Gjør bilen din klar for ny sesong

  Møller Bil Kalbakken AS er ansvarlig for innholdet på denne siden. (Personvernerklæring)

  Vond lukt i bilen?

  Ved temperaturendringer og ved fukt kan det oppstå muggsopp, bakterier og andre mikroorganismer som spres via klimaanlegget. Etter en lang og kald vinter er det derfor lurt med en klimarens for å friske opp luften i bilen. Dette gir deg ikke bare et velduftende kupé, men er også en del av vedlikeholdet av bilen din.
  Et bilde som viser tilbudet
  Klimarens kun kr 990
  Bytte av pollenfilter kommer i tillegg

  Hvor ofte bør klimarens utføres?

  Behovet for rens av klimaanlegg og bytte av pollenfilter kan variere avhengig av bl.a. bilens bruk, temperatur og fukt. En gang i året kan være en tommelfingerregel, men kan med fordel gjøres oftere dersom du opplever vond lukt, tilbringer mye tid i bilen eller har luftveisproblemer/pollenallergi.

  Hvis du er utsatt for pollenallergi vil det være særdeles gunstig å både desinifisere klimaanlegget og bytte pollenfilteret så tidlig på våren som mulig.

  Dette gjelder også dersom du kjører med barn i bilen, og vil sikre et optimalt klima i kupeen til enhver tid. I verste fall kan det være skadelig å puste inn mugg og bakterier over lang tid.

  Betingelser og forutsetninger

  Alle tilbud gjelder frem til 30.06.2024. Vi tar forbehold om eventuelle feil og endringer.

  Kontakt oss

  Vilkår Volkswagen

  Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden. We / VW Connect Plus lisens og We / VW Connect gjelder i hhv. 2 år fra bilens første registreringsdato. De digitale ytelsene leveres av Volkswagen AG, og forutsetter aksept av vilkår, egen profil og bruk av applikasjon(er) fra Volkswagen AG. Etter utløpsdatoene angitt over kan tjenestene, forutsatt tilgjengelighet fra produsenten og at bilen har relevant programvare installert, forlenges hos Volkswagen AG.