Pris fra
293.800kr
Motor
115hk
Bagasjeromsvolum
380 - 455liter (1281 seterygg nede)

Sikker og fleksibel. T-Cross

T-Cross er en kompakt SUV som er like allsidig som menneskene den er bygd for. Mennesker som tenker i nye baner for å komme dit de vil. Den ligner ikke noen annen, men er unik på alle måter. Akkurat som du.

T-Cross har mange høydepunkter. Her er noen av dem:
Volkswagen T-Cross parkert i en gate, en mann går forbi foran

Fleksible bakseter

Juster plasseringen av baksetene med inntil 14 cm. 

Sikkerhet

T-Cross er blant de sikreste bilene i sin klasse. 

Design

Tilpass din T-Cross etter dine behov.

Volkswagen T-Cross parkert, sett ovenfra
Førermiljø i Volkswagen T-Cross

Utstyr

Tilpass den nye Volkswagen T-Cross etter dine behov. Du kan velge mellom utstyrsversjonene Life og Style med motoralternativet 115 HK TSI DSG automatgir. Uansett hva du velger, får du høy kvalitet og komfort.

Komfortabel design

Utstyrsversjonen Style byr på høy komfort og mange funksjoner som standardutstyr, for eksempel LED-hovedlykter, parkeringssensorer foran og bak, sportskomfortseter og markante 16-tommers Rochester lettmetallfelger. 

Design

Større valgfrihet

Volkswagen T-Cross er en praktisk SUV med markant, dynamisk design og mange tilpasningsmuligheter som gir deg frihet til å gjøre det du vil, når du vil.

Prøvekjør T-Cross

Sikkerhet

Førerassistentsystemene i Volkswagen T-Cross SUV bidrar til høyere kjørekomfort og kan hjelpe deg å håndtere kritiske situasjoner eller i beste fall unngå dem helt. Selv om du ikke alltid legger merke til denne teknologien, er det godt å vite at den er der.

Nå er det også moro å parkere

Å parkere i parkeringsluker kan sette tålmodigheten din på en stor prøve. Da er det godt å få hjelp av parkeringsassistentsystemene (ekstrautstyr) i T-Cross. 

Volkswagen T-Cross akselererer nedover en vei
Volkswagen T-Cross lys og støtfanger

Komfort

Mer frihet til å være spontan

Volkswagen T-Cross SUV gir deg mer frihet. Med en kupé som enkelt kan tilpasses etter behov, og et stort bagasjerom er det godt med plass til både passasjerer og bagasje hvis du spontant bestemmer deg for å legge ut på tur. Bagasjeromvolumet er på 385-455 liter (avhengig av plasseringen til baksetene, inntil 14 cm). Ved å folde ned baksetene øker volumet til 1 281 liter. Baksetene kan splittes i 60:40.

Underholdning

Navigasjon i toppklassen

Radioen og navigasjonssystemet som leveres til Volkswagen T-Cross, har berøringsskjerm i farger,  seks høyttalere og mange tilkoblingsmuligheter. Discover Media navigasjonssystem har et 8 tommer stort display og intuitive navigasjonsfunksjoner som du kan utvide med de praktiske online-tjenestene fra Car-Net for å få informasjon i sanntid.

Utstyrsversjoner

Vi opplever for tiden tekniske utfordringer i konfiguratoren på priser og utstyr. For gjeldende priser og utstyr se prisliste eller kontakt nærmeste forhandler for mer informasjon. 

Se gjeldende prisliste her

Finn nærmeste forhandler

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there