2.16.93.1, 2019-06-21 00:13:24
Ny Volkswagen Tiguan Allspace SUV med 5 eller 7 seter

Tiguan Allspace SUV.

Tiguan Allspace - en stor SUV som er klar for eventyr.

I den nye familiebilen Tiguan Allspace vil du føle deg hjemme, både på svingete fjellveier og langs langstrakte kystveier. Volkswagen Tiguan Allspace er en kraftig og meget stor SUV med 4MOTION firehjulstrekk som standard, god bagasjeplass og svært mye plass i baksetet, samt en fleksibel tredje seterad. Denne SUV-en er hele 4,7 meter lang, og har mange flerbruksmuligheter. Du kan for eksempel enkelt vippe opp tredje seterad og få 7 seter når du trenger det. SUV-en plasserer seg mellom kompakte Tiguan og luksuriøse Touareg. Den nye Tiguan Allspace er 215 mm lengre enn Tiguan og akselavstanden er økt med 109 mm, og leveres med enten 5 eller 7 seter som standard i Norge. Dette er en familie-SUV med et stort bagasjerom på inntil 700 liter med 5 seter og tredje seterad nedfelt. Det maksimale lastevolumet med andre og tredje seterad nedfelt er på hele 1775 liter. Med enten 5 eller 7 seter og god bagasjeplass dekker familiebilen mange behov, og tilbyr bedre plass enn sin lillebror, Tiguan, når familien skal på tur. I tillegg til stor plass både for bagasje og passasjerer, så har Tiguan Allspace et slående design med ny front og modifisert linje langs vinduene. Tiguan Allspace er tilgjengelig med offroad-pakke som inneholder ekstra beskyttelse under bilen og gir bilen en angrepsvinkel som er syv grader brattere. Det er også en rekke nye funksjoner inkludert i de to utstyrsnivåene, Businessline og Highline, slik at du får større utstyrspakker som inneholder blant annet elektriske bakluke, LED-lys og nøkkelfri adgang (Highline). Tiguan Allspace er også tilgjengelig med Volkswagen sitt helt nye Discover Pro infotainmentsystem. Det gjør den til den første bilen i dette segmentet som kan leveres med håndbevegelseskontroll.

Fra NOK 540 600**)

Vi har kampanje på Tiguan Allspace SUV.

Høydepunkter.

 • Eksteriør

  Tiguan Allspace har et iøynefallende design.

  Nye Tiguan Allspace er en allsidig og stilfull SUV av høy kvalitet, noe som tydelig gjenspeiles i enestående og førsteklasses design med markante lykter. Tiguan Allspace har et karakteristisk og kraftfullt uttrykk, mange fleksible løsninger og en innovativ LED-teknologi. Standardutstyret omfatter både LED-hovedlykter og LED-baklykter. Fordelen med disse lyktene er at de tar seg svært godt ut, lysdiodene forbruker mindre energi enn vanlige lyspærer og de har lengre levetid.

  Den praktiske takrelingen er god å ha hvis du skal frakte mye bagasje. På takrelingen kan du montere takboks, sykkelstativ eller holder for ski og snøbrett, som leveres som originaltilbehør. Takrelingen leveres i eloksert sølv til både Businessline og Highline, Tiguan Allspace kan også by på flere designelementer i krom. Det er spesielt verdt å legge merke til de trapesformede partiene bak på bilen.

 • LED-lys

  Se og bli sett med LED-hovedlykter og LED-baklykter.

  Tiguan Allspace har et innovativt design som fremheves med LED-hovedlykter og LED-baklykter, slik at du både ser bedre på veien og samtidig blir bedre sett av andre. LED-lyktene, som leveres som standardutstyr på Tiguan Allspace, tiltrekker seg mange beundrende blikk og gir deg bedre sikt når du kjører i mørket eller i tåke. Dessuten har lyktene lavt energiforbruk og lang levetid. Det helt spesielle ved LED-hovedlyktene på Tiguan Allspace er likevel designen, som skaper en dynamisk og karakteristisk lyssignatur.

  De moderne LED-baklyktene har en innovativ design som endres når du bremser. Dette gjør at det blir enklere for bilistene bak å se at du bremser, men lyktene fremhever også den unike stilen til Tiguan Allspace. Med dynamisk fjernlysregulering som er standardutstyr, vil også møtende trafikanter legge merke til bilens flotte design, selv når du kjører med fjernlysene på.

 • 5 og 7-seter familiebil

  Tiguan Allspace SUV kommer som standard med 5 eller 7 seter i Norge.

  Den nye Tiguan Allspace SUV er 215 mm lengre enn Tiguan SUV og akselavstanden er økt med 109 mm. Dette er en familie-SUV med et stort bagasjerom på inntil 700 liter med 5 seter og tredje seterad nedfelt. Det maksimale lastevolumet med andre og tredje seterad nedfelt er på hele 1775 liter. Med enten 5 eller 7 seter og god bagasjeplass dekker familiebilen mange behov, og tilbyr bedre plass enn sin lillebror, Tiguan SUV, når familien skal på tur.

 • Interiør

  Mye plass og høy komfort i Tiguan Allspace.

  Kupeen i nye Tiguan Allspace blir garantert ditt nye favorittsted. Interiøret i denne SUV-en har rene linjer og en innbydende atmosfære som ønsker deg velkommen straks du åpner døren. Det er mange fleksible løsninger og masse god plass, blant annet med økt benplass i andre seterad. Tiguan Allspace leveres med en tredje seterad som standard, slik at inntil syv personer kan nyte turen i din nye familiebil fra Volkswagen. Tredje seterad passer for passasjerer som er lavere enn 1,50 meter.

  Den integrerte ambientebelysningen, som er standardutstyr på Highline, lar kupeen fremstå i et enda bedre lys. Belysningen er skarpere når dørene er åpne, slik at du enklere kan finne gjenstander inne i bilen. I tillegg tilbys Panoramasoltak som ekstrautstyr slik at du får ekstra mye sollys inn i familiebilen. Taket består av to glassdeler der den fremre delen har elektrisk heve- og skyvefunksjon.
  Begge utstyrsnivåene av nye Tiguan Allspace leveres som standard med flott dekor og stilig setetrekk. La deg begeistre av Lasano setetrekk i Businessline og slapp av i setene med Art Velours microfleece i Highline. Setetrekk i Viennaskinn leveres som ekstrautstyr.

 • Panoramasoltak

  Stilig panoramasoltak.

  Med et panoramasoltak, som leveres som ekstrautstyr, kan du få en strålende kjøreglede hver eneste dag - og natt – i den nye Tiguan Allspace. Panoramasoltaket slipper inn et behagelig lys i kupeen, og både du og passasjerene kan se skyene sveve over dere. Den fremste delen av taket kan åpnes, heves og senkes elektrisk.

  Når du kjører i mørket, rammes den strålende nattehimmelen inn. Hvis stjernene eller lysene fra storbyen ikke avgir nok lys, kan du bade kupeen i et behagelig dempet lys.

  I det du åpner døren, ønskes du velkommen av et mykt lys på gulvet. Straks du starter motoren, belyses også instrumentpanelet av et flott lys. Du kan justere intensiteten på bakgrunnsbelysningen i midtkonsollen.

 • Felger

  Sportslige og elegante felger til Tiguan Allspace.

  Tiguan Allspace har et design som skiller seg ut, og gjør inntrykk med en rekke flotte designelementer. Fire av dem er hjulene, som passer perfekt sammen med resten av bilens uttrykk og fremhever dens sportslige og elegante karakter. Fremhev det sportslige utseendet til din Tiguan Allspace, uansett hvilke lettmetallfelger du velger. Velg mellom ulike størrelser fra 17 og opp til 20 tommer, samt ulikt tøft design for å understreke det slående eksteriøret.

 • Offroad-pakke

  Med offroadpakken er du klar for alle eventyr.

  SUV-en Tiguan Allspace er godt rustet når du setter kursen ut i terrenget og møter på ulike hindringer. Med offroadpakken, som er ekstrautstyr, kan du kjøre på veier uten fast dekke med knusende ro. Frontstøtfangeren i bilens farge har høyere slippvinkel og understellsbeskyttelsen bidrar til beskyttelse av motoren. Bilens flotte og tøffe utseende understrekes også av dekoren på innstegslistene foran med offroadlogo.

Standardutstyr.

 • Standardutstyr Businessline

  Standardutstyr på Tiguan Allspace SUV Businessline.

  • 3-soners Climatronic
  • Elektrisk åpning og lukking av bakluke
  • Parkeringssensor foran og bak
  • Lane Assist
  • Radio Composition Media
  • Front Assist med fotgjengerregistrering
  • ACC Adaptiv cruise control
  • Grensesnitt for mobiltelefon
  • 2 seter i 3. seterad, inkl lengdejusterbart baksete med delt bakseterygg og nedfellbart midtarmlene
  • Full-LED frontlykter, adaptive
  • Pre-Crash proaktiv passasjerbeskyttelse
  • Tretthetsvarsling

 • Standardutstyr Highline

  Standardutstyr på Tiguan Allspace SUV Highline.

  I tillegg til standardutstyr for Businessline får du følgende til Highline:

  • Mørke LED baklykter
  • Kromlister rundt vinduer
  • Keyless Access
  • Easy Open pakke
  • Topp komfortseter foran
  • Oppvarmet multifunksjonsratt i skinn
  • Belyste innstegslister foran

Infotainment.

 • We Connect "Guide & Inform"

  Alltid online med Internett med We Connect i Tiguan Allspace.

  Med We Connect Guide & Inform kan du ringe mens du kjører, få oppdatert trafikkinformasjon og finne frem til riktig bestemmelsessted ved hjelp av navigasjonssystemet.

  For oss i Volkswagen er det We Connect som er Internett i bilen. Systemet inkluderer en rekke praktiske tjenester og nyttige apper. We Connect Guide & Inform leveres som ekstrautstyr i kombinasjon med navigasjonssystemene Discover Media og Discover Pro. Når du er tilkoblet Internett får du alltid tilgang til oppdaterte data. Du kan for eksempel finne ut nesten i sanntid når det dannes kø og når køen løser seg opp. Enda mer praktisk er det at ruten din tilpasses automatisk.

  Du kan trygt overlate til We Connect å finne steder å stoppe. Med onlinesøk etter spesialmål kan du for eksempel finne spennende restauranter. Du finner raskt andre spesialmål også, for eksempel hoteller, bensinstasjoner eller kino. Det er lett å oppdage nye og spennende ting når du har informasjonen tilgjengelig online.

  Les mer om Guide & Inform
 • We Connect App-Connect

  Bruk appene dine i Tiguan Allspace.

  Med funksjonen We Connect App-Connect som er standardutstyr, kan du enkelt koble smarttelefonen din til radioen Composition Media (standardutstyr), eller til navigasjonssystemet Discover Media eller Discover Pro, som begge er ekstrautstyr. Slik kan du betjene utvalgte apper på smarttelefonen via berøringsskjermen. Mange av appene kan også bearbeide informasjon fra bilen og sørger for både nyttige og underholdende funksjoner.

  Volkswagen tilbyr totalt tre grensesnitt for tilkobling av smarttelefoner med et bredt utvalg av alternativer: MirrorLink™, Android Auto™-funksjonen fra Google og Apple CarPlay™. Vær oppmerksom på at enkelte apper ikke tilbys til alle de tre alternativene og at tilgang til denne teknologien kan variere fra land til land.

  Les mer om App Connect
 • Radio og navigasjon

  Stø kurs og førsteklasses underholdning i Tiguan Allspace.

  Tiguan Allspace leveres med Radio Composition Media som standard, her får du god lyd, intuitive betjeningselementer og mange tilkoblingsmuligheter. Ønsker du å oppgradere til navigasjon kan du velge et av de to navigasjonssystemene Discover Media eller Discover Pro, ekstrautstyr, som har alt du måtte ønske av multimediefunksjoner. Uansett hva du velger, kan du være sikker på at bilen er topp utstyrt.

  Radioen Composition Media betjener du enkelt ved hjelp av en 8-tommers berøringsskjerm i farger.

  Navigasjonssystemet Discover Media er ekstrautstyr, og har 8-tommers berøringsskjerm i farger. Den har åtte høyttalere, DAB+ og FM-radio, CD-spiller som spiller musikk i MP3-, AAC- og WMA-format, to SD-kortspor, AUX- og USB-innganger og Bluetooth-tilkobling for mobiltelefoner.

  Ønsker du enda mer, kan du velge ekstrautstyret, Discover Pro navigasjonssystem, med innovativ bevegelsesstyring.

  Alle systemene ovenfor er utstyrt med diversityantenne som gir godt mottak også under vanskelige forhold.

  Les mer om infotainment og navigasjon

Assistentsystemer.

 • Area View

  Full kontroll over det som skjer med Area View.

  Din Tiguan Allspace er utstyrt med intelligent teknologi og førerassistentsystemer som hjelper deg. Områdevisningen Area View tilbys som ekstrautstyr, og består av fire kameraer som viser området rundt bilen. Slik kan du se alt som skjer rundt bilen på skjermen til infotainmentsystemet, både når du rygger ut av en parkeringsluke eller manøvrerer i vanskelig terreng.

  Dermed kan du se nedover gaten selv om sikten fra førersetet er dårlig. Du kan også styre nøyaktig mot draget på en tilhenger eller rundt hindringer. Områdevisningen Area View er svært praktisk hvis det er trangt om plassen, ettersom du har oversikt over hva som skjer på alle sider av bilen. Systemet kan også koble sammen de fire kameraene slik at du kan betrakte bilen og området rundt den fra fugleperspektiv (krever Discover Pro). Dette er en nyttig funksjon hvis du ønsker å orientere deg i ulendt terreng.

  Les mer
 • Kjørefeltassistent - Lane Assist

  Hold stø kurs med kjørefeltassistenten.

  For oss er sikkerhet viktig og Tiguan Allspace leveres med kjørefeltassistenten, Lane Assist, som standardutstyr. Kjørefeltassistenten hjelper deg å vurdere kjøresituasjonen bedre og redusere risikoen for ulykker. Med monotone strekninger, smale landeveier og innsnevringer av kjørebanen er det fort gjort å miste konsentrasjonen på lange kjøreturer. Kjørefeltassistenten hjelper deg med å holde stø kurs og å følge med på omgivelsene, systemet kan bidra til å forhindre ulykker som forårsakes av at føreren mister konsentrasjonen.

  Les mer
 • Tilhengerassistent - Trailer Assist

  Stadige innovasjoner. Også innen parkering med tilhenger.

  Tilhengerassistenten leveres som ekstrautstyr og gjør det enklere å manøvrere med tilhenger. Rygging kan være vanskelig når det er trangt om plassen, men med tilhengerassistenten går det som en lek. Alt du trenger å gjøre er å sette bilen i revers, trykke på parkeringsknappen og velge kjøreretning med bryteren.

  Les mer
 • Dynamisk lysassistent - Dynamic Light Assist

  Dynamisk fjernlysregulering lyser opp i mørket.

  Fjernlysene gir deg bedre sikt når du kjører i mørket. I lengden kan det likevel være irriterende å slå dem på og av hele tiden. Derfor overtar den dynamiske fjernlysreguleringen denne oppgaven og dimmer lysene når det er nødvendig. Dynamic Light Assist er standardutstyr.

  Les mer
 • Parkeringssensorer

  Enklere blir det ikke å parkere.


  Den nye Tiguan Allspace guider deg ikke bare til målet, den leder den deg også inn i den. Ekstrautstyret Park Assist hjelper deg å finne egnet parkeringsplass og manøvrerer bilen automatisk inn og ut av lengde- og vinkelrette parkeringsplasser.

  Les mer

Komfort.

 • Bagasjeluke med sensor - Easy Open

  Bakluke med sensorstyrt åpning gir økt komfort.

  Tiguan Allspace har romslig interiør og en rekke komfort- og assistentsystemer som gjør turen behagelig. Bakluke med sensorstyrt åpning for bagasjerommet, Easy Open som er standardutstyr på Highline, er en nyttig komfortfunksjon, som du trenger allerede før du setter deg i bilen. Har du hendene fulle av handleposer? Du trenger kun å bevege foten under bakparten for å åpne bagasjerommet. Dermed kan du løfte tung bagasje inn i bagasjerommet uten å måtte lete etter nøkkelen. Lukkingen er like enkel; bare trykk på knappen på innsiden av bakluken. Bakluken lukkes når du tar et skritt bakover, eller etter 20 sekunder. Derfor starter komforten allerede før du kjører av gårde.

 • DYNAUDIO Excite Surround

  Perfekt lyd med DYNAUDIO Excite Surround lydsystem.

  Visste du at musikk kan høres bedre ut i bilen enn på lydanlegget hjemme? DYNAUDIO Excite Surround lydsystem tilbys som ekstrautstyr og er spesialkonstruert for å gi god akustikk i din Tiguan Allspace. Resultatet er lyd som overgår forventningene til selv den mest kresne lytter.

  DYNAUDIO Excite Surround lydsystem fra den danske Hi-Fi-spesialisten Dynaudio leveres som ekstrautstyr. Det har 8 høyttalere som er skreddersydd for kupeen i tillegg til en senterhøyttaler, en subwoofer og en 16-kanals forsterker med utgangseffekt på 400 watt. Det gir lyd som alltid imponerer. Ved hjelp av digital signalbehandling (DSP) justeres lyden fra alle høyttalerne i samsvar med hvor du sitter. Det gir topp lydkvalitet for alle i bilen. Slik kan du være sikker på at du er mer avslappet når du avslutter reisen enn da du startet, enten du liker å spille høy musikk eller du foretrekker mykere toner.

 • ergoActive-sete

  ergoActive-sete - det beste for ryggen din.

  Det er en god grunn til at ergoActive-setet, som tilbys som ekstrautstyr, er tildelt kvalitetsstempelet fra den tyske kampanjen for rygghelse. Dette setet garanterer fremragende komfort og avlaster korsryggen din mens du kjører. Setet har fireveis korsryggstøtte med elektrisk massasjefunksjon som avlaster korsryggen din. Du kan justere setet i høyde og dybde slik at du finner best mulig sittestilling for kjøreturen. I tillegg til at ergoActive-setet tilfredsstiller strenge ergonomiske standarder, har det også setetrekk av høy kvalitet.

 • Active Info Display

  Få viktig informasjon tilpasset dine behov.

  Active Info Display leveres som standard på Highline og viser blant annet digital turteller, speedometer og kilometerteller. Det beste av alt er at du kan velge den informasjonen som er viktigst for deg.

  Du finner ikke et gammeldags speedometer i Tiguan Allspace Highline. Denne funksjonen er overtatt av Active Info Display, som er en 12,3-tommers skjerm med høy oppløsning. I tillegg til de klassiske instrumentene, som turteller, speedometer og kilometerteller, viser skjermen nyttig informasjon du kan fremheve og vise alt etter behov. Velger du for eksempel navigasjonsmodus, flyttes speedometer og turteller ut mot kanten av skjermen, mens kartvisningen får større plass. Assistentfunksjoner kan på en enkel måte integreres i speedometerets grafiske grensesnitt. Dessuten fungerer Active Info Display perfekt sammen med andre systemer i bilen. Du kan blant annet flytte telefonkontakter eller CD-cover fra infotainmentsystemet i midtkonsollen til Active Info Display.

 • Head-up-Display

  Full oversikt med Head-up display.

  Velger du Head-up display som ekstrautstyr, kan du enkelt trykke på en knapp slik at Head-up-displayet heves fra instrumentpanelet. Displayet viser viktig informasjon som hastighet, navigasjonsdata, meldinger fra assistentsystemer og trafikkskilt midt i førerens synsfelt. Informasjonen vises på en glassflate foran frontruten, som heves opp fra instrumentpanelet. Dermed får du full oversikt over viktig informasjon, uten at du trenger å ta blikket fra trafikken. Informasjonen er lett å lese selv om glassflaten treffes av lys utenfra. Når du ikke har behov for Head-up-displayet, kan det senkes ned i instrumentpanelet.

Kjøreopplevelse.

 • Kjøreprofil

  Velg din kjøreprofil i Tiguan Allspace.

  De kraftige motorene med 4MOTION firehjulstrekk bringer deg både opp på høye fjell og ned i dype daler. Du har full kontroll på alle typer veier. Med 4MOTION Active Control, er din Tiguan Allspace alltid godt forberedt, uansett underlag.

  Velg riktig kjøreprofil etter dine ønsker og behov, enten det er Normal, Eco, Sport, Comfort eller Individual. Motor- og girkassekarakteristikk, samt karakteristikken til visse assistentsystemer, tilpasses kjøreforholdene etter hvilken kjøreprofil du har valgt. Modusen Normal er standardinnstillingen, som gir en balansert kjøring. Eco hjelper deg med å kjøre på en økonomisk måte, Sport gjør fjæringen hardere, for eksempel i kombinasjon med adaptiv understellsregulering, mens Comfort bidrar til svært behagelig kjøring. Med Individual kan du tilpasse innstillingene slik at de passer din personlige kjørestil. I Tiguan Allspace med 4MOTION firehjulstrekk, kan du bruke dreiehjulet for 4MOTION Active Control for å aktivere en rekke ekstra innstillinger, som hjelper deg med å takle uvanlige forhold utenfor allfarvei.

 • 4MOTION firehjulstrekk

  Alltid godt veigrep med 4MOTION firehjulstrekk.

  Vil du beholde det gode veigrepet også på vått og ujevnt underlag? Med 4MOTION permanent firehjulstrekk har du godt veigrep nærmest hvor som helst. 4MOTION er standardutstyr på Tiguan Allspace i Norge, og tilpasser hvert enkelt hjul til underlaget i løpet av millisekunder. Systemet forhindrer at hjulene spinner eller blokkeres, og gir utmerket veigrep på nesten alle underlag. I tillegg kan 4MOTION kombineres med reguleringssystemer som antiskrensregulering, antispinnregulering (ASR), motorbremsregulering (MSR) og elektronisk differensialbrems (EDL).

  Les mer om firehjulstrekk
 • 4MOTION Active Control

  Samkjørte funksjoner med 4MOTION Active Control.

  4MOTION Active Control lar deg velge en passende kjøreprofil, enten du kjører på landeveien eller i en snødekt skråning. Varierende værforhold og kjøreturer utenfor allfarvei er med på å øke kjøregleden i din Tiguan Allspace. Ønsker du å tilpasse bilens systemer enda bedre til slike vekslende forhold, kan du benytte 4MOTION Active Control som betjenes med en dreie-/trykkbryter. Bruk bryteren til å velge mellom kjøremodusene Snow, Offroad, Offroad Individual og Onroad. Systemet kommuniserer med bakkebremsassistenten, bakkestartassistenten, antiskrensreguleringen og den elektroniske differensialbremsen. Karakteristikker som gasspedalfølsomhet, girskift, motorbremseeffekt, igangkjøringshjelp og låsevinkel endres avhengig av den valgte profilen. Resultatet er at kjøreturen går som en lek – også på snø og på veier uten fast dekke.

 • Motor

  Bedre drivstofføkonomi med effektiv motor.

  Uansett om du velger bensin- eller dieselmotor til din Tiguan Allspace, får du en motor med enestående drivstofføkonomi, som er godt egnet for hverdagskjøring.

  Bensinmotorene som leveres til Tiguan Allspace har en TSI-teknologi som er spesielt effektive på grunn av kombinasjonen av direkte bensininnsprøytning og intelligent ladeteknologi.

  TDI-motorene med common rail-teknologi er også populære takket være deres gode drivstofføkonomi og suverene ytelse. Den komprimerte luften som turboladeren krever for forbrenningen øker motorens effekt samtidig som motoren sparer energi. Til Tiguan Allspace Highline kan du for eksempel velge en kraftig TDI-motor med imponerende ytelse. Sammen med 4MOTION permanent firehjulstrekk sørger motoren for fremragende veigrep på varierende underlag. Takket være flere BlueMotion-tiltak sparer du dessuten drivstoff uten at det går på bekostning av de dynamiske kjøreegenskapene. Tiltakene omfatter blant annet gjenvinning av bremseenergi og start-stopp-system.

Se priser på Tiguan Allspace SUV 5- og 7-seter og utstyrsnivåer.

Se prisliste og utstyr.

Highline

Fra NOK 579 200**)

 • Mørke LED baklykter
 • Kromlister rundt vinduer
 • Keyless Access
 • Easy Open pakke
 • Topp komfortseter foran

Highline

Tekniske data

Mørke LED baklykter
Kromlister rundt vinduer
Keyless Access
Easy Open pakke
Topp komfortseter foran
Oppvarmet multifunksjonsratt i skinn med girhendler
Vennligst velg motor og girkasse:
No matching models found
Highline 2.0 TDI SCR 4MOTION 190 hk (140 kW) 7-trinns DSG
Energiklasse

European Union energy label.

Businessline

Fra NOK 540 600**)

 • 3-soners Climatronic
 • El.åpning og lukking av bakluke
 • Parkeringssensor foran og bak
 • Lane Assist

Businessline

Tekniske data

3-soners Climatronic
El.åpning og lukking av bakluke
Parkeringssensor foran og bak
Lane Assist
Vennligst velg motor og girkasse:
No matching models found
Businessline 2.0 TDI SCR 4MOTION 150 hk (110 kW) 7-trinns DSG
Energiklasse

European Union energy label.

Businessline 7-seter

Fra NOK 554 800**)

 • 3-soners Climatronic
 • El.åpning og lukking av bakluke
 • Parkeringssensor foran og bak
 • Lane Assist

Businessline 7-seter

Tekniske data

3-soners Climatronic
El.åpning og lukking av bakluke
Parkeringssensor foran og bak
Lane Assist
Vennligst velg motor og girkasse:
No matching models found
Businessline 7-seter 2.0 TDI SCR 4MOTION 150 hk (110 kW) 7-trinns DSG
Energiklasse

European Union energy label.

Highline 7-seter

Fra NOK 593 400**)

 • Mørke LED baklykter
 • Kromlister rundt vinduer
 • Keyless Access
 • Easy Open pakke
 • Topp komfortseter foran

Highline 7-seter

Tekniske data

Mørke LED baklykter
Kromlister rundt vinduer
Keyless Access
Easy Open pakke
Topp komfortseter foran
Oppvarmet multifunksjonsratt i skinn med girhendler
Vennligst velg motor og girkasse:
No matching models found
Highline 7-seter 2.0 TDI SCR 4MOTION 190 hk (140 kW) 7-trinns DSG
Energiklasse

European Union energy label.

Neste steg.