den leveres i én variant med 10 farger og én med 30 farger. Du kan velge farge og lysstyrke etter eget ønske. Belysningen av dekorlistene reguleres enkelt på displayet til radioen eller navigasjonssystemet.

Komfort.

Familiebilen Volkswagen Passat stasjonsvogn er utstyrt med en rekke komfortfunksjoner som gjør kjøreturen behagelig både på korte og lange strekninger.

 • Digital Cockpit

  Interaktiv informasjon på digitalt høyoppløselig display

  Digital Cockpit viser viktig informasjon på en oversiktlig måte på et høyoppløselig 10,25-tommers display. Displayet har flere piksler, kraftigere farger, bedre lysstyrke og høyere kontrast, og du kan velge mellom flere visninger. Velg nøyaktig hvilke opplysninger du vil se på kombiinstrumentet i tillegg til den klassiske informasjonen om turtall, hastighet og kjørelengde.
  Du kan velge opplysninger på multifunksjonsrattet og i infotainmentsystemet. For eksempel kan du hente frem detaljerte kjøredata, vise navigasjonskartet på hele displayet eller åpne den optiske visningen til førerassistentsystemene. Du kan vise tittelen på sangen du hører på MP3-spilleren, eller kontakten du snakker med på telefonen, over hele skjermen. Eller du kan kombinere navigasjonskartet med visning av medieinformasjon.
  Du kan bruke infotainmentsystemet til å konfigurere og lagre opptil tre visninger, og du bruker tastene på multifunksjonsrattet til å velge mellom dem. I tillegg kan du velge den klassiske profilen der kjørecomputeren er plassert mellom speedometeret og turtelleren.

 • Easy Open

  Enkelt å åpne bagasjerommet når du har hendene fulle.

  Med Easy Open blir starten på reisen ekstra behagelig. Når du for eksempel står med hendene fulle av tung bagasje som du skal legge i bagasjerommet, trenger du ikke sette den fra deg for å lete frem nøkkelen. En liten bevegelse med foten under bakparten på bilen er alt som skal til for at den elektrisk betjente bakluken åpnes. Med den elektriske betjeningen lukker du bagasjeromslokket ved å trykke på en knapp når du går bort fra bilen.

 • Bagasjerom

  Familiebilen med plass til alt og litt til.

  Bagasjerommet i Volkswagen Passat stasjonsvogn imponerer med et volum på inntil 650 liter, som dessuten kan økes til 1780 liter ved å slå ned bakseteryggen. Det fleksible bagasjeromsgulvet gjør det enkelt å tilpasse bagasjerommet etter behov.

 • Justerbart soltak med panoramautsikt

  Fyll kupeen med behagelig lys.

  Det elegante soltaket med ambientebelysning og panoramautsikt består av et glasselement med elektrisk heve- og skyvefunksjon. Det slipper inn masse lys som øker romfølelsen, samtidig som det gir en fantastisk utsikt.

 • Climatronic klimaanlegg

  Tilpasser temperaturen etter dine behov.

  Air Care Climatronic klimaanlegg deler bilen i ulike klimasoner og lar føreren, forsetepassasjeren og baksetepassasjerene stille inn den temperaturen de ønsker.

IQ.DRIVE.

IQ.DRIVE er Volkswagens samlebetegnelse for alle intelligente førerassistentsystemer. For alle vi allerede har, for alle vi utvikler for morgendagen, og for alle vi forsker på for fremtiden, IQ.DRIVE står for innovative ideer som skal bidra til høyere komfort og sikkerhet.

 • Travel Assist

  Komfort med et tastetrykk.

  Den nye Volkswagen Passat stasjonsvogn kan leveres med Travel Assist kjøreassistent (standardutstyr). Den lar deg bruke funksjoner for automatisert kjøring ved å trykke på en tast på rattet. Travel Assist sørger for kjørekomfort på høyeste nivå:

  • På motorveier og gode landeveier kan Travel Assist holde bilen i kjørefeltet, passe på at fartsgrensen ikke overskrides og holde sikker avstand til kjøretøyet foran.

 • Front Assist Avstandskontrollsystem

  Oppdager farer før de oppstår.

  Systemet kan registrere fotgjengere i veien og advare deg i tide. Hvis du ikke reagerer, kan det bremse bilen automatisk og forhindre sammenstøt med fotgjengere (innenfor systemets begrensninger).

 • Elektrisk bremsekraftforsterker

  Optimert for kort bremselengde.

  Den elektromekaniske bremsekraftforsterkeren (standardutstyr) og Front Assist avstandskontrollsystem med City-nødbremsfunksjon og fotgjengerregistrering kan redusere bremselengden til Volkswagen Passat stasjonsvogn. *Det bidrar blant annet til å redusere faren for sammenstøt med fotgjengere.

  *Innenfor systemets begrensninger.

 • Parkering

  Parkering har aldri vært enklere.

  Parkeringssensorer foran og bak (leveres som standard fra og med utstyrsversjonen Business) og Park Assist parkeringsassistent (ekstrautstyr) gjør det enkelt å parkere og manøvrere.

 • Proaktivt passasjerbeskyttelsessystem

  Beskytter deg fra alle sider.

  Det proaktive passasjerbeskyttelsessystemet kan registrere en situasjon med økt fare for ulykke. Systemet lukker automatisk vinduene og panoramasoltaket og strammer sikkerhetsbeltene foran.

Underholdning.

I den nye Volkswagen Passat stasjonsvogn har både du og passasjerene dine internettforbindelse og tilgang til underholdning på kjøreturen. Lydkvaliteten er utmerket, og navigasjonsfunksjonene er enkle å bruke.

 • Streaming & Internet

  Full tilgang til streaming-tjenester.

  Med streaming av favorittmusikken i bilen, går milene unna uten at du merker det. Logg inn én gang med brukerdetaljene dine, og vips har du tilgang til streaming-tjenestene fra navigasjonssystemet i Volkswagen Passat stasjonsvogn – uten at du trenger en ekstern enhet. Og med nettradio har du tilgang til et enormt utvalg radiostasjoner og podcaster. I tillegg kan du og passasjerene koble til inntil åtte enheter via den integrerte trådløsfunksjonen.

 • Komforttelefon

  Prat i telefonen med begge hender på rattet.

  Med Komforttelefon er det enkelt å føre telefonsamtaler under kjøring. En særlig praktisk detalj er det integrerte oppbevaringsrommet med induktiv ladefunksjon og induktiv tilkobling til bilens utvendige antenne. Håndfrifunksjonen har høy lydkvalitet og kan betjenes fra kjørecomputeren, multifunksjonsrattet eller berøringsskjermen til radioen. Den er kompatibel med mobiltelefonstandarden LTE.

 • Composition radio

  Bli underholdt på kjøreturen.

  Nyt god underholdning på kjøreturen. Med Composition radio har du alt du trenger,
  fra den 6,5 tommer store TFT-berøringsskjermen i farger. Åtte høyttalere foran og bak gir god lyd i bilen uansett om du hører på radio eller spiller musikk fra en MP3- eller WMA-fil. To USB C-porter og en Bluetooth-tilkobling for mobiltelefoner følger også med. Med We Connect kan du gå på nett med radioen. Har du App-Connect* (ekstrautstyr), kan du også bruke smarttelefonapper på berøringsskjermen, med Apple CarPlay kan du gjøre det trådløst.

 • Navigasjon

  Enkel navigasjon på turen.

  Discover Pro navigasjonssystem (ekstrautstyr) er integrert i det digitale kombiinstrumentet Digital Cockpit. Denne kombinasjonen lar deg velge hvordan informasjonen på displayet skal vises. Stemmestyring basert på naturlig tale gjør det enkelt å bruke ulike funksjoner. Discover Pro inkluderer også forberedelse for mobilnøkkel. Med den kan du låse opp og starte din Volkswagen Passat stasjonsvogn med smarttelefonen din.

Tilkoblingsmuligheter.

I Volkswagen Passat stasjonsvogn er du alltid på nett og kan kommunisere med venner, familie og jobbkollegaer akkurat som hjemme eller på kontoret. Et innebygd eSIM-kort (standardutstyr) gir deg direkte tilgang til mobile online-tjenester og tjenester fra We Connect. Slik kan du holde deg oppdatert og ha det hyggelig under kjøreturen

 • We Connect

  Med We Connect er du trådløst forbundet med Volkswagen Passat stasjonsvogn.

  Med pakken We Connect er du direkte forbundet med bilen og kan benytte en rekke praktiske og innovative digitale tjenester og tilbud fra Volkswagen. Det eneste du trenger å gjøre, er å aktivere We Connect.

 • We Connect Plus

  We Connect Plus gir deg enda flere muligheter.

  Få tilgang til hele verden fra bilen. We Connect Plus gir deg økt komfort, mer underholdning og enda flere smarte funksjoner, fra intelligent navigasjon med sanntidsinformasjon via medie-streaming og nettradio til muligheten for å styre diverse bilfunksjoner fra smarttelefonen.

 • Mobilnøkkel

  Del din Volkswagen Passat med andre.

  Det er enkelt å dele den nye Volkswagen Passat stasjonsvogn med kollegaer, venner og familiemedlemmer. Du kan sende mobilnøkkelen via en sikker forbindelse til andre brukere, slik at de kan låse opp og starte bilen med smarttelefonen sin. Du får to lisenser som er gyldige i ett år. Du kan kjøpe flere nøkler i nettbutikken eller fra bilen.

Businessline

Fra NOK 428 600**)

 • Dynamisk lysassistent
 • 17" lettmetallfelger Nivelles
 • Discover Media 8,0" navigasjon
 • Side Assist

Businessline

Tekniske data

Dynamisk lysassistent
17" lettmetallfelger Nivelles
Discover Media 8,0" navigasjon
Side Assist
Vennligst velg motor og girkasse:
No matching models found
Energiklasse

European Union energy label.

R-Line

Fra NOK 589 900**)

 • Dynamisk lysassistent
 • R-line eksterør
 • Side Assist
 • Discover Media 8,0" navigasjon
 • Setetrekk i skinn Vienna/Alcantara

R-Line

Tekniske data

Dynamisk lysassistent
R-line eksterør
Side Assist
Discover Media 8,0" navigasjon
Setetrekk i skinn Vienna/Alcantara
Vennligst velg motor og girkasse:
No matching models found
Energiklasse

European Union energy label.

Neste steg.