ID. BUZZ
Føl deg som hjemme overalt

Å være med på å forme fremtidens transportløsninger betyr for oss å sørge for at alle har mulighet til å kjøre elektrisk – med maksimal frihet, entusiasme og personlighet. Vi utvikler biler som lar personen bak rattet vise sin identitet. Derfor er vi opptatt av store ideer og små detaljer som vil gjøre fremtiden bedre for alle.

Familiebilde foran ID. Buzz

Alle våre småbiler, SUV-er og sedaner, er perfekt tilpasset dine ønsker og behov. Slik som konseptbilen ID. BUZZ og el varebilen ID. BUZZ Cargo . Med denne elektriske flerbruksbilen tar vi den ikoniske folkevognbussen tilbake til fremtiden, og gir deg enda mer frihet til å utforske verden – slik at du kan komme deg ut på nye eventyr når som helst. Ettersom ID. BUZZ er en konseptbil, må du imidlertid vente litt på denne modellen. 

--:--

ID. BUZZ er utstyrt med våre beste ideer, og er med på å omdefinere bilens funksjon for oss i dag. Den er en veiviser, et mobilt hjem og et sted der du kan vise dine kreative sider. Den vet hvilken musikk du liker, og hva du trenger underveis. Det fleksible plasskonseptet gir for eksempel plass til hele familien, slik at dere  kommer dere ut i naturen sammen. Med AR-head-up-displayet finner du enkelt frem til de mest avsidesliggende steder. Det gir mulighet for uforglemmelige utflukter som skaper gode minner for store og små. Og uansett hvor turen går, ønsker ID. BUZZ deg velkommen med sine intelligente LED-frontlykter.

ID. Buzz på landeveien, sett fra siden

ID. BUZZ fra Volkswagen er familiens følgesvenn i en hektisk hverdag. Elbilen gir deg nemlig alt du trenger for å gjøre dagen enklere: moderne komfort, en helt ny kupédesign og snart en helautomatisert kjøremodus. Slik går du fra å være fører til passasjer og har friheten til å gjøre akkurat det du vil.

Plass til det meste. Pakket og klar for nye eventyr.

For at du skal føle deg fleksibel i din ID. BUZZ har vi fokusert på optimal plassutnyttelse. Det rommelige bagasjerommet gir deg god plass til alt du må ha med. Og om du ønsker det, kan du raskt og enkelt få mer plass i kupeen med de fleksible setene.

ID. Buzz sett ovenfra, gjennom panoramataket i kupeen

AR Head-up display. Moderne teknologi.

ID. BUZZ viser vei: AR-head-up-displayet projiserer navigasjonen direkte på veien, foran bilen. Takket være projisering med utvidet virkelighet ser du retningspilen akkurat der du skal kjøre. Slik kommer du frem dit du skal uten å ta blikket fra veien.

AR-head-up-displayet i ID. Buzz navigerer uten at føreren må ta blikket fra veien.

LED-øyne. Med blikk for det vesentlige.

Istedenfor de typiske runde frontlyktene har ID. BUZZ intelligente LED-”øyne”, som kommuniserer interaktivt med føreren og forbipasserende. Hvis du for eksempel skal svinge, “ser” frontlyktene i den aktuelle retningen. Og når ID. BUZZ registrerer fotgjengere eller syklister langs veikanten, “ser” den på dem og vekker deres oppmerksomhet med et diskré lyssignal. Det må sies å være temmelig nyskapende, eller hva? 

Berøringsfelt. Helt ny betjening.

ID. BUZZ er lekende lett å kjøre fordi alt skjer så intuitivt. Det er ikke lenger knapper eller brytere på førerplassen. Her holder det med en lett berøring på berøringsfeltet på rattet for å betjene funksjonene, og legge ut på ditt neste eventyr.

Ratt med berøringsfelt i ID. Buzz

Meld deg på vårt nyhetsbrev og bli oppdatert på ID.

Bli regelmessig oppdatert på informasjon om ID.-familien. 

Oi sann! Nettleseren du bruker støttes ikke eller er utdatert

Vi kan ikke vise deg innholdet på denne nettsiden fordi din nettleser enten er utdatert eller ikke støttes. Nettsiden fungerer best med Firefox eller Google Chrome. Les mer og last ned Firefox nettleser her eller Google Chorme nettleser her