IONITY er framtidens lynlader-nettverk

Framtidens lynlader-nettverk fra Volkswagen i samarbeid med IONITY tilbyr hastigheter på inntil 350 kW.

IONITY lynlade-nettverk for elbil

400 lynladestasjoner over hele Europa

IONITY er et samarbeid mellom Volkswagen Group mellom Audi, Mini Porsche, BMW, Mercedes-Benz, Hyundai, KIA og Ford. Ladenettverket skal i første omgang dekke hovedveiene mellom de største byene.

Lokasjoner og betaling

Se alle ladestasjoner i Norge og Europa herOpens an external link

Betaling

Ved lading på en av IONITY sine ladestasjoner kan du velge mellom flere betalingsløsninger og abonnenter. Du kan blant annet bruke: 

Du kan også registrere ladebrikken fra elbilforeningenOpens an external link hos Circle KOpens an external link ved lading hos IONITY. 

 

En kvinne lener seg til elbilen VW Volkswagen ID.3 ved en IONITY hurtigladestasjon
Problemfri kjøring

– Det vil bli nok lynstasjoner til at du kan kjøre helt problemfritt rundt i Norge, Sverige og Danmark . I dag kan man kjøre fra Oslo til Trondheim med ca en 20 minutters lading ved en IONITY lynladestasjon for å nå frem til Trondheim. De nye lynladerne har en kapasitet på maks. 350 kW. Det er ventet at lynladestasjonene fra IONITY vil revolusjonere elbilenes effektivitet og rekkevidde, og bidra til å eliminere de begrensningene som elbiler tidligere har hatt med tanke på langdistansekjøring.

En mann står i døråpningen til VW ID3

Bilferie i Norge og Europa

Ved lange turer på mer enn 300 km er det nyttig å ha lynladenettverket som gjør det enkelt å reise også lengre avstander. Eiere av elbilene i ID.-familien vil altså kunne reise på en helelektrisk langtur over hele Europa. Målet til IONITY er at man skal kunne kjøre mellom de store byene i Norge, i tillegg til større byer i Skandinavia og resten av Europa. 

Les mer om IONITYOpens an external link