Pris fra kr
343 5001
Motor
110hk
Drivstofforbruk blandet kjøring fra
6,22l/100 km
CO2-utslipp fra
141-1422g/km
Bagasjeromsvolum
380 - 455liter (1281 seterygg nede)
Bakkeklaring
19cm

Sikker og fleksibel. T-Cross

T-Cross er en kompakt SUV som er like allsidig som menneskene den er bygd for. Mennesker som tenker i nye baner for å komme dit de vil. Den ligner ikke noen annen, men er unik på alle måter. Akkurat som du.

T-Cross har mange høydepunkter. Her er noen av dem:

Volkswagen T-Cross parkert i en gate, en mann går forbi foran

Fleksible bakseter

Juster plasseringen av baksetene med inntil 14 cm. 

Sikkerhet

T-Cross er blant de sikreste bilene i sin klasse. 

Design

Tilpass din T-Cross etter dine behov.

Volkswagen T-Cross parkert, sett ovenfra
Førermiljø i Volkswagen T-Cross

Utstyrsversjoner

Tilpass Volkswagen T-Cross etter dine behov. Du kan velge mellom utstyrsversjonene Life og Stylemed motoralternativet 110 HK TSI DSG automatgir. Uansett hva du velger, får du høy kvalitet og komfort.

Føl deg som hjemme

Utstyrsversjonen Life får deg til å føle deg hjemme med en gang. Climatronic Klimaanlegg  betjeningspanel med touch-funksjoner, romslig bagasjerom, multifunksjonsratt, kjørecomputer plus og 16" Rochester lettmetallfelger gjør kjøreturen behagelig.

Design

Større valgfrihet

Volkswagen T-Cross er en praktisk SUV med markant, dynamisk design og mange tilpasningsmuligheter som gir deg frihet til å gjøre det du vil, når du vil.

3.
Standardutstyr.
4.
Ekstrautstyr.

Sikkerhet

Førerassistentsystemene i Volkswagen T-Cross SUV bidrar til høyere kjørekomfort og kan hjelpe deg å håndtere kritiske situasjoner eller i beste fall unngå dem helt. Selv om du ikke alltid legger merke til denne teknologien, er det godt å vite at den er der.

Nå er det også moro å parkere

Å parkere i parkeringsluker kan sette tålmodigheten din på en stor prøve. Da er det godt å få hjelp av parkeringsssensorene foran og bak i T-Cross.