ID. Buzz Cargo Pluss

  Odda Bilsenter AS er ansvarlig for innholdet på denne siden. (Personvernerklæring)

  Kampanje på ID. Buzz Cargo Pluss

  Er tiden inne for å bytte til elvarebil bør du sjekke dette tilbudet. Bestiller du ny ID. Buzz Cargo Pluss 286 hk 79 kWh innen 31. juli 2024 kan du spare kr 54 570 ekskl. mva. Inkludert i prisen får du lyspakke, elektrisk svingbart tilhengerfeste og keylesspakke. I tillegg får du serviceavtale i 2 år til kr 0.
  Et bilde som viser tilbudet
  Fra kr 546 480 ekskl. mva

  Spar kr 54 570 ekskl. mva

  Enkelt bilhold
  Serviceavtale 2 år til kr 0
  Få kontroll på bilutgiftene med serviceavtale i 2 år inkludert i prisen.
  Ekstrautstyr
  Lyspakke inkludert i prisen
  Lyspakken består av LED-Matrix frontlykter, dynamisk fjernlysassistent, automatisk nærlyskontroll m.m.
  Ekstrautstyr
  Keylesspakke inkludert i prisen
  Keylesspakken består av avansert nøkkelfri åpning/låsing og start, SAFELOCK og alarm.
  Ekstrautstyr
  Elektrisk svingbart tilhengerfeste inkludert i prisen
  Tilhengerfestet vipper du enkelt ut ved hjelp av en smart knapp rett innenfor luken til varerommet.

  Vår smarte og elektriske varebil har satt en ny standard for elektrisk rekkevidde i varebilmarkedet med inntil 422 km. Med en kraftig elmotor på 286 hestekrefter, et varerom på 3,9 m3 og mulighet for opptil 1 200 kg tilhengervekt er du klar for det meste arbeidsdagen har å by på.

  En sikker varebil
  ID. Buzz Cargo har et høyt sikkerhetsnivå og leveres med avanserte førerassistentsystemer og et høyt standardutstyrsnivå som blant annet inkluderer Adaptiv Cruisekontroll med Stop & Go, LED-lys, ryggekamera og Front Assist - autonom nødbremsing med varsling for fotgjengere og sykler.

  Les mer om ID. Buzz CargoOpens an external link
  Bygg din ID. Buzz CargoOpens an external link

  Betingelser og forutsetninger

  Tilbudet varer t.o.m. 31. juli 2024. Vi tar forbehold om eventuelle feil og endringer. Avbildet modell kan avvike.

  Pris gjelder bil ferdig levert Oslo. Frakt- og leveringskostnader utenfor Oslo kommer i tillegg.

  Kontakt oss

  Vilkår Volkswagen

  Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden. We / VW Connect Plus lisens og We / VW Connect gjelder i hhv. 2 år fra bilens første registreringsdato. De digitale ytelsene leveres av Volkswagen AG, og forutsetter aksept av vilkår, egen profil og bruk av applikasjon(er) fra Volkswagen AG. Etter utløpsdatoene angitt over kan tjenestene, forutsatt tilgjengelighet fra produsenten og at bilen har relevant programvare installert, forlenges hos Volkswagen AG.