Pris fra
459.200kr
Motor
150hk
Bagasjeromsvolum
137 liter (1857 seterygg nede)

Den perfekte familiebilen. Touran

Touran imponerer med fleksibelt interiør, masse plass og et flott utseende. Touran dekker behovene til hele familien, samtidig som den også tar seg godt ut. Både designet og de store sidevinduene byr på gode opplevelser. I Norge er 7-seter standard for nye Touran, og familiebilen har et svært fleksibelt plasskonsept med et romslig og intelligent interiør. Bilen har en rekke intelligente førerassistentsystemer og sikkerhetsfunksjoner. Derfor kan hele familien se fram til kjøreturer som både er komfortable og trygge.

Touran har mange høydepunkter. Her er noen av dem:
Volkswagen Touran parkert foran hus med barn løpende foran

Integrert barnesete

Gi barna den beste komforten

7-seter

Plass til alle som vil være med

R-Line

Sett et sportslig preg på familielivet

1,99% ved finansiering av ny Touran!
Volkswagen Touran Highline

Det er kampanjedager hos våre bilforhandlere med 1,99% på Touran.

Volkswagen sett fra siden uten dører med nedfelt passasjersete og andre seterad
Interiør på Volkswagen Touran R-Line

Plass og fleksible løsninger

Barn reiser på første klassse

De tre komfortable enkeltsetene i andre seterad i familiebilen Touran lar seg justere, slik at du kan velge mellom maksimal beinplass og større bagasjerom. Setene kan flyttes 200 mm i lengderetningen, og seteryggene kan justeres individuelt. Touran har også et nedfellbart armlene i midtsetet. Det kan brukes når du har med deg maksimalt to baksetepassasjerer.

Den tredje seteraden kan velges som ekstrautstyr, og består av to seter med god plass til voksne passasjerer. Når de ikke er i bruk, kan de slås ned til et jevnt bagasjeromsgulv. Alle setene på andre og tredje seterad har ISOFIX-fester som gir enkelt og trygt feste til barneseter. I Touran får du nedfellbare og høydejusterbare bord og praktiske lommer på baksiden av forseteryggene. Ekstrautstyr som setevarme og solskjermer for andre seterad gjør sittekomforten enda bedre.

Prøvekjør Touran

Komfort

Gi barna den beste komforten

Du kan bestille Touran med inntil to integrerte barneseter som ekstrautstyr. Vi synes nemlig at de små passasjerene også skal ha det komfortabelt.

Du kan få din Touran med inntil to integrerte barneseter. De gir god sidestøtte og passer til barn fra 115 cm og en vekt på 15 til 36 kg (fra gruppe II). Alle setene i andre og tredje seterad, som er ekstrautstyr, leveres som standard med integrerte festeringer for rask montering av ISOFIX-barneseter. Det betyr at barna kan reise komfortabelt og med førsteklasses sikkerhet på lange turer.

Underholdning

Bruk appene dine i bilen

App-Connect omfatter tre smarte teknologiske funksjoner som du kan bruke for å overføre appene fra smarttelefonen din til berøringsskjermen på infotainmentsystemet: MirrorLink™, Android Auto™ fra Google og Apple CarPlay™.

Med funksjonen Car-Net App-Connect som standardutstyr, kan du enkelt koble smarttelefonen til radiosystemet Composition Media eller navigasjonssystemene Discover Media og Discover Pro. Slik kan du betjene utvalgte apper på smarttelefonen via berøringsskjermen. 

Design

Interiøret i Touran er like fleksibelt som deg

Familiebilen tar daglige utfordringer på strak arm med nok plass til mange passasjerer, tre barneseter, stor bagasjeplass og fleksible løsninger.

Kupeen har mange intelligente løsninger og masse plass, både for personer og bagasje. Familie og venner sitter godt i de tre enkeltsetene i andre seterad og de to enkeltsetene, i tredje seterad. Du får også plass til tre barneseter i bredden hvis dere har behov for det. 

Den flate midttunnelen i andre seterad gjør det enkelt å bevege seg gjennom kupeen, og personen på midtsetet får god plass til beina. Easy Entry gjør det lett å komme til tredje seterad. Hvis du ikke har noen passasjerer som trenger plassen, kan alle baksetene slås ned slik at de danner et flatt bagasjeromsgulv.

Den praktiske multifunksjonelle midtkonsollen leveres som standard i familiebilen Touran.

R-Line

Touran blir et blikkfang med R-Line eksteriørpakke

Velger du R-Line eksteriørpakke som ekstrautstyr, gjør du Touran til et ordentlig blikkfang. Pakken inneholder det samme utvendige utstyret som R-Line-pakken.

  • R-Line logo på sidene, fordørene og integrert i grillen
  • Sideskjørt og diffusor i høyglanset sort
  • Enderør med deksler i krom
  • C-formede luftinntak foan i glanset sort
  • Takreling i eloksert sølv

Hvis du ikke kan unnvære et sportslig utseende, er R-Line eksteriørpakke det perfekte valget til Touran. Den består av det samme utvendige utstyret som R-Line-pakken, men har altså ikke det innvendige R-Line-utstyret. 17-tommers Salvador lettmetallfelger eller 18-tommers Marseille lettmetallfelger kan bestilles som ekstrautstyr til pakken.

Assistentsystemer

Hold hodet kaldt med Front Assist i tett bytrafikk

Skulle du ønske du hadde en medhjelper som holdt øye med trafikken foran deg? Med ACC automatisk avstandsregulering som standard på Highline, kan du senke skuldrene i trafikken.

Det er lettere å kjøre avslappet i trafikken når du vet at du holder trygg avstand til kjøretøyet foran. ACC automatisk avstandsregulering, hjelper deg med nettopp det.

Utstyrsversjoner

Vi opplever for tiden tekniske utfordringer i konfiguratoren på priser og utstyr. For gjeldende priser og utstyr se prisliste eller kontakt nærmeste forhandler for mer informasjon. 

Se gjeldende prisliste her

Finn nærmeste forhandler

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there