2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Volkswagen Polo – småbil med trygge løsninger og selvsikkert utseende.

Volkswagen Polo er en bil du kan føle deg trygg i. Småbilen har enda flere sikkerhetssystemer enn i forrige modell, og vinduene og soltaket gir deg full oversikt over omgivelsene. Utseende er det heller ikke noe å si på. Designet er helt nytt med en lavere sidelinje, dynamiske spor og nye hovedlykter. Dette er en bil som vekker oppsikt uansett hvor turen går. Kort fortalt er det gøy å kjøre Polo. Enten du må ta en telefonsamtale mens du kjører, trenger oppdatert trafikkinformasjon, skal navigere frem til et reisemål eller rett og slett vil høre på favorittmusikken din, er det ikke noe problem i Polo. Her får du moderne teknikk på en enkel og behagelig måte. De intelligente og praktiske førerassistentsystemene i Polo bidrar til høyere kjørekomfort og kan hjelpe deg med å håndtere kritiske situasjoner eller å unngå dem helt. Selv om du ikke alltid legger merke til denne teknologien, er det godt å vite at den er der, både med tanke på sikkerhet, kjøring og parkering.

Fra NOK 245 599**)

Vi har kampanje på Polo.

Høydepunkter.

 • Eksteriør

  Volkswagen Polo har et selvsikkert utseende.

  Volkswagen Polo har et sportslig og markant utseende. Det lange panseret på bilen får fronten til å virke mer dynamisk, og takket være de horisontale linjene ser den også bredere ut. Det sportslige uttrykket, de kompakte målene og de korte overhengene lover deg mye kjøreglede.

  Designet på Volkswagen Polo setter standarden allerede i utstyrsversjonen Businessline . Det første man legger merke til, er tornadolinjen. Den går fra sidedelene foran via de fire dørene (standardutstyr) og rundt bakparten på din Polo. Det gir bilen en tydelig profil som lover dynamisk kjøreglede. Nye lykter foran og bak, sensorstyrt LED-kjørelys, LED-nummerskiltlys og 15-tommers stålfelger med pyntekapsel understreker det flotte utseendet. Det sensorstyrte kjørelyset reguleres avhengig av forholdene og nummerskiltlyset slås automatisk på og av, for eksempel når du kjører inn i og ut av en tunell. Start-stopp-systemet leveres som standardutstyr og er ekstra nyttig i storbytrafikken. Motoren slås automatisk av når bilen står i ro, og sørger for at Polo ikke bruker mer drivstoff enn nødvendig.

  I utstyrsversjonen Businessline får du 15-tommers Sassari lettmetallfelger og støtfangere, sidespeil og dørhåndtak i bilens farge. Sidespeilene kan både justeres elektrisk og varmes opp. Ved regn, snø eller rim sørger oppvarmingen av sidespeilene for at du raskt får god sikt bakover. Det sparer tid og gjør kjøreturen mer avslappende og sikker.

  Hvis du synes et sportslig utseende er like viktig som komfortabelt utstyr, er nye Volkswagen Polo Highline midt i blinken for deg. Kromlistene i støtfangerne og de mørkerøde baklyktene fremhever det sportslige og elegante uttrykket og passer perfekt til designen. 16-tommers Las Minas lettmetallfelger setter prikken over i-en. Hvis tett tåke eller kraftig nedbør gir dårlig sikt, er tåkelyktene og de adaptive lysene en god hjelp. Tåkelyktene har en bred lyskjegle og gir betydelig bedre sikt ved ugunstige værforhold. De adaptive lysene sørger for godt lys også i svinger.

 • Interiør

  Mer rom for komfort i Volkswagen Polo.

  Noen av høydepunktene i kupeen på Volkswagen Polo er ambientebelysningen, setene med korsryggstøtte (standard på Businessline) og den nye dekoren. Til tross for at Volkswagen Polo er en småbil, så har den vokst seg betydelig større. Bilen har god takhøyde og mer plass til beina for både fører og passasjerer, og ikke minst plass til mer bagasje.

  Har du mye bagasje? Det passer perfekt, for Volkswagen Polo har mye plass. Utstyrsversjonen Businessline har dessuten flatt bagasjeromsgulv som standard. I kombinasjon med den asymmetrisk delbare bakseteryggen gjør det at lange gjenstander og store innkjøp ikke er noe problem. Det polstrede instrumentpanelet med matt dekor i fargen Limestone Grey eller Silver Silk og setene med Slash stofftrekk i sort eller Aqua Graphite gjør kupeen ekstra stilfull. Lyden og klimaet i Polo Businessline styres som standard av radioen Composition Media, klimaanlegget og multifunksjonsrattet i skinn.

  I utstyrsversjonen Highline byr Volkswagen Polo på høy komfort og ekstra elegant design. Ambientebelysning sørger for den rette stemningen i kupeen, noe som er ekstra behagelig på lange kjøreturer og i mørket. Midtarmlenet foran og multifunksjonsrattet i skinn er også komfortable og praktiske. Den blanke dekoren i Deep Iron bidrar til det eksklusive og harmoniske uttrykket, og vinterpakken med oppvarmbare forseter og en indikator for spylervæskenivå er standardutstyr. Det betyr at Polo er godt rustet for kalde vinterdager med masser av snø.

 • Lykter

  Mye utstråling med LED-kjørelys og LED-hovedlykter.

  LED-hovedlykter skaper en imponerende og lett gjenkjennelig lyssignatur. De utmerker seg med stort lysvolum, lang levetid, et lysspekter som ligner dagslys og lavt energibehov. Dessuten gir de bedre sikt ved dårlige værforhold. I utstyrsversjonen Businessline kan LED-hovedlykter med integrert LED-kjørelys fås som ekstrautstyr, mens det er standardutstyr på Highline.

  LED-baklys er et godt valg, både når det gjelder økonomi og design. De har lang levetid, sparer energi og er godt synlige. Den markante lyssignaturen synes også fra siden og gir bilen et ekstra moderne uttrykk. Dessuten fortsetter baklysene designlinjen som går hele veien rundt Volkswagen Polo og skaper en tydelig kant. LED-teknikken bak på Polo leveres som ekstrautstyr på utstyrsversjonen Businessline, og er standard på Highline versjonen.

  Med coming home- og leaving-home-funksjonen er det komfortabelt å sette seg inn i og gå ut av bilen. Når du forlater din Polo, forsinkes utkoblingen av nærlyset, belysningen av området rundt bilen og nummerskiltlyset. Det både ser flott ut, og gjør det lettere å orientere seg. Og låser du opp bilen med fjernkontrollen, kan belysningen hjelpe deg med å finne veien fra huset til bilen når det er mørkt ute.

 • Felger

  Stort utvalg i felger til Volkswagen Polo.

  Hvilke felger som passer best til Volkswagen Polo, er en smakssak. Derfor tilbyr vi et attraktivt utvalg av lettmetallfelger som du kan bruke til å sette ditt eget preg på din Polo.

  I utstyrsversjonen Businessline leveres den med 15-tommers Sassari lettmetallfelg. Den glanspolerte, sorte 15-tommers lettmetallfelgen, Seyne, der eikene heller forover og gir bilen et dynamisk utseende, kan fås om ekstrautstyr.

  I utstyrsversjonen Highline omfatter standardutstyret 16-tommers lettmetallfelger Las Minas i brilijantsølv, og utvalget av lettmetallfelger som tilvalg er enda større for denne utstyrsversjonen. Her kan du velge selvsikre 16-tommers Torsby i glanspolert sort, eller markante 17-Tommers Pamplona med fem dobbelteiker i glamoursølv. Dessuten kan du velge Sebring fra Volkswagen R GmbH hvis du vil sette et ekstra sportslig preg på bilen. Denne lettmetallfelgen har utpregede spor i eikene og i Black Style-pakken kan den også fås i sort. Volkswagen R GmbH leverer også den spektakulære og markante 17-tommers lettmetallfelgen Bonneville til Highline.

Standardutstyr.

 • Standardutstyr Businessline

  Standardutstyr på Polo Businessline.


  • 15" Sassari lettmetalfelg
  • Adaptiv cruise control i inntil 210 km/h
  • Dekor "Limestone Grey" på instrumentpanel, midtkonsoll og dørpanel
  • Front Assist med City-nødbremsfunksjon
  • Lys&Sikt-pakke
  • Multifunksjonsratt i skinn
  • Parkeringssensor foran og bak

 • Standardutstyr Highline

  Standardutstyr på Polo Highline.

  I tillegg til standardutstyr for Businessline får du følgende til Highline:

  • 16" felg «Las Minas» lettmetalfelg
  • Ambientebelysning
  • Elektrisk innklappbare utvendige speil
  • LED-pakke med frontlykter og kjørelys
  • Sportsseter foran

 • Standardutstyr GTI.

  Standardutstyr på Polo GTI.

  I tillegg til standardutstyr for Highline får du følgende til GTI:

  • 17’’ lettmetallfelger med 215/45 R 17 dekk
  • Doble forkrommede eksosrør
  • Sort hekkspoiler
  • Senket sportsunderstell
  • Sportsseter foran

Infotainment.

 • Radio

  Hør på radio i din Volkswagen Polo.

  Elsker du å høre på musikk mens du kjører, i tillegg til å holde deg oppdatert og ha førsteklasses komfort?

  Radioen Composition Media (standardutstyr) med 8-tommers glassdekket berøringsskjerm er like enkel å betjene som en smarttelefon, bare trykk rett på displayet. Men den kan brukes til mye mer, for eksempel har den et SD-kortspor og en CD-spiller med mulighet for avspilling av MP3- og WMA-filer og seks høyttalere.
  Du kan også koble opp flere telefoner via Bluetooth, eller via USB-inngang.

  Alle infotainmentsystemene i Polo er vendt mot føreren, og de har en gjennomtenkt plassering i instrumentpanelet. Luftdysene har blitt plassert lavere slik at displayet kunne rykke opp, og dermed er det både mer ergonomisk og enklere å avlese informasjon.

 • Navigasjon

  Navigasjonssystemet i Volkswagen Polo .

  Av og til er det ikke den mest direkte ruten som tar deg raskest til målet. Med navigasjonssystemet Discover Media (ekstrautstyr) med Car-Net-tilknytning kan du unngå kø og oppdage nye mål.

  Med Car-Net Guide & Inform Basic kan det lønne seg å slå på navigasjonssystemet også på strekninger som du kan utenat. Denne tjenesten bruker de mest oppdaterte dataene fra internett, og kan varsle deg om kø i god tid og finne alternative ruter. Eller hvorfor ikke bruke POI-søket til å finne en ny kafé eller restaurant? Tre års abonnement på Car-Net Guide & Inform er inkludert.

  Les mer
 • We Connect

  We Connect Guide & Inform i Volkswagen Polo.

  We Connect er Volkswagens løsning for Internett i bilen. Her finner du praktiske tjenester og nyttige apper. Tjenestepakken We Connect Guide & Inform leveres sammen med navigasjonssystemet Discover Media (ekstrautstyr). Tilkoblingen til Internett gir deg tilgang til toppaktuelle data. Dersom det oppstår kø, eller køen løser seg opp, informeres du om dette i tilnærmet sanntid, og ruten din tilpasses automatisk.
  Bruk We Connect til å finne overnatting, og oppdag attraktive restauranter med et POI-søk. POI-søket kan også brukes til å finne andre interessante mål. Enten du er ute etter et hotell, en bensinstasjon eller en nyåpnet kino, hjelper dataene fra Internett deg med å gjøre spennende og nyttige oppdagelser.

  Les mer om We Connect

Assistentsystemer.

Komfort.

 • Sittekomfort

  Sittekomfort med korsryggstøtte i Volkswagen Polo.

  Enten kjøreturen er lang eller kort, sitter du alltid komfortabelt i Polo. De ergonomiske setene (standardutstyr) avlaster ryggen når du kjører, og er så behagelige at du nesten glemmer hvor du er.

  Korsryggstøtten sørger for at du har optimal sittestilling, og den avlaster ryggen når du kjører. Særlig på lange kjøreturer kan ryggmuskulaturen utsettes for så store påkjenninger at den blir sliten og synker sammen. Dette motvirkes av korsryggstøtten som støtter og avlaster ryggsøylen. Korsryggstøtten er standardutstyr.

 • Klimaanlegget "Climatronic"

  Hva er riktig klima for deg i din Volkswagen Polo?

  For varmt, for kaldt eller noe midt imellom? Å finne riktig temperatur kan være litt av en utfordring. Særlig hvis du har passasjerer i bilen. Men i Polo med 2-soners klimaregulering er det ikke noe problem.

  Climatronic klimaanlegg har 2-soners temperaturregulering som gjør det mulig å stille inn ulik temperatur på fører- og passasjersiden. På denne måten kan alle nyte ønsket temperatur. Og ikke nok med det: Viftehastigheten reguleres avhengig av kjørehastigheten, slik at viften går roligere når bilen kjører saktere. Når du bruker vindusspyleranlegget eller legger inn revers, kobles det automatisk om til omluftregulering slik at det ikke kommer ubehagelig lukt inn i kupeen.

 • Panoramasoltak

  Åpne opp for sol og vind i din Volkswagen Polo.

  Panoramasoltaket (ekstrautstyr) gir fri sikt til himmelen og slipper både lys og luft inn i kupeen.Du bestemmer hvordan du vil ha det. Det elektriske panoramasoltaket kan enten være lukket, vippet opp eller helt åpent. Alt ligger til rette for en ekstra dose sollys og frisk luft på varme dager. Og hvis det blir for mye av det gode, sørger det tonede glasset og en rullegardin for at temperaturen i kupeen holder seg behagelig. Uansett er panoramasoltaket et realt blikkfang med den ekstra store glassflaten som dekker hele bredden av taket. Den sjenerøse åpningen slipper inn mer luft og gir et behagelig og friskt klima i kupeen.

 • Keyless Access

  Keyless Access til Volkswagen Polo.

  Nå trenger du ikke lete etter nøkkelen lenger. Takket være låse- og startsystemet Keyless Access (ekstrautstyr) er det nok at den er i nærheten. Fra og med en avstand på ca. 1,5 meter registreres nøkkelen av bilen, og dørene og bakluken låses opp med én gang du tar i dørhåndtaket på en av fordørene. I bilen trykker du bare på startknappen for motoren, og kjøreturen er i gang.

Teknologi.

 • Motor

  Doble fordelene med Volkswagen Polo .

  Motorene i Polo er både økonomiske og sterke. Det er perfekt for deg som kjører mye og samtidig ønsker å holde forbruket nede.TSI-bensinmotorene og TDI-dieselmotorene er konstruert for store krefter og lavt drivstofforbruk.

  TSI-bensinmotorene er overbevisende effektive og dynamiske, og oppnår maksimalt dreiemoment allerede ved lave turtall. Ved å kombinere lavt slagvolum, turbolading og direkteinnsprøytning har motorene en svært jevn kraftutfoldelse. Dette er takket være downsizing-teknikken som gir motorer høy effekt på tross av et relativt lavt slagvolum.

  TDI-motorene er turboladede dieselmotorer som har direkte drivstoffinnsprøyting med common rail-teknologi. De utmerker seg som økonomiske og trekksterke motorer med svært høy effekt. Dessuten er de ekstra stillegående, og det høye dreiemomentet er perfekt til sportslig kjøring.

 • Kjøreprofil

  Volkswagen Polo tilpasser seg kjørestilen din.

  Liker du best å kjøre økonomisk eller sportslig? Eller er du mest opptatt av komfort? Med valg av kjøreprofil (ekstrautstyr) kan du tilpasse bilens kjøreegenskaper til din kjørestil og til vei- og trafikkforholdene.
  I den nye Polo kan du bruke valg av kjøreprofil til å tilpasse kjøremåten til situasjonen. Bare trykk på knappen eller berøringsskjermen til infotainmentsystemet for å velge ønsket profil. Motor og styring tilpasses automatisk, og ved DSG direktekoblingsgirkasse tilpasses også giringspunktene.
  Med kjøreprofilen ECO får du hjelp til å spare mest mulig drivstoff når du kjører. Den tilpasser motoregenskapene og aktiverer start-stopp-systemet hvis det er slått av. I tillegg aktiveres en forbruksoptimert regulering av klimaanlegget og varmestyringen. Hvis du kjører med DSG direktekoblingsgirkasse, velger kjøreprofilen tidligere giringspunkter og starter den energibesparende frikoblingsfunksjonen så ofte som mulig.
  Hvis du vil ha en helt vanlig, komfortabel kjøretur, velger du kjøreprofilen NORMAL. Og hvis du vil ha det sportslig, er profilen SPORT midt i blinken. Er det fleksibilitet som er viktigst for deg, passer modusen INDIVIDUAL perfekt.

 • Start-Stopp-System

  Bremsing gir ny energi i nye Volkswagen Polo.

  Start-stopp-systemet slår motoren av automatisk når bilen står i ro, slik at motoren bare går når du trenger det. Når du tar foten av clutchpedalen, slås motoren av, og når du trår på clutchpedalen, starter den igjen. Og når motoren starter, aktiveres også gjenvinningen av bremseenergi. Med dette prinsippet omdannes energien som frigjøres ved bremsing eller kjøring uten gasspådrag, til elektrisk energi ved hjelp av rekuperasjon. Denne energien blir lagret i batteriet. Start-stopp-systemet og gjenvinningen av bremseenergi sparer både energi, drivstoff og penger, og er et tydelig fremskritt.

Polo GTI.

 • Motor og girkasse

  Nye fordeler med Polo GTI.

  Polo GTI har for første gang en nyutviklet 2-liters turbomotor som utvikler hele 200 hk og 320 NM dreiemoment.

  Med en vekt på kun 1.355 kg, senket sportsunderstell og XDS-differensialbrems limer bilen seg til veien og gir svært underholdende kjøreegenskaper. Polo GTI setter en ny standard for GTI-biler i Polo-segmentet!

  Det er alltid deilig med litt ekstra motorkraft. I den nye Polo GTI er 200 hk grensen brutt noe som gir den relative lette bilen en akselerasjon fra 0-100 km/t på 6,7 sekunder og topphastigheten er på hele 237 km/t. Men den nye 2,0 liters turbomotoren er ikke bare usedvanlig sprek, den er også overraskende sparsom. Det høye dreiemomentet og den nynraske DSG-dobbelclutchgirkassen gir høy kjøreglede både sportslig og fornuftig.

 • Biltest av Polo GTI

  Hegnar har testet Polo GTI

  "Vi har prøvekjørt en artig liten sak." - Hegnar, september 2018.

  Les testen (ekstern lenke)
 • Høydepunkter

  Med Polo GTI får du en hel rekke høydepunkter.

  • Full-LED hovedlykter
  • LED-baklykter
  • Adaptiv cruise-control
  • 2-soners klimaanlegg
  • Elektrisk innklappbare utvendige speil
  • Sort taktrekk
  • Alupedaler
  • Dype sportsseter
  • Retroinspirert setetrekk fra Golf GTI
  • GTI multifunksjonsratt med røde sømmer og girhendler
  • GTI-frontgrill med bikubemønster
  • Røde designelementer
  • Særegen støtfanger foran og bak med detaljer i sort høyglans
  • Doble forkrommede eksosrør
  • 17’’ lettmetallfelger med 215/45 17 dekk

 • Interiør

  Eksklusivt GTI-interiør.

  Polo GTI har et typisk GTI-interiør som forteller at du sitter i en Polo utenom det vanlige. De dype sportssetene har retroinsirert stoff hentet fra den første Golf GTI, et tykt GTI-miltifunksjonsratt med girhendler og flat bunn, sort taktrekk og aluminiumspedaler for å nevne noe. Sportssetene er dessuten utstyrt med regulerbar korsryggstøtte og røde dignsømmer for å matche bilens eksteriør. Som ekstrautstyr kann du også velge et GTI-spesifikt Active Info Display med muligheter for individuelle konfigureringer av visningene. Polo GTI er ikke bare utpreget sportslig, men også svært komfortabel med 2-soners klimaanlegg, adaptiv cruise-control og et avansert infotainmentsystem med 8‘‘ skjerm, app-connect, blue-tooth og DAB+ digitalt radiomottak.

 • Differensialbrems XDS

  Avansert differensialbrems.

  I Polo GTI sitter en avansert differensialbrems (XDS) som bidrer til at bilen overfører kraften til underlaget under alle kjøreforhold. Ikke minst bidrar systemet til at kreftene fra det indre forhjulet overføres til det ytre forhjulet som har best friksjon ved aktiv kurvekjøring og dermed reduserer hjulspinn og understyring som følge av dette. Med Polo GTI har du derfor best mulig aktive og sikre kjøreegenskaper under alle forhold. Differensialbremsen XDS har selvfølgelig uansett sine begrensninger og opphever ikke de fysiske lovene.

 • LED-lys

  Fantastiske LED hovedlys.

  Full-LED hovedlys med fantastisk LED-lys på både nær- og fjernlys gir deg det beste lyset hele året rundt. I tillegg er Polo GTI utstyrt med ekstra kurve-tåkelys i støtfangeren foran som gir ekstra sikkerhet under spesielt vanskelige kjøreforhold. Den dynamiske lysfunksjonen sørger for at kurven du kjører igjennom alltid er best mulig opplyst. De mørke LED-baklyktene er ikke bare energisparende, men ser også litt ekstra tøffe ut.

 • Eksteriør

  Eksklusivt GTI-eksteriør.

  På samme måte som storebroren Golf GTI, skiller også Polo GTI seg betydelig fra sine modellsøsken. Også Polo GTI bærer de typiske GTI-initialene som de røde bremsekaliperne, GTI-logo i grillen og på bakluken, særegne støtfangere foran og bak, større spoilere og bikubemønster i luftinntakene. Den røde GTI-signaturen finner vi også igjen i fronten med en gjennomgående rød designstripe i grillen og ut i LED-hovedlyktene som er spesielt designet kun for Polo GTI. Mørke LED-baklykter, stor hekkspoiler, doble forkrommede eksosrør og de spreke "Milton Keynes" 17 tommers felgene med 215/45 17 dekk understreker det sportslige totalinntrykket på den nye Polo GTI. Dersom du ønsker enda større felger kan 18‘‘ Brescia med 215/40 18 dekk leveres som tilleggsutstyr.

Se priser på Polo og dens utstyrsversjoner.

Priser, tekniske data og utstyr.

Highline

Fra NOK 253 899**)

 • 195/55 R16 dekk
 • LED-frontlykter
 • Sportsseter foran
 • Adaptive tåkelys foran integrert i støtfanger

Highline

Tekniske data

195/55 R16 dekk
LED-frontlykter
Sportsseter foran
Adaptive tåkelys foran integrert i støtfanger
Vennligst velg motor og girkasse:
No matching models found
Energiklasse

European Union energy label.

GTI

Fra NOK 380 700**)

 • 17" LM Milton Keynes med 215/45 R17
 • Sport select sportsunderstell
 • Sportsseter foran

GTI

Tekniske data

17" LM Milton Keynes med 215/45 R17
Sport select sportsunderstell
Sportsseter foran
Vennligst velg motor og girkasse:
No matching models found
GTI 2.0 FSI 200 hk (147 kW) 6-trinns
Energiklasse

European Union energy label.

Businessline

Fra NOK 245 599**)

 • Lettmetallfelger 5,5 x 15
 • Parkeringssensor foran og bak
 • Elektriske vinduer foran og bak

Businessline

Tekniske data

Lettmetallfelger 5,5 x 15
Parkeringssensor foran og bak
Elektriske vinduer foran og bak
Vennligst velg motor og girkasse:
No matching models found
Energiklasse

European Union energy label.

Neste steg.