Pris fra
249.900kr
Motor
95 - 200hk
Bagasjeromsvolum
351liter (1125 seterygg nede)

Småbil med trygge løsninger og selvsikkert utseende

Volkswagen Polo er en bil du kan føle deg trygg i. Småbilen har enda flere sikkerhetssystemer enn i forrige modell, og vinduene og soltaket gir deg full oversikt over omgivelsene. Utseende er det heller ikke noe å si på. Designet er helt nytt med en lavere sidelinje, dynamiske spor og nye hovedlykter. Dette er en bil som vekker oppsikt uansett hvor turen går. 

Polo har mange høydepunkter. Her er noen av dem:
Volkswagen Polo foran fra siden parkert langs veien

Eksteriør

Et selvsikkert utseende

Panorama soltak

Slipp lys og luft inn i kupeen

Kjøreprofil

Tilpasser seg kjørestilen din

Vi har 1,99% ved finansiering av ny Polo!
Volkswagen Polo Highline

Det er kampanjedager hos våre bilforhandlere med 1,99% på Polo.

Design

Mer rom for komfort i Volkswagen Polo.

Noen av høydepunktene i kupeen på Volkswagen Polo er ambientebelysningen, setene med korsryggstøtte (standardutstyr) og den nye dekoren. Til tross for at Volkswagen Polo er en småbil, så har den vokst seg betydelig større. Bilen har god takhøyde og mer plass til beina for både fører og passasjerer, og ikke minst plass til mer bagasje.

Har du mye bagasje? Det passer perfekt, for Volkswagen Polo har mye plass. Utstyrsversjonen Businessline har dessuten flatt bagasjeromsgulv som standard. I kombinasjon med den asymmetrisk delbare bakseteryggen gjør det at lange gjenstander og store innkjøp ikke er noe problem. Det polstrede instrumentpanelet med matt dekor i fargen Limestone Grey eller Silver Silk og setene med Slash stofftrekk i sort eller Aqua Graphite gjør kupeen ekstra stilfull. 

I utstyrsversjonen Highline byr Volkswagen Polo på høy komfort og ekstra elegant design. Ambientebelysning sørger for den rette stemningen i kupeen, noe som er ekstra behagelig på lange kjøreturer og i mørket. Midtarmlenet foran og multifunksjonsrattet i skinn er også komfortable og praktiske. Den blanke dekoren i Deep Iron bidrar til det eksklusive og harmoniske uttrykket, og vinterpakken med oppvarmbare forseter og en indikator for spylervæskenivå er standardutstyr. Det betyr at Polo er godt rustet for kalde vinterdager med masser av snø.

Komfort

Få akkurat den informasjonen du vil ha

Fremtiden er digital, og hvis du vil, kan du bytte ut de klassiske runde instrumentene med et høyoppløselig display. På det innovative og moderne kombiinstrumentet Active Info Display kan du se mye mer enn bare hastighet og turtall.

Med Active Info Display (ekstrautstyr) leveres kombiinstrumentet med en høyoppløselig TFT-fargeskjerm på 10,25 tommer. Displayet har flere piksler, kraftigere farger, bedre lysstyrke og høyere kontrast, og du kan velge mellom flere visninger. Velg nøyaktig hvilke opplysninger du vil se på kombiinstrumentet i tillegg til den klassiske informasjonen om turtall, fart og kjørelengde. 

Assistentsystemer

Automatisk bremsesystem

Hvis du holder avstand til kjøretøyet foran, er faren for påkjørsler betydelig mindre. Men av og til skjer det noe uforutsett. Da kan Front Assist med City-nødbremsfunksjon være til hjelp. Hvis det registreres at det er fare for påkjørsel, advarer Front Assist føreren optisk og akustisk og forbereder bilen på en eventuell nødbremsing. Ved bremsing hjelper Front Assist føreren og sørger for at det bremses med maksimal kraft hvis det er nødvendig. Hvis føreren ikke bremser, begynner systemet å bremse bilen automatisk slik at kollisjonen kan unngås eller kollisjonskraften reduseres.

Underholdning

Elsker du å høre på musikk mens du kjører, i tillegg til å holde deg oppdatert og ha førsteklasses komfort? 

Radioen Composition Media (standardutstyr) med 8-tommers glassdekket berøringsskjerm er like enkel å betjene som en smarttelefon, bare trykk rett på displayet. Men den kan brukes til mye mer, for eksempel har den et SD-kortspor og en CD-spiller med mulighet for avspilling av MP3- og WMA-filer og seks høyttalere. 

Du kan også koble opp flere telefoner via Bluetooth, App-Connect, Apple Carplay eller via USB-inngang.

Alle infotainmentsystemene i Polo er vendt mot føreren, og de har en gjennomtenkt plassering i instrumentpanelet. Luftdysene har blitt plassert lavere slik at displayet kunne rykke opp, og dermed er det både mer ergonomisk og enklere å avlese informasjon. 

Teknologi

Doble fordelene med Polo

Motorene i Polo er både økonomiske og sterke. Det er perfekt for deg som kjører mye og samtidig ønsker å holde forbruket nede. TSI-bensinmotorene er konstruert for store krefter og lavt drivstofforbruk.

TSI-bensinmotorene er overbevisende effektive og dynamiske, og oppnår maksimalt dreiemoment allerede ved lave turtall. Ved å kombinere lavt slagvolum, turbolading og direkteinnsprøytning har motorene en svært jevn kraftutfoldelse. Dette er takket være downsizing-teknikken som gir motorer høy effekt på tross av et relativt lavt slagvolum.

Polo GTI

Høydepunkter

Volkswagen Polo GTI parkert på toppen av et parkeringshus

Motor

2.0 TFSI med 200 hk 

Seter

Retroinspirert setetrekk fra Golf GTI

Felger

17’’ lettmetallfelger med 215/45 17 dekk. 

Det er alltid deilig med litt ekstra motorkraft

  • Motor: 2.0 TFSI på 200 hk og 320 NM dreiemoment
  • 0-100 km/t: 6,7 sekunder
  • Topphastighet: 237 km/t

Det er alltid deilig med litt ekstra motorkraft. I den nye Polo GTI er 200 hk grensen brutt noe som gir den relative lette bilen en akselerasjon fra 0-100 km/t på 6,7 sekunder og topphastigheten er på hele 237 km/t. 2,0 liters turbomotoren er ikke bare usedvanlig sprek, den er også overraskende sparsom. Det høye dreiemomentet og den nynraske DSG-dobbelclutchgirkassen gir høy kjøreglede både sportslig og fornuftig.

Med en vekt på kun 1.355 kg, senket sportsunderstell og XDS-differensialbrems limer bilen seg til veien og gir svært underholdende kjøreegenskaper. Polo GTI setter en ny standard for GTI-biler i Polo-segmentet!

Biltest av Polo GTI

Hegnar har testet Polo GTI

- "Vi har prøvekjørt en artig liten sak". 

Les testen (ekstern lenke)

Volkswage Polo GTI detaljer foran på siden
Utstyrsversjoner

Vi opplever for tiden tekniske utfordringer i konfiguratoren på priser og utstyr. For gjeldende priser og utstyr se prisliste eller kontakt nærmeste forhandler for mer informasjon. 

Se gjeldende prisliste her

Finn nærmeste forhandler

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there