vw 5 + originalservice

Volkswagen 5+ Originalservice

Volkswagen 5+ Originalservice er en prisgunstig service for deg med en Volkswagen som er eldre enn 5 år. Vi bruker kun Volkswagen originale deler og utfører arbeidet i henhold til serviceprogrammet fra fabrikken for å ivareta bilens servicehistorikk. Utfører du service på din bil hos våre merkeverksteder får du 5 år/100.000 km garanti på bildeler og utført arbeid

Om din bil skal ha Volkswagen 5+ Originalservice «Liten» eller «Stor» avhenger av bilens alder, kilometerstand og tidligere servicehistorikk. Som hovedregel kommer de annenhver gang. Sjekk med ditt Volkswagenverksted for å få spesifisert den service som passer din bil. La bilen din forbli en Volkswagen ved å utføre neste service hos oss!

Kontakt Volkswagen-merkeverksted

La din Volkswagen forbli en Volkswagen.

Enkel og raskt

Digital timebestilling hos merkeverksted

Enkel og raskt

Digital timebestilling hos merkeverksted

Bilhold bestill service vw varebil

Hos oss kan du bestille service- eller verkstedtime for din bil digitalt via vår egen tjeneste Bilhold. Slik går du frem:

Opprett bruker/Logg inn i Bilhold
Velg tjeneste
Velg forhandler
Velg type service du trenger
Velg tidspunkt
Bekreft time

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% SOC (batteriets ladenivå). Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.