#challengeacceptID:

ID.R

ID.R

Sett en verdensrekord, uten å etterlate spor.

Samtidig som Volkswagen jobber hardt med overgangen til elektrisk mobilitet, setter den elektriske løpsbilen ID.R stadig nye rekorder. ID.R har allerede satt rekorden som raskeste bil noensinne i Pikes Peak i 2018 og nylig tok den elbil rekorden på Nürburgring Nordschleife. ID.R slo den tidligere rekorden på Nürburgring med en rundetid på 6:05,336 minutter, en forbedring på over 40 sekunder! Etter at den i 2018 på imponerende vis satte rekord under Pikes Peak International Hill Climb med en rundetid på 7:57,148 minutter, har Volkswagen videreutviklet ID.R ytterligere. Neste utfordring er Tianmen Mountain i Kina. #challengeacceptID                              

Volkswagen ID.R verdens raskeste elbil og racerbil

Gir alt. For fremtiden

Den viktigste oppgaven til ID.R er ikke å sette den ene rekorden etter den andre på tøffe racerbaner rundt om i verden, men derimot å fungere som forbilde og teste teknologier for nye elbiler hos Volkswagen. ID.R viser på hva fremtidens elbiler kan tilby.

Volkswagen ID.R, verdens raskeste elbil, elektrisk sportsbil eldrevet racerbil, lagerhall

Foran konkurrentene og forut for sin tid

For å sette ny verdens rekord holder det ikke med en rask elbil. Man trenger nye ideer som hele tiden sørger for å holde utviklingen på et høyt nivå. Elektrisk mobilitet er et svært dynamisk område der det ikke bare handler om hastighet på veien, men også om fart i utviklingen. Hver eneste kilometer som ID.R elektrisk sportsbil kjører kommer derfor alle modellene i ID.-familien til gode.

ID.R: #challengeacceptID

ID.R setter ikke bare verdens rekorder for elbiler på de tøffeste banene verden over, den er også en ledende teknologi plattform for ID.-familiens elbiler og forbilde for en hel generasjon elbiler og elektriske sportsbiler. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev og bli oppdatert på ID.

Bli regelmessig oppdatert på informasjon om ID.-familien. 

Oi sann! Nettleseren du bruker støttes ikke eller er utdatert

Vi kan ikke vise deg innholdet på denne nettsiden fordi din nettleser enten er utdatert eller ikke støttes. Nettsiden fungerer best med Firefox eller Google Chrome. Les mer og last ned Firefox nettleser her eller Google Chorme nettleser her