Volkswagen T-Roc SUV om natten
Volkswagen T-Roc SUV om natten
Volkswagen T-Roc SUV om natten

T-Roc:
Sporty og velutstyrt

Pris fra
367.300kr
Motor
150 - 300hk
Bagasjeromsvolum
392liter (1237 seterygg nede)

En spennende og sporty SUV. T-Roc.

Vår populære SUV er Tiguans sporty lillebror - en kompakt SUV på størrelse med en Golf. Har du sansen for god design og unike detaljer? SUV-en T-Roc utmerker seg med sin uttrykksfulle crossoverdesign. Når du kjører en bil forventer du ytelse – og det får du i T-Roc. 

 

 

T-Roc har mange høydepunkter. Her er noen av dem:
Volkswagen T-Roc parkert utenfor en bar, sjåføren går rundt bakenden på bilen

Tofarget lakk

Skill deg ut med et fargerikt og sporty design

Lys

Lyskonseptet som gjør inntrykk

4MOTION

Godt veigrep på våt og ujevn veibane

Vi har kampanje på spesialmodellen T-Roc Sport Exclusive!
Volkswagen T-Roc Sport Exclusive

Spar inntil kr 39.700 på spesialmodellen T-Roc Sport Exclusive. Nå fra kr 404.300

Detaljbilde av bakenden på Volkswagen T-Roc med mørke LED-baklys
Volkswagen T-Roc Style interiør med dashbord i fargen Energetic Orange

Design

Personalisering

Velg ditt interiør

Førerplassen er utformet med tanke på behagelige kjøreopplevelser. Med multifunksjonsrattet, som er standardutstyr fra utstyrsnivået T-Roc Design, styrer du dessuten mange funksjoner uten å ta hendene fra rattet. Allerede første gang du setter deg inn i førersetet vil du raskt og intuitivt finne frem til de ulike instrumentene og betjeningselementene som alle er vendt ergonomisk mot føreren. Multifunksjonsratt i strukturert skinn er standard i fra utstyrsversjonen T-Roc Design. Du kan bruke rattet til å styre mange funksjoner, blant annet infotainmentsystemet. 

Velg designet som passer deg, i tillegg til alle systemene du ønsker å ha med deg på kjøreturen for din egen og andres sikkerhet. 

Underholdning

Gjør deg klar for ekte konsertlyd

Skikkelig musikk krever skikkelig bass. Et anlegg fra lydspesialisten Beats Electronics vil sørge for riktig basslyd i din T-Roc. Både T-Roc Design og Sport kan leveres med lydsystemet Beats som ekstrautstyr, som er utviklet av lydspesialister hos BeatsAudio. Systemet har to diskanthøyttalere, to basshøyttalere og to bredbåndshøyttalere, som gjengir favorittlyden din like glassklart og nøyaktig som den ble spilt inn i studio. Den ekstra subwooferen med de avgrunnsdype basstonene, vil garantert få det til å vibrere i magen din. Alle høyttalerne forsynes av en 8-kanals forsterker med 300 watt, kraftig nok til å rocke både deg og passasjerene dine.

Komfort

For deg som setter pris på effektiv energibruk

Med T-Roc blir det aldri kjedelig, og det solide utvalget av motorer på 150 eller 190 hk er et godt eksempel på akkurat det. Vi har gått ambisiøst til verks, også når det gjelder drivstofføkonomi. Jakter du på kjøreglede, men ikke til hvilken som helst pris? TSI-motorene til T-Roc imponerer både når det gjelder ytelse og drivstoffutnyttelse. Allerede på lave turtall drar du nytte av maksimalt dreiemoment. De økonomiske TDI-motorene er dieselmotorer med turbolading og direkte common rail drivstoffinnsprøytning. De er svært stillegående og legger også til rette for en sportslig kjørestil, takket være det høye dreiemomentet.

T-Roc leveres også med TSI- og TDI-motorer med 4MOTION firehjulstrekk, samt TSI-motorer med aktiv sylinderstyring. Ved behov for lavere effekt kobler systemet ut de to midterste sylinderne, noe som øker motorens virkningsgrad. Du fortsetter å kjøre som vanlig mens kjørecomputeren viser deg hvilken modus motoren befinner seg i.

Utstyrsversjoner

Vi opplever for tiden tekniske utfordringer i konfiguratoren på priser og utstyr. For gjeldende priser og utstyr se prisliste eller kontakt nærmeste forhandler for mer informasjon. 

Se gjeldende prisliste her

Finn nærmeste forhandler

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there