En kvinne lener seg mot ID.3 1ST
En kvinne lener seg mot ID.3 1ST
En kvinne lener seg mot ID.3 1ST

Ja, det er elbiler nok til alle som forhåndsbestiller

Ingenting er mer irriterende enn å glede seg til en ny elbil, for så å innse at det en liten evighet til den blir din. Hvis du i det hele tatt får tak i elbilen du har lyst på. Nå lover Volkswagen at alle som setter seg opp på forhåndsbestillingsliste, vil få en splitter ny ID.3 1ST i løpet av 2020.

Drømmer du om en ny elbil, kan du ikke ha unngått å legge merke til den lange ventetiden og ventelister som virker uendelige. Grunnen er at komponentene som trengs for å lage bilens batteri, grunnstoffene litium og kobolt, er vanskelig å få tak i. Derfor sitter bilprodusentene nå – for første gang i historien – i en delikat situasjon. De har kjøpere, men mangler elbiler.

Eksklusive leverandøravtaler

Volkswagen er verdens største bilprodusent, og har derfor kunnet sikre seg eksklusive leverandøravtaler som forsyner dem med batterier. Hele 30 000 elbiler  av nye ID.3 1ST skal produseres i Tyskland, og en stor andel av disse blir forbeholdt det norske markedet. Det betyr at de som setter seg opp på forhåndsbestillingsliste nå, garanteres en elbil innen utgangen av 2020. 

En kvinne står ved siden av Volkswagen ID.3 1ST

En elbil for fremtiden

Jan Tore Kopperud

– Listene ble åpnet 8. mai 2019, og vi har hatt stor pågang fra kunder som har fulgt med elbilutviklingen over tid. De vet at ID.3 er en milepæl i Volkswagens elbil satsing, og mange vil være med på ferden. Her er ingenting overlatt til tilfedighetene. Dette er en bil som passer vel så bra for el-jomfruer som for de som allerede har kjørt elbil i en stund, men som nå vil ha en elbil for fremtiden, sier Jan Tore Kopperud, produktsjef hos Volkswagen. Han garanterer at så snart forhåndsbestillingslisten matcher antall biler de har til rådighet vil listene lukkes. Det er altså en førstemann-til-mølla som gjelder.

Ingenting å tape

Synes du det høres skummelt ut å sette deg opp på en forhåndsbestillingsliste, så skal du vite at uansett om du til slutt velger å kjøpe elbilen eller ikke, så får du tilbake depositumet på 10 000 kroner. Du har med andre ord ingenting å tape dersom du skulle ombestemme deg. 

– Ønsker du en innovativ og trygg elbil er dette sjansen du ikke bør la gå fra deg. Med nye ID.3 viser Volkswagen elektriske muskler som aldri før, og måten forhåndsbestillingslisten fungerer på er rett og slett at jo høyere opp på ventelisten du er, jo større sjanser har du til å få akkurat den elbilen du har mest lyst på, sier Kopperud.

Valg av utstyr

Når du setter deg på forhåndsbestillingsliste blir du et nummer i køen, og Volkswagen vil kontakte deg når tiden er inne for å bekrefte bestillingen. Da velger du hvilken av de tre utstyrsversjonene du ønsker, og velger også farge på eksteriør og interiør. Du vil også få tilbud om leasing og andre finansieringsmodeller. Men det er jo ingenting i veien for å drømme litt mens du venter på å rykke frem i køen! 

3 varianter

De tre variantene av ID.3 1ST heter ID.3, ID.3 Plus og ID.3 Max. Den første har en basic utstyrspakke, mens både Plus og Max bruser litt ekstra med fjærene med Led Matrix-lys som er de mest avanserte og intuitive lysene som finnes på markedet i dag. Forskjellene på modellene vil først og fremst være synlig på lysene, setene og felgene. Max-utgaven har også et panorama glasstak, samt et head up-display som viser informasjonen på frontruten. Navigasjonen fremstår som tredimensjonal der pilene ser ut som om de er malt på bakken foran bilen. En nyvinning det er lett å bli glad i.

Forhåndsbestill og sikre deg ID.3 1ST

Skal du lease eller eie?

Det blir stadig mer vanlig for privatpersoner å lease elbiler enn å kjøpe, og det er det mange gode grunner til. Det er ikke en løsning som passer for alle, men fordelen er at du etter leasingperioden kan levere inn den brukte bilen og hente ut en ny elbil. Innen den tid vil teknologien ha utviklet seg videre, og du kan alltid nyte godt av å kjøre gatas fresheste elbil. Du slipper jobben med å selge den gamle elbilen, og har forutsigbare månedsutgifter å forholde deg til.

Hvis du lurer på hvor mye det vil koste deg å lease fremfor å kjøpe, så vil det avgjøres av en rekke faktorer som bilens pris, startleie, lengden på lesingperioden, kjørelengden du inkluderer i avtalen, renter og bilens estimerte restverdi. Gjør deg gjerne noen tanker rundt ditt kjørebudsjett, altså hvor mange kilometer du kjører i måneden, før du vurderer å lease. Når du er klart til å bestille så vil våre forhandlere hjelpe deg med rett finansiering av din nye elbil.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og bli oppdatert på ID.3 1ST

Bli regelmessig oppdatert på informasjon om ID.3.

Den viktige forhåndsbestillingslista

Uansett om du ønsker Max- eller Plusmodell, mørkt eller lyst interiør, leasing eller kjøp, så gjelder det å sette seg opp på forhåndsbestillingslista som altså vil lukkes så snart antall kjøpere matcher antall biler tilgjengelig. Dette er en god mulighet til å å gjøre elbil drømmen om til virkelighet, og ikke minst, til å bli en del av ID.-familien til Volkswagen som du garantert vil se mye til på veiene i årene som kommer.

Fronten på ID.3 1ST
Fronten på ID.3 1ST
Fronten på ID.3 1ST

Forhåndsbestill ID.3 1ST

Sikre deg en begrenset spesialutgave med eksklusive designelementer
1 års lading inkludert (inntil 2000 kWh)
Få levert din ID.3 1ST i løpet av 2020, uansett kønummer
Rekkevidde ID.3 1ST: inntil 420 km elektrisk rekkevidde

Oi sann! Nettleseren du bruker støttes ikke eller er utdatert

Vi kan ikke vise deg innholdet på denne nettsiden fordi din nettleser enten er utdatert eller ikke støttes. Nettsiden fungerer best med Firefox eller Google Chrome. Les mer og last ned Firefox nettleser her eller Google Chorme nettleser her