VW ID. VIZZION konsept-elbil sett fra siden

ID.-familien
Fremtidens elbiler

Konsept-elbilene i ID.-familien er fremtidens elbil familie fra Volkswagen. De byr på lang elektrisk rekkevidde, stor plass og bærekraftige løsninger. Kort oppsummert er de den perfekte løsningen på fremtidens transportutfordringer for familien.

ID. LIFE er den minste elbilen i ID.-familien og er mer enn bare en elbil.

Fremtidens familiebil: ID. SPACE VIZZION

ID. SPACE VIZZION er fremtidens stasjonsvogn med lang rekkevidde, enestående plass og ytelser. Perfekt for familier opptatt av bærekraftige løsninger og behov. 

ID. Buzz - vår største elbil

Konseptbilen ID. Buzz puster liv i ikonet og forventes til Norge i løpet av 2022. Avansert teknologi og et fleksibelt plasskonsept er bare noe av det du kan glede deg til!

Den ultimate strandbilen: ID. BUGGY

Konsept-elbilen ID. BUGGY er inspirert av den legendariske beach buggyen fra 1960-tallet og tilbyr luftige kjøreopplevelser utenfor allfarvei i et robust og tøft design – perfekt på varme sommerdager. 

Visjonen for fremtidens elbil: ID. VIZZION

Den beste måten å forutsi fremtiden på er å skape den selv. ID. VIZZION er en premiumsedan som forener progressiv design med banebrytende teknologi. Dette er fremtiden på fire hjul.

 #ChallengeacceptID: ID.R

ID.R setter ikke bare verdens rekorder for elbiler på de tøffeste banene verden over, den er også en ledende teknologi plattform for ID.-familiens elbiler.

Én modul. Mange modeller.

Den modulbaserte plattformen for elbiler, forkortet MEB, tilbyr elbiler som oppfyller alle kravene du har til en bil, enten du trenger en bybil, en SUV eller en stor familiebil. Her får du mer plass, flere tilpasningsmuligheter, bedre komfort og høyere ytelser enn noensinne. Kort sagt en helt ny elbilopplevelse.

Les mer om MEB-plattformen

vw meb plattform for elbiler

Meld deg på vårt nyhetsbrev og bli oppdatert på ID.-familien

Bli regelmessig oppdatert på informasjon om ID.-familien og elektrisk mobilitet.