Bilpleieprodukter

  Gromstad Bil & Båt AS er ansvarlig for innholdet på denne siden. (Personvernerklæring)

  25% rabatt på bilpleieprodukter

  Frem til 30. april får du 25% rabatt på bilpleieprodukter fra Autoglym og Selaclean. Produktene er skånsomme mot lakken og effektive for fjerning av veisalt og smuss. Vi har et godt utvalg av produkter i butikken - ta turen innom.
  Et bilde som viser tilbudet
  Vask bort vinteren

  Populære bilpleieprodukter

  Selaclean Iron X-it
  Nå kr 145
  Effektivt middel for å fjerne bremsestøv og flyverust. Art.nr. KRE33075 | Før kr 193,50
  Autoglym Polar Blaster
  Nå kr 1 192,50
  Skumkanon som kan festes til høytrykkvaskere for å forbedre skumnivået og brukeropplevelsen til produktene i Autoglym Polar-serien. Art.nr. KRE9798 | Før kr 1 590
  Autoglym Polar Wash
  Nå kr 217
  Sikkert og effektivt rengjøringsmiddel som skal påføres ved hjelp av høytrykksvasker med skumpistol, og etter forvask med et snøskum som Autoglym Polar Blaster. Art.nr. KRE9792 | Før kr 289

  Fjern veisalt, smuss og skitt

  En grundig vårvask lønner seg, både for din egen trivsel med bilen, og for å bevare bilens verdi. Etter en vinter med mye salt på veiene er det lurt å avfette og vaske bilen godt for å fjerne salt, smuss og skitt etter vinteren. Autoglym og Selaclean produkter gjør jobben din enklere.

  Flere populære produkter:

  Autoglym Glass & Screen Cloths 3 pakk nå kr 292,50
  Høykvalitetskluter designet for å oppnå en krystallklar, lofri finish. Art.nr. KRE9697 | Før kr 390

  Autoglym Ultra Soft Drying Towel nå kr 449
  Supermyke fibre som absorberer og holder på vann og er skånsomme mot lakken. Art.nr. KRE9697 | Før kr 599

  Autoglym Ceramic Wash & Protect nå kr 487
  Beskytter lakken din på en rask og enkel måte. Art.nr. KRE9783 | Før kr 649

  Autoglym Fast Glass nå kr 149
  Rengjøringsmiddel glass, speil, pleksiglass, akryl- og plastvinduer. Art.nr. KRE9624 | Før kr 199

  Betingelser og forutsetninger

  Tilbudet gjelder frem til 30.04.2024. Vi tar forbehold om evt feil og endringer.

  Vilkår Volkswagen

  Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden. We / VW Connect Plus lisens og We / VW Connect gjelder i hhv. 2 år fra bilens første registreringsdato. De digitale ytelsene leveres av Volkswagen AG, og forutsetter aksept av vilkår, egen profil og bruk av applikasjon(er) fra Volkswagen AG. Etter utløpsdatoene angitt over kan tjenestene, forutsatt tilgjengelighet fra produsenten og at bilen har relevant programvare installert, forlenges hos Volkswagen AG.