VW Golf GTE eHybrid ladbar hybrid

Finn din ladbar hybrid

Bensinmotor + elmotor = sant. Det beste fra to verdener.

En elmotor som er perfekt for lokalkjøring i byen og en TSI-bensinmotor som gjør de lengre turene komfortable uten rekkeviddeangst. Med et trykk på knappen merket «GTE» og du kombinerer det beste fra to verdener. Da henter bilen ut kraften fra begge motorer, og gir et godt fraspark med ekstra høyt dreiemoment. 

Fordeler ved å velge ladbar hybrid

  1. Bedre ytelse og kjørekomfort
  2. Sportsligere kjøreopplevelse
  3. Elektrisk kjøring i hverdagen gir lavere drivstofforbruk
  4. Kjør smart, kjør lenger og spar penger med smart utnyttelse av bremseenergien

Våre ladbare hybrider

VW Golf Style eHybrid

Golf

Høy ytelse med sportslige ambisjoner og lavt forbruk. Gode og sportslige kjøreopplevelser er standard i Golf Style eHybrid og Golf GTE med 40% lengre elektrisk rekkevidde på inntil 721 km. 
VW Passat GTE ladbar hybrid familiebil

Passat GTE

Ladbar stasjonsvogn med stor plass og elektrisk rekkevidde på inntil 591 km. Dette gjør den til et bærekraftig alternativ på både korte og lengre turer. En god ide alle dager i uken, helt enkelt. 
VW Tiguan eHybrid ladbar hybrid SUV

Tiguan eHybrid

Ladbar SUV med høy bakkeklaring og stor plass med inntil 501 km elektrisk rekkevidde. En gjennomsnittlig daglig kjørelengde som er tilstrekkelig for svært mange. eHybrid ladbar hybrid er et motoralternativ som kan velges i utstyrsversjonene Life, Elegance og R-Line når du bygger bil.
VW Touareg R eHybrid ladbar hybrid SUV

Touareg Elegance og R eHybrid 

Elegant, nesten lydløs, uten utslipp – og samtidig kraftfull og dynamisk. Flaggskipet til Volkswagen elektrifiseres i utstyrsversjonene Elegance eHybrid og R. De ladbare ustyrsversjonene av Touareg er de kraftigste Volkswagen-modellene hittil med opptil 462 hk og inntil 472 km rekkevidde. 

Bildet viser en mann som lader den nye Volkswagen T7 Multivan ehybrid ladbar hybrid i orange og grå lakk

Den nye Multivan eHybrid

For første gang tilbys nå den folkekjære Multivan som ladbar hybrid. Den nye Multivan eHybrid blir uten tvil vår aller største ladbare hybrid med god plass til storfamilien, venner, sportsutstyr, småmøbler og flytteesker. Vi kan love deg enda mer fleksibilitet og enda større romfølelse enn noen gang tidligere, blant annet takket være nye seteløsninger, nytt skinnesystem og den nye MQB-plattformen. Nysgjerrig? Klikk deg videre da vel og les mer!