Et barn går mot en VW ID.4 som lader ved en ladestasjon

Volkswagen
ID. Drivers Club

Kun for ID.-sjåfører

Kun for ID.-sjåfører

ID. Drivers Club: Møtestedet for ID.-sjåfører

Et elektrisk fellesskap

Med ID.3 eller ID.4 har du ikke bare valgt en bærekraftig elbil for fremtiden, du får også tilgang til den eksklusive ID. Drivers Club. I en lukket Facebook-gruppe kan du møte andre ID.-sjåfører fra hele Europa. I ID. Drivers Club kan du dele erfaringer, diskutere fremtidens elbiler, gi tilbakemeldinger og stille spørsmål direkte til Volkswagen.

Bli med i elbilgruppen

Å bli medlem av ID. Drivers Club på Facebook er nesten like enkelt som å lade batteriet på din elbil. Bare klikk på lenken nedenfor, logg inn og legg inn understellsnummeret (VIN) som du finner i vognkortet, i infotainmentsystemet under «innstillinger» eller nederst på høyre side i frontruten til din elbil. Vi gleder oss til å treffe deg!

ID.-proffene seg imellom

Siden du allerede eier en ID.3, ID.4 eller ID.4 GTX, vet du allerede mye om den nye elbilen din, men vet du alt? Få eksklusiv informasjon om ID.3, ID.4 og ID.4 GTX fra Volkswagens egne eksperter, møt andre ID.-eiere, og få svar på det du ønsker å vite. 

#NowYouCan

Stedet for alle som er interessert i ID.: Møt andre ID.-tilhengere på Instagram, og del begeistringen for bilen med hele verden. Del erfaringene dine med andre ID.-entusiaster ved å tagge #NowYouCan på ditt neste ID-bildet. Vis frem din Volkswagen ID. til nettfellesskapet, og vekk interessen for elbiler hos fremtidige ID.-førere. 

ID.-arrangementer: Elektrisk stemning

Vil du engasjere deg enda mer? Bli med på våre arrangementer som feirer en mer bærekraftig fremtid med elbiler. Du finner fremtidige ID.-arrangementer på Instagram og Facebook.

Bli med i ID. Drivers Club!

Del erfaringene dine med ID.3, ID.4 eller ID.4 GTX, og utvid elbilhorisonten i vår private Facebook-gruppe.