2.1.0.6_0, 2017-03-31 11:32:53

Arteon er Volkswagens nye premiummodell.

Den nye Arteon kombinerer designelementer fra klassiske sportsbiler med elegansen og plassen til en fastback. Det er en nymotens gran turismo-bil, som er basert på Volkswagens modulbaserte plattform MQB. Den tverrstilte motoren bidrar til økt innvendig plass, og det samme gjør akselavstanden på 2841 mm. Totalt sett måler Arteon 4862 millimeter i lengderetningen - og kombinert med bredden på 1871 mm og høyden på 1427 mm danner dette grunnlaget for bilens dynamiske proporsjoner. DSG automatgir er standardutstyr på bilen, og i tillegg til det linjelekre utseendet byr Arteon på komfortable sitteplasser til fem personer. Bagasjeromsvolum rommer 563 liter som kan økes til 1557 liter ved å legge ned baksetene. Den store bakluken bidrar også til at innlasting er vesentlig enklere enn i en tradisjonell sedan. Arteon vil være tilgjengelig i to forskjellige utstyrsversjoner i Norge: Elegance og R-Line. Førstnevnte er fokusert på premiumsegmentets materialer og designtrekk, mens R-Line-modellene er utformet for kundene som setter pris på bilens sportslige gener – i likhet med på Volkswagens andre R-Line-modeller.

Fra

Fra

Utstyr og design.

Aerodynamiske linjer, rammeløse vinduer og et karakteristisk bakparti – Arteon har et utseende du ikke vil glemme så lett. Med utstyrsnivået R-Line får du ytterligere utvendige detaljer som fremhever de dynamiske elementene.

Komfort.

Nye Arteon leveres med mye utstyr som er like imponerende som resten av bilen. Utstyret gjør hver eneste kjøretur til en unik opplevelse for alle sanser.

Assistentsystemer.

Du får førsteklasses kommunikasjons- og navigasjonsmuligheter og kan glede deg over det avanserte lydanlegget som fås som ekstrautstyr til den nye Arteon.

Infotainment.

Du får førsteklasses kommunikasjons- og navigasjonsmuligheter og kan glede deg over det avanserte lydanlegget som fås som ekstrautstyr til den nye Arteon.