Volkswagen Tiguan Allspace SUV sett fra siden
Volkswagen Tiguan Allspace SUV sett fra siden
Volkswagen Tiguan Allspace SUV sett fra siden

Tiguan Allspace: SUV for familien

Pris fra kr
575.500
Motor
150 - 240hk
Bagasjeromsvolum
700liter (1920 seterygger nede)
Bakkeklaring
20,1cm

Klar for nye eventyr. Tiguan Allspace

I familiebilen Tiguan Allspace vil du føle deg hjemme med hele familien. Volkswagen Tiguan Allspace er en kraftig og meget stor SUV med 4MOTION firehjulstrekk som standard, god bagasjeplass og svært mye plass i baksetet, samt en fleksibel tredje seterad. Denne SUV-en er hele 4,7 meter lang, og har mange flerbruksmuligheter.  SUV-en plasserer seg mellom kompakte Tiguan og luksuriøse Touareg. Dette er en familie-SUV med et stort bagasjerom på inntil 700 liter med 5 seter og tredje seterad nedfelt. Det maksimale lastevolumet med andre og tredje seterad nedfelt er på hele 1775 liter.  Med enten 5- eller 7 seter og god bagasjeplass dekker familiebilen mange behov, og tilbyr bedre plass enn sin lillebror, Tiguan, når familien skal på tur. 

Tiguan Allspace har mange høydepunkter. Her er noen av dem:

Volkswagen Tiguan Allspace parkert på en kai

5 eller 7-seter

Velg mellom 5 eller 7-seter

Bagasjerom

Stort bagasjerom på inntil 700 liter

Easy open

Åpne bagasjerommet elegant med foten

Vi har kampanje på Tiguan Allspace

Vi har kampanje på Tiguan Allspace

VW Volkswagen Tiguan Allspace 7-seter SUV sett fra siden
VW Volkswagen Tiguan Allspace 7-seter SUV sett fra siden
VW Volkswagen Tiguan Allspace 7-seter SUV sett fra siden

Spar penger ved kjøp av Tiguan Allspace. Nå med 1,99%1 rente fra Volkswagen Financial Services og Volkswagen Forsikring i 1 måned med på kjøpet. 

Prøvekjør Tiguan Allspace

Bestill prøvekjøring hos din lokale bilforhandler og ta en kjøretur med Tiguan Allspace. Vi har en bil klar til deg.

En mann åpner bagasjerommet med foten på Tiguan Allspace
Illustrasjon av area view assistentsystem på Tiguan Allspace

Design og lys

 • Volkswagen Tiguan Allspace parkert ved sjøen
  Volkswagen Tiguan Allspace parkert ved sjøen

Tiguan Allspace har et iøynefallende design

 • Volkswagen Tiguan Allspace parkert ved sjøen
  Volkswagen Tiguan Allspace parkert ved sjøen

Tiguan Allspace er en allsidig og stilfull SUV av høy kvalitet, noe som tydelig gjenspeiles i enestående og førsteklasses design med markante lykter. Tiguan Allspace har et karakteristisk og kraftfullt uttrykk, mange fleksible løsninger og en innovativ LED-teknologi. 

Den praktiske takrelingen er god å ha hvis du skal frakte mye bagasje. På takrelingen kan du montere takboks, sykkelstativ eller holder for ski og snøbrett, som leveres som originaltilbehør. Takrelingen leveres i eloksert sølv til både Businessline og Highline. Tiguan Allspace kan også by på flere designelementer i krom. Det er spesielt verdt å legge merke til de trapesformede partiene bak på bilen.

Komfort

 • 5 og 7-seter er standard i Volkswagen Tiguan Allspace
  5 og 7-seter er standard i Volkswagen Tiguan Allspace

5 og 7-seter familiebil

 • 5 og 7-seter er standard i Volkswagen Tiguan Allspace
  5 og 7-seter er standard i Volkswagen Tiguan Allspace

5 og 7-seter levers som standard på Tiguan Allspace. SUV-en er 215 mm lengre enn Tiguan og akselavstanden er økt med 109 mm. Dette er en familie-SUV med et stort bagasjerom på inntil 700 liter med 5-seter og tredje seterad nedfelt. Tredje seterad passer for passasjerer som er lavere enn 1,50 meter. Det maksimale lastevolumet med andre og tredje seterad nedfelt er på hele 1775 liter. Med enten 5 eller 7-seter og god bagasjeplass dekker familiebilen mange behov, og tilbyr bedre plass enn sin lillebror, SUV-en Tiguan, når familien skal på tur. 

Sikkerhet

 • Fjernlysassistent Tiguan Allspace
  Fjernlysassistent Tiguan Allspace

Dynamisk fjernlysregulering lyser opp i mørket.

 • Fjernlysassistent Tiguan Allspace
  Fjernlysassistent Tiguan Allspace

Fjernlysene gir deg bedre sikt når du kjører i mørket. I lengden kan det likevel være irriterende å slå dem på og av hele tiden. Derfor overtar den dynamiske fjernlysreguleringen denne oppgaven og dimmer lysene når det er nødvendig. Dynamic Light Assist er standardutstyr. 

Konfigurator 

Tiguan Allspace er for tiden midlertidig utilgjengelig i konfiguratoren på grunn av modellårsskiftet. Tiguan Allspace forventes å være tilbake i konfiguratoren høsten 2020. Ta kontakt med nærmeste forhandler for mer informasjon. 

Tilbud på Tiguan 2020-modell lagerbiler

Finn og kontakt nærmeste forhandler

Våre vilkår Volkswagen
1.
Eff. rente 4,06 % ved lånebehov kr 150.000 o/5år, etableringsgebyr kr 2.724,-. Totalt kr 165.674,-. Forutsetter 35% egenkapital og finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende og subsidiert de tre første årene, for deretter å bli justert til normal produktrente. Kontakt din lokale forhandler for nærmere informasjon om leveringstid. Pris gjelder bil ferdig levert Oslo inkl. frakt og leveringsomkostninger. Drivstofforbruk blandet kjøring fra 6,3 l/100km. CO2-utslipp fra 166 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr. Avbildet modell kan avvike fra standard. Med forbehold om endringer, feil og avvik. Tilbudet gjelder frem til 30.11.2020.
Alle priser er veiledende inkl. mva levert Oslo, inkludert vrakpant. Ekskludert elbiler hvor priser er veiledende eks. mva levert Oslo. Trafikkforsikringsavgift og frakt til forhandler utenfor Oslo kommer i tillegg. Oppgitt avgift er estimert på bil med standardutstyr. Ekstrautstyr kan påvirke tekniske data og avgift. Ta kontakt med forhandler for mer informasjon eller besøk vår bilkonfigurator på www.volkswagen.no for å estimere avgift. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik.
Bilene som vises på nettsiden har tyske spesifikasjoner og kan avvike noe fra de bilene som leveres i Norge. Bilene kan også være utstyrt med ekstrautstyr som leveres mot pristillegg.

Oi sann! Nettleseren du bruker støttes ikke eller er utdatert

Vi kan ikke vise deg innholdet på denne nettsiden fordi din nettleser enten er utdatert eller ikke støttes. Nettsiden fungerer best med Firefox eller Google Chrome. Les mer og last ned Firefox nettleser her eller Google Chorme nettleser her