2.16.93.1, 2019-06-21 00:13:24
Volkswagen SUV Touareg firehjulstrekk Elegance

Touareg SUV.

En ny generasjon SUV.

Volkswagen Touareg SUV har en lett gjenkjennelig design med rene linjer. Ekstrautstyr som elektromekanisk krengningsstabilisering, IQ. LIGHT – LED-Matrix-hovedlykter og Innovision Cockpit tar interiør, komfort og kjøreopplevelse til et helt nytt nivå.

Fra NOK 890 900**)

Utstyrsversjoner

Uansett om du foretrekker en moderne, stram stil, varme tre- og skinnfarger eller et mer sportslig preg, viser du at du har god smak med de lukseriøse utstyrsversjonene Touareg eller R-Line.

 • Touareg

  Luksuriøst design.

  Den utvendige designen på Touareg fremheves med detaljer som glanspolerte 18-tommers felger og kromlister på grillen, sidevinduene og sideskjørtene. Kupeen og interiøret preges av kjølige grå- eller blåtoner og elegant sort, for eksempel dekor i aluminium og viennaskinn med lysegrå kontrastsømmer. Hvis du velger Savona skinninteriør som ekstrautstyr, får du komfortable ergoComfort-forseter og Silver Birch dekor i formbøyd tre.

 • Touareg R-Line

  Markant og dynamisk design.

  Touareg R-Line har en rekke detaljer som setter et ekstra sportslig preg.
  Utvendig har den en markant støtfanger foran med R-Line-spesifikk C-signatur og R-Line-logo på grillen. Dørdetaljer i R-Line-design, hjulbuelister i bilens farge og diffusor i høyglanset sort med forkrommede enderørsdeksler gir Touareg R-Line et atletisk utseende.
  Innvendig har Touareg R-Line oppvarmbart multifunksjonsratt i skinn med R-Line-logo eller dekor i aluminium silver wave. Det moderne uttrykket forsterkes av innstigningslister foran med R-Line-logo, som er belyst hvis du velger ambientepakken som ekstrautstyr, og pedaler og fotstøtte i rustfritt stål.

Touareg i media.

Sikkerhet

 • Volkswagen Touareg

  5 stjerner i Euro NCAP

  Touareg har blitt krasjtestet av Euro NCAP og fikk topp score for sikkerheten. Euro NCAP jobber for et tryggere trafikkmiljø og færre personskader i forbindelse med ulykker.

  Bestill prøvekjøring

Design

Den markante og moderne designen på Volkswagen Touareg setter en ny standard. Innvendig har du et hav av tilpasningsmuligheter på interiøret.

 • Stort panoramasoltak

  Fritt utsyn, masse lys og god romfølelse.

  Det store panoramasoltaket (ekstrautstyr) gir god romfølelse og slipper mye lys inn i din Volkswagen Touareg. Du trenger bare trykke på en knapp for å få frisk luft, fritt utsyn til himmelen og følelsen av grenseløs frihet.

 • Felger

  Felger som matcher designen

  Volkswagen Touareg leveres med felger for enhver smak. Du kan velge sportslige eller elegante felger som passer perfekt til den utvendige designen til din Touareg.

 • Dekor

  Velg en dekor som passer din stil

  Atmosfæren i din Volkswagen Touareg påvirkes i stor grad av interiøret. Du kan velge ulike utstyrsversjoner som ekstrautstyr for å gi kupeen et personlig preg.

Innovision.

Innovision Cockpit har en bred, buet skjerm med krystallklar visning som gir god oversikt og gjør betjeningen enkel.

Komfortutstyr.

I Volkswagen Touareg er komfort og interiørnivået høyt. Du sitter høyt over veien med god plass og mye praktisk utstyr som gjør hverdagen enklere.

 • Automatisk lukking

  Ingen grunn til å smelle med dørene

  I trange parkeringsluker er det ikke alltid så lett å få nok sving på døren når du skal lukke den. Med automatisk lukking av dørene (ekstrautstyr) trenger du bare legge døren forsiktig inntil, så trekkes den automatisk igjen.

 • Air Care Climatronic klimaanlegg

  Passe temperatur for alle

  Air Care Climatronic klimaanlegg (standardutstyr) med allergifilter lar føreren og passasjeren foran stille inn temperaturen hver for seg. Med 4-soners Climatronic (ekstrautstyr) kan passasjerene i baksetet gjøre det samme.

 • Easy Open/Easy Close

  Enkel åpning og lukking

  Easy Open-funksjonen (ekstrautstyr) gjør det enkelt å åpne bagasjeromslokket når du har begge hendene fulle. Med Easy Close trenger du bare trykke på en tast for å lukke det.

Førerassistentsystemer

Volkswagen Touareg har en rekke innovative førerassistentsystemer. Flere av dem brukes for første gang i en Volkswagen.

 • Køassistent

  Mer avslappet køkjøring

  Køassistenten (ekstrautstyr) avlaster deg under køkjøring og bidrar dermed til å unngå ulykker (innenfor systemets begrensninger).

 • ACC med forutseende hastighetsregulering

  Hold avstand

  Den automatiske avstandsreguleringen (ACC) med forutseende hastighetsregulering er definitivt et av de mest praktiske førerassistentsystemene. Du stiller inn en maksimal hastighet, og systemet hjelper deg å holde denne (innenfor systemets begrensninger). I tillegg holder systemet en minsteavstand til kjøretøyet foran (innenfor systemets begrensninger).

 • Parkeringsassistent

  Enklere å parkere

  Parkeringsassistenten hjelper deg å manøvrere bilen inn i parkeringsluker. Du trenger bare gi gass, clutche og bremse, systemet tar seg av resten (innenfor systemets begrensninger).

 • Gatekryssassistent

  Hjelper deg å se rundt hjørnet

  Gatekryssassistenten (ekstrautstyr) bruker radarteknikk til å hjelpe deg å se rundt hjørnet i uoversiktlige utkjørsler og veikryss, slik at du slipper å krype fremover millimeter for millimeter. Det gjør det lettere å oppdage kryssende kjøretøyer og fotgjengere i tide.

Kjøreegenskaper

Nye teknologiske løsninger gir Volkswagen Touareg utmerkede kjøreegenskaper som passer både for deg som liker å kjøre sportslig, og for deg som gjerne kjører i terrenget.

 • Firehjulsstyring

  Firehjulsstyring gir både bedre stabilitet og bedre manøvreringsevne

  Når ikke bare forhjulene, men også bakhjulene styrer, blir svingradiusen mindre. Nå kan du utstyre din Volkswagen Touareg med denne teknikken som gjør bilen utrolig smidig og samtidig svært stabil.

 • Luftfjæring

  Alltid på riktig nivå

  Du kan utstyre Volkswagen Touareg med en komfortabel luftfjæring (ekstrautstyr), slik at det ikke legges noen demper på kjøregleden. Denne tilpasser karosserihøyden etter underlaget.

 • Offroad-pakke

  Kjør trygt også i vanskelig terreng

  Med offroad-pakken (ekstrautstyr) er din Touareg rustet for tøff kjøring i terrenget med blant annet steinsprutbeskyttelse og flere kjøreprofiler.

Infotainment.

I den nye Volkswagen Touareg har du mange tilkoblingsmuligheter og kan få tilgang til den underholdningen du foretrekker – med overlegen surround-lydkvalitet om du ønsker det. Radioen, navigasjonssystemet og bilfunksjoner styres enkelt med bevegelser.

 • Alltid på nett

  Alltid oppdatert

  I Volkswagen Touareg er du alltid på nett. Et fastmontert eSIM-kort gir deg tilgang til Internett, og dermed tilgang til de mobile online-tjenestene fra We Connect. Du har alltid tilgang til oppdatert informasjon og den underholdningen du ønsker.

  Les mer om We Connect
 • Navigasjonssystemer

  Enkel navigasjon

  Discover Pro navigasjonssystem (standardutstyr) har en stor, glassbelagt berøringsskjerm. Til Volkswagen Touareg leveres også Discover Premium navigasjonssystem (ekstrautstyr), som sammen med Digital Cockpit, en buet skjerm som vender mot føreren, og et nytt intuitivt betjeningskonsept gjør førerplassen digital.

 • We Connect

  We Connect åpner en verden av muligheter

  Mobile online-tjenester vil snart være like uunnværlig i hverdagen som smarttelefonen. Digital tilkobling gir bedre navigasjon og kommunikasjon, gir deg oppdatert informasjon som hjelper deg å spare tid, og sørger for rask hjelp når du trenger det.

 • Telefon

  Gjør kommunikasjonen lettere

  Med Business telefongrensesnitt (ekstrautstyr) får du utmerket mottak og mulighet til å lade smarttelefoner trådløst, slik at du slipper ledningskaos.

 • DYNAUDIO

  Fantastisk lyd på kjøreturen

  Du kan få fantastisk 7.1 Dolby-surroundlyd fra DYNAUDIO som ekstrautstyr til din Volkswagen Touareg. Lydanlegget leveres med 14 høyttalere som er perfekt tilpasset kupeen og gir krystallklar lyd.

 • App-Connect og Media Control

  Apper til Volkswagen Touareg

  Volkswagen Touareg er utstyrt med App-Connect, som lar deg koble smarttelefonen til infotainmentsystemet og bruke en rekke apper under kjøreturen. Volkswagen Media Control gjør det mulig for passasjerene dine å betjene infotainmentsystemet fra en mobil enhet.

  Les mer

Oversikt over utstyr og priser.

Touareg

Fra NOK 890 900**)

 • Skinninteriør Vienna, WLC: Skinninteriør Grace
 • 4-soners Climatronic
 • LED Matrix
 • Oppvarmet multifunksjonsratt i skinn med girhendler
 • Sidekollisjonsputer bak

Touareg

Skinninteriør Vienna, WLC: Skinninteriør Grace
4-soners Climatronic
LED Matrix
Oppvarmet multifunksjonsratt i skinn med girhendler
Sidekollisjonsputer bak
ACC Adaptiv cruise control med "stop & go" inntil 210 km/t inkl. fartsbegrenser
Vennligst velg motor og girkasse:
No matching models found
Energiklasse

European Union energy label.

Neste steg.