2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Volkswagen nye elbiler nullutslipp I.D lang rekkevidde

ID. er våre nye elbiler med lang rekkevidde og ny funksjonalitet.

Vi trenger nye transportløsninger i fremtiden og nye elbiler med null utslipp. Voksende byer, mangel på fossilt drivstoff og klimaendringer er noen av mange utfordringer vi står overfor i tiden fremover. Elektrisk mobilitet er ett av svarene.

ID. står for «identitet» og «ikonisk design». Interiøret i de nye elbilene i ID.-familien kan sammenlignes med interiøret i den nye Tiguan Allspace SUV, og har fått en helt ny design. Resultatet er en luftig kupé med salongfølelse og grundig gjennomtenkt plassutnyttelse som gir optimal bevegelsesfrihet samtidig som passasjerkomforten helt tydelig er prioritert. Elbilene er smartere, kjører lenger og er svært spenstige biler. 

Utvikles på helt ny plattform.

ID.,  ID. CROZZID. BUZZ og ID. VIZZION blir de fire første elbilene fra Volkswagen på den helt nye plattformen MEB. MEB-plattformen er utviklet «fra batteriet og opp». Det vil si at alle nye bilmodeller som produseres på denne plattformen er planlagt og designet som 100% elbil fra dag én, uten kompromisser på teknologi, plass, batteri/rekkevidde og muligheter for oppgraderinger i fremtiden. Plattformen er i tillegg skalerbar slik at vi kan tilby stadig nye bilmodeller innen alle segmenter og som tilfredsstiller alle kundebehov.

Les mer om MEB

Elbilenes rekkevidde blir vesentlig lenger.

Foreløpig rekkevidde estimeres til over 600 kilometer på en lading (foreløpige tall). Bilene vil være klare for et høyt nivå av selvkjøring ved hjelp av flere utvendige raderer, men fører vil selvsagt også kunne kjøre 100% selv. Tilhengerfeste og firehjulstrekk (4X4) er planlagt, men sannsynligvis først for ID. CROZZ. Endelige spesifikasjoner kommer nærmere lansering.

ID. blir en kompaktbil på størrelse med dagens Golf men med ekstremt god plassutnyttelse innvendig pga. lang akselavstand. ID. CROZZ blir en kompakt-SUV. ID. BUZZ en flerbruksbil med setekonfigurasjoner fra 2 til 8 seter og ID. VIZZION blir en premium bil i størrelse med dagens Arteon. 

Priser og lansering av elbilene i Norge.

Fra starten av år 2020 lanseres disse elbilene i Norge på løpende bånd, i rekkefølgen som nevnt over. Sannsynligvis vil disse 4 elbilene lanseres i Norge i tidsrommet 2020-2022. Vi vil åpne for reservasjon i god tid før lansering og vil holde våre nettsider oppdatert om dette. Følg med!

Pris vil bli offentliggjort nærmere lansering, og vær trygg på at de blir konkurransedyktige. ID. skal være en bil for folk flest.

Bli oppdatert på ID. 

Vi holder deg oppdatert når vi har mer informasjon om ID.

Les mer om våre fremtidige elbiler.

Kompaktbilen Volkswagen ID.

Fremtidens elbil med lang rekkevidde.
Volkswagen ny elbil 2020 I.D. selvkjørende

Volkswagens kommende elbil ID. er den første og minste av de fire elbilene i ID.-familien, men med lang rekkevidde og fremtid som selvkjørende. 

Volkswagen ID. Crozz SUV.

Denne SUVen er en elbil.
Volkswagen ny elbil 2020 I.D. crozz suv selvkjørende

I 2020 kan vi tilby vår første helelektriske SUV og crossover med lang rekkevidde. 

Volkswagen ID. Buzz campingbil.

Denne bussen er en elbil.
Volkswagen ny elbil 2020 I.D. buzz suv selvkjørende

I 2022 kan vi tilby vår første helelektriske buss med lang rekkevidde.

Sedanen Volkswagen ID. VIZZION.

En fullstendig selvkjørende konseptbil.
Volkswagen ny elbil 2020 I.D. VIZZION selvkjørende

Konseptbilen ID. VIZZION er den fjerde modellen i ID.-familien. Denne elbilen blir er toppnyhet fra Volkswagen og kommer i 2022. 

El varebiler fra Volkswagen Nyttekjøretøy.

Volkswagens første heleletriske varebil e-Crafter

e-Crafter er den første helelektriske varebilen fra Volkswagen Nyttekjøretøy med nyttelast på opptil 950 kg. Flere elektriske varebiler er på vei inkludert e-Caddy Maxi, e-Transporter, e-Caravelle og I.D. Buzz Cargo. 

Snarveier.