Volkswagen VW ID.3 1ST bak en mann
Volkswagen VW ID.3 1ST bak en mann
Volkswagen VW ID.3 1ST bak en mann
Volkswagen VW ID.3 1ST bak en mann

ID.3 1ST Mover Club

ID.3 1ST Mover Club

Vi ønsker å invitere deg til «1ST Mover Club». Dette er et eksklusivt tilbud til deg som gjør at du kan være en av de første som får din ID.3 1ST i Norge.

Vi ønsker å invitere deg til «1ST Mover Club». Dette er et eksklusivt tilbud til deg som gjør at du kan være en av de første som får din ID.3 1ST i Norge.

  1. 1ST Mover Club

Dette inneholder tilbudet

Tilbudet inkluderer vår mest innholdsrike service- og vedlikeholdsavtale kostnadsfritt, med en kundefordel på kr 9.562.1

  • Service- og vedlikeholdsavtale 3 år / 45.000 km1.
  • Avtalen dekker serviceprogrammet til Volkswagen, samt bytte av filtere, skift av bremsevæske og slitedelsreparasjoner innenfor normal bruk.
  • Erstatningsbil inkludert når din bil er på service
  • Bytte av vindusviskere

Det er to funksjoner i bilen som ikke vil være tilgjengelig ved levering;

  • AppConnect (gjelder alle utstyrsversjoner), men bilens telefonsystem via Bluetooth vil fungere som normalt.
  • AR Head-up display (gjelder kun ID.3 1ST Max) vil ha begrenset AR-funksjonalitet. Funksjoner som viser hastighet, adaptiv cruise-control, førerassistentsystemer, trafikkskiltgjenkjenning og navigasjon er tilgjengelig.

Funksjonene nevnt over vil være tilgjengelig etter en kostnadsfri oppgradering hos din forhandler estimert til første kvartal 2021.

  • Du vil være en av de første som får levert din ID.3 1ST i Norge. 
  • De første kundebilene sendes fra fabrikken i Tyskland fra midten av september.
  • De første kundeleveringene starter i Norge fra månedsskiftet september-oktober 2020.

Avtalen om medlemskapet må signeres hos din forhandler for å kunne få tilbudet beskrevet over.

Dersom du velger å ikke bli med i 1ST Mover Club, vil levering starte fra slutten av fjerde kvartal 2020. Din bil vil da bli levert med AppConnect og full AR-funksjonalitet.

Bestill ID.3 1ST

ID.3 1st sett forfra
ID.3 1st sett forfra
ID.3 1st sett forfra

Bestill ID.3 1ST og sikre deg

Garantert levering av ID.3 1ST i 2020, uansett kønummer
Komplette vinterhjul med 18" Loen Volkswagen original aluminiumsfelg kr 9.9001 til din ID.3 1ST
Deltakelse i 1ST Mover Club1
Lanseringsrente 1,99%1
Sikre deg en begrenset spesialutgave med eksklusive designelementer
Rekkevidde ID.3 1ST: inntil 420 km elektrisk rekkevidde
Våre vilkår Volkswagen
1.
Pris er inklusive frakt- og leveringsomkostninger, levert hos forhandler i Oslo. Informasjonen er kun foreløpig og vi tar forbehold om at endringer kan forekomme. Eff. rente 4,06 % ved lånebehov kr 150.000 o/5år, etableringsgebyr kr 2.724,-. Totalt kr 165.674,-. Forutsetter 35% egenkapital og finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende og subsidiert de tre første årene, for deretter å bli justert til normal produktrente. Tilbudet gjelder til 30.09.2020.
Alle priser er veiledende inkl. mva levert Oslo, inkludert vrakpant. Ekskludert elbiler hvor priser er veiledende eks. mva levert Oslo. Trafikkforsikringsavgift og frakt til forhandler utenfor Oslo kommer i tillegg. Oppgitt avgift er estimert på bil med standardutstyr. Ekstrautstyr kan påvirke tekniske data og avgift. Ta kontakt med forhandler for mer informasjon eller besøk vår bilkonfigurator på www.volkswagen.no for å estimere avgift. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik.
Bilene som vises på nettsiden har tyske spesifikasjoner og kan avvike noe fra de bilene som leveres i Norge. Bilene kan også være utstyrt med ekstrautstyr som leveres mot pristillegg.

Oi sann! Nettleseren du bruker støttes ikke eller er utdatert

Vi kan ikke vise deg innholdet på denne nettsiden fordi din nettleser enten er utdatert eller ikke støttes. Nettsiden fungerer best med Firefox eller Google Chrome. Les mer og last ned Firefox nettleser her eller Google Chorme nettleser her