Pris fra
900.100kr
Motor
231 - 340hk
Bagasjeromsvolum
810liter (1800 seterygg nede)

Flaggskipet. Touareg

Volkswagen Touareg SUV har en lett gjenkjennelig design med rene linjer. Ekstrautstyr som elektromekanisk krengningsstabilisering, IQ. LIGHT – LED-Matrix-hovedlykter og Innovision Cockpit tar interiør, komfort og kjøreopplevelse til et helt nytt nivå.

Touareg har mange høydepunkter. Her er noen av dem:
Bilde av Innovision Cockpit i Volkswagen Touareg

Innovision Cockpit

Betjen de digitale funksjonene uten knapper

Luftfjæring

Alltid på riktig nivå

IQ.LIGHT – matrix LED-frontlykter

Lys opp veien uten å blende andre trafikanter

Grafisk fremstilling av elektromekanisk aktiv krengingsstabilisering
Matrix LED-frontlykter på Volkswagen Touareg

Design 

Gå dine egne veier

Volkswagen Touareg er en elegant og dynamisk SUV. Den har en dominerende front med langstrakt panser, stramme sidelinjer og markante LED-baklykter.

Innovision

Betjening uten knapper

Du kan velge å utstyre din Volkswagen Touareg med en stor buet skjerm og betjene funksjoner digitalt med berørings-, bevegelses- og stemmestyring. Innovision Cockpit har en krystallklar skjerm, gir god oversikt og gjør betjeningen enkel.

Prøvekjør Touareg

Komfort

God romfølelse

I Volkswagen Touareg får du både luksuriøst design og praktiske løsninger. Stort bagasjerom på inntil 800 liter (1800 med nedfelt bakseterygg) og elektrisk bagasjeromslokk gjør bilen allsidig og komfortabel.

Kjøreegenskaper

 Redusert krengning

Den elektromekaniske aktive krengningsstabiliseringen (ekstrautstyr) reduserer krengning og tendens til understyring ved sportslig kjøring i svinger. Det gir forbløffende gode dynamiske kjøreegenskaper. 

Førerassistentsystemer

Godt beskyttet fra alle sider

Det proaktive passasjerbeskyttelsessystemet (ekstrautstyr) beskytter personene i bilen fra alle sider. Registrerer systemet at det er fare for kollisjon, utløser det automatisk beskyttelsestiltak, for eksempel strammer sikkerhetsbeltene, retter opp seteryggene og lukker vinduene og panoramasoltaket.

Underholdning

Alltid på internett 

I Volkswagen Touareg er du alltid på nett. Et fastmontert eSIM-kort gir deg tilgang til Internett, og dermed tilgang til de mobile online-tjenestene fra Car-Net. Du har alltid tilgang til oppdatert informasjon og den underholdningen du ønsker.

Utstyrsversjoner

Vi opplever for tiden tekniske utfordringer i konfiguratoren på priser og utstyr. For gjeldende priser og utstyr se prisliste eller kontakt nærmeste forhandler for mer informasjon. 

Se gjeldende prisliste her

Finn nærmeste forhandler

 

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there