vw id life sett skrått bakfra

ID. LIFE
Mer enn bare en elbil

Den hittil minste elbilen i ID.-familien, ID. LIFE, er laget med stort fokus på bærekraft. Den er en nytolkning av en crossover, med klare linjer.

Den hittil minste elbilen i ID.-familien, ID. LIFE, er laget med stort fokus på bærekraft. Den er en nytolkning av en crossover, med klare linjer.

Bærekraftig for fremtiden

Vi har lagt stor vekt på bærekraft under utformingen av ID. LIFE. Karosseriet er lakkert med biobasert klarlakk ispedd blåfarget resirkulert treflis. Panseret og taket på ID. LIFE består av et luftfylt stoff som er laget av resirkulerte plastflasker. Det gir en unik design og bidrar også til å redusere bilens vekt. Også innvendig er det fokus på bærekraft med bruk av gjenvinnende materialer og FSC-sertifisert tre. Bilen har også dekk med en høy andel fornybare råstoffer som naturgummi og risskall. Konseptbilen ID. LIFE er en stillegående elbil helt uten utslipp av klimagasser på veien.

Interiør: Innovativ, komfortabel og fleksibel

Ratt med berøringspanel i vw id life

Ved hjelp av et kamera gjenkjenner ID. LIFE deg når du setter deg bak rattet. De tradisjonelle speilene og bryterne er erstattet med kameraer, displayer og berøringspaneler, og du kan styre mange funksjoner i bilen med smarttelefonen. Dette er en elbil som kan mer enn å frakte deg fra A til B. Du kan enkelt justere seteposisjonen og gjøre om kupeen til oppholdsrom eller soveplass. Infotainmentsystemet i konseptbilen ID. LIFE har en integrert spillkonsoll, projektor og filmlerret til glede for alle gamere og seriejunkier. Da er det ikke noe problem å få tiden til å gå mens bilen lades ved en hurtigladestasjon.

Eksteriør: Minimalistisk, kompakt og tidløs 

ID. LIFE har en tidløs design med kraftige proporsjoner og skarpe linjer. Karosseriet har en ren utforming helt uten dekor og speiler. ID. LIFE er den første ID.-modellen med elektrisk forhjulsdrift. Det gir stor fleksibilitet og god plass til både passasjerer og bagasje. Taket i luftfylt stoff med rutemønster er festet til karosseriet med glidelåser og kan enkelt tas av. ID. LIFE gir deg mange tilpasningsmuligheter, og ikke minst: vind i håret.

vw id life elbil sett forfra
En kvinne i og en mann utenfor vw id life

Meld deg på vårt nyhetsbrev og bli oppdatert på ID.-familien

Bli regelmessig oppdatert på informasjon om fremtidens elektriske familie fra Volkswagen.