ID. Volkswagen, just electric.
ID. Volkswagen, just electric.
ID. Volkswagen, just electric.

Volkswagen ID.

Volkswagen ID. er neste generasjon elbil

ID.-familien fra Volkswagen blir starten på en ny æra innen elektrisk mobilitet og har mer å by på enn bare elektrisk kjøring: ID. er ditt personlige rom på fire hjul. Den lytter til deg, den forstår deg og den lærer av deg. Den lar deg kjenne på den dynamiske følelsen av elektrisk akselerasjon. Batteriene lades raskt og har lang rekkevidde på inntil 539 km som bringer deg trygt frem til din destinasjon.

ID.-familien blir konkurransedyktig på pris

Med lanseringen av modellene i ID.-familien gjør Volkswagen elbilen tilgjengelig for flere. ID.-familien består av moderne elbiler for ulike behov til en konkurransedyktig pris.

VW Volkswagen ID4 elbil SUV lader

Lang rekkevidde på inntil 539 km

VW Volkswagen ID3 elbil sett fra siden parkert ved en åker

ID.-familien tar deg lenger. Med mulighet for hurtiglading og en rekkevidde på inntil 539 km kan du tilbakelegge lengre strekninger uten å måtte lade. Uansett hvor turen går.

Les mer om IONITY

En ny dynamikk

Nå er det enklere enn noen gang å kjøre miljøvennlig. Uten å skifte gir – verken automatisk eller manuelt – går vi inn i en æra av elektrisk akselerasjon, samtidig som vi er på vei mot helautomatisert kjøring.

En mann ser ned foran VW Volkswagen ID3 elbil

Mer avansert enn noensinne

AR head up display VW Volkswagen ID4 elbil SUV

ID.-familien byr på mer enn å bare kjøre bil. Intelligente forbindelser og moderne teknologi lærer av deg, snakker med deg og hjelper deg på veien. Volkswagen ID. er utviklet på en moderne plattform for fremtidens elbiler. Dette skaper et helt nytt samspill mellom fører og bil.

En stil for alle behov

Bilmodellene i ID.-familien passer for alle behov, slik at enhver kan finne sin modell. Plasskonseptet og kupeen er fremtidsrettet og gir allerede i dag en pekepinn på hvordan autonom kjøring en dag vil se ut.

VW Volkswagen ID4 elbil SUV i forskjellige farger sett forfra

Meld deg på vårt nyhetsbrev og bli oppdatert på ID.

Bli regelmessig oppdatert på modellene i ID.-familien.

Oi sann! Nettleseren du bruker støttes ikke eller er utdatert

Vi kan ikke vise deg innholdet på denne nettsiden fordi din nettleser enten er utdatert eller ikke støttes. Nettsiden fungerer best med Firefox eller Google Chrome. Les mer og last ned Firefox nettleser her eller Google Chorme nettleser her