0

ID. Crozz
Klar når du er det

Hvis du skulle finne opp bilen på nytt, hvordan ville den sett ut? Vår visjon vil gjøre hverdagen din helt elektrisk: en elbil som gjør livet ditt bedre, som er så intelligent at den forstår hva du sier, og som alltid er tilkoblet. Med teknologi som får deg videre, gir deg nye friheter og inspirerer deg til å oppdage nye ting.

Fronten på ID. Crozz

Vår idé er at det skal finnes en elbil for alle. Og fordi alle mennesker er forskjellige og har ulike behov, har vi laget modeller som passer hver enkelt – så personlig at den passer perfekt til deg, familien og til jobben. Et eksempel er konseptbilen vår ID. Crozz. En moderne crossover som kombinerer styrkene til en SUV med elegansen til en coupé. Spesielt praktisk er det at den føler seg like mye hjemme i byen som i naturen. Det gir deg mange muligheter. Helt enkelt – og helt elektrisk.

Med ID. Crozz har du friheten til å gjøre alt det som er viktig for deg, uansett hvor ferden går. Rekkevidden er derfor så lang at nesten ingen reisemål er for langt unna. Ta deg en tur vekk fra en hektisk hverdag, og dra på oppdagelsesreise. Vi har utformet den rommelige kupeen slik at du skal føle deg som hjemme. Den har fleksible løsninger og er så stor at du kan få plass til en terrengsykkel i tillegg til bagasje for en hel ferie. Topp moderne teknologi sørger for frisk og ren luft, både ute og inne. Med den utslippsfrie elmotoren er bilen så stillegående at du kan nyte skogen og fjellene med alle sanser. Og takket være dynamisk firehjulstrekk, kan du oppdage steder du aldri har vært før. ID. Crozz er alltid klar for nye eventyr.

Bakparten på ID. Crozz ved sjøen

Konseptbilen til ID. Crozz fra Volkswagen representerer fremtidens elbil. Den er full av innovasjoner som gjør at den glir dynamisk og lydløst langs svingete veier. En gang i fremtiden vil du også kunne kjøre på autopilot, og da er det bare å lene seg tilbake og nyte utsikten. Denne digitalt tilkoblede bilen kan du til og med snakke med, så gjør deg klar for en ny hverdag.

Plass til det meste. Mer plass til gode ideer.

ID. Crozz ble utviklet for å gi deg mer frihet og mer plass. Derfor har vi fokusert spesielt på å utelate det overflødige, for eksempel B-stolpen. Seteryggene og midtkonsollen kan også enkelt justeres, slik at du får mer plass til det som er viktig for deg.

ID. Crozz med åpne dører, som viser kupeen

Firehjulstrekk. Frihet hvor enn du er.

I ID. Crozz med elektrisk firehjulstrekk tar du deg frem nesten overalt. Takket være ny teknologi vil du snart kunne få en rekkevidde på opptil 500 km på én lading. Ta en ferie fra hverdagen sammen med noen du er glad i, eller alene. Nyt en sportslig kjøretur uten lokale utslipp.

ID. Crozz kjører langs sjøen, sett fra siden

Autonom kjøring. Mer tid til deg.

I konseptbilen ID. Crozz kan du velge om du vil kjøre eller bli kjørt. Med en enkel berøring på rattet overtar ID. Pilot styringen. Du kan også si til den at den skal starte ved hjelp av stemmestyring. I autonom-modus trekkes også rattet inn, slik at du får enda mer plass til å nyte det som virkelig betyr noe. Det kan være et vakkert landskap eller en god bok. Dette tilhører foreløpig fremtiden, men det høres ut som noe vi alle kan glede oss til.

Kupeen i ID. Crozz under autonom kjøring

Meld deg på vårt nyhetsbrev og bli oppdatert på ID.

Bli regelmessig oppdatert på informasjon om ID.-familien.

Oi sann! Nettleseren du bruker støttes ikke eller er utdatert

Vi kan ikke vise deg innholdet på denne nettsiden fordi din nettleser enten er utdatert eller ikke støttes. Nettsiden fungerer best med Firefox eller Google Chrome. Les mer og last ned Firefox nettleser her eller Google Chorme nettleser her