Pris fra kr
269.900
Motor
95 - 200hk
Drivstofforbruk blandet kjøring fra
5,3l/100 km
CO2-utslipp fra
121g/km
Bagasjeromsvolum
351liter (1125 seterygg nede)

Småbil med trygge løsninger og selvsikkert utseende

Volkswagen Polo er en bil du kan føle deg trygg i. Småbilen har enda flere sikkerhetssystemer enn i forrige modell, og vinduene og soltaket (standardutstyr på Highline) gir deg full oversikt over omgivelsene. Utseende er det heller ikke noe å si på med en lavere sidelinje, dynamiske spor og nye LED-hovedlykter (standardutstyr på Highline). Dette er en bil som vekker oppsikt uansett hvor turen går. 

Polo har mange høydepunkter. Her er noen av dem:

Volkswagen Polo foran fra siden parkert langs veien

Eksteriør

Et selvsikkert utseende

Panorama soltak

Slipp lys og luft inn i kupeen

Kjøreprofil

Tilpasser seg kjørestilen din

På jakt etter ny bil? 

Vi har tilbud på Polo!

På jakt etter ny bil? 

Vi har tilbud på Polo!

En kvinne står foran VW Volkswagen Polo småbil sett skrått forfra
En kvinne står foran VW Volkswagen Polo småbil sett skrått forfra
En kvinne står foran VW Volkswagen Polo småbil sett skrått forfra

Spar penger ved kjøp av Polo Highline Edition. Nå med mørke vinduer bak og Keyless Access inkludert i prisen, 1,99%1 rente fra Volkswagen Financial Services og Volkswagen Forsikring i 1 måned med på kjøpet.

Prøvekjør Polo

Har du lyst til å prøvekjøre Polo? Bestill prøvekjøring hos din lokale bilforhandler. Vi har en bil klar til deg.

Design

Mer rom for komfort i Volkswagen Polo.

Noen av høydepunktene i kupeen på Volkswagen Polo er ambientebelysningen (standardutstyr på Highline) og setene med korsryggstøtte (standardutstyr på Businessline). Til tross for at Volkswagen Polo er en småbil, så har den vokst seg betydelig større. Bilen har god takhøyde og mer plass til beina for både fører og passasjerer, og ikke minst plass til mer bagasje.

Har du mye bagasje? Det passer perfekt, for Volkswagen Polo har mye plass med et bagasjeromsvolum på 351 liter. Utstyrsversjonen Businessline har dessuten flatt bagasjeromsgulv som standard. I kombinasjon med den asymmetrisk delbare bakseteryggen gjør det at lange gjenstander og store innkjøp ikke er noe problem.

I utstyrsversjonen Highline byr Volkswagen Polo på høy komfort og ekstra elegant design. Ambientebelysning sørger for den rette stemningen i kupeen, noe som er ekstra behagelig på lange kjøreturer og i mørket. Midtarmlenet foran og multifunksjonsrattet i skinn er også komfortable og praktiske.