2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Volkswagen I.D. elbil med lang rekkevide

I.D. er en ny elbil med lang rekkevidde på inntil 600 km på én lading.

Volkswagen I.D. blir Volkswagens første kompaktbil basert på det nyutviklede Modular Electric Drive Kit, også kjent som MEB. Elbilen får rekkevidde på inntil 600 km på én lading. Og du kommer garantert til å føle deg hjemme i I.D., for med Volkswagens Home Net-løsning kan du koble sammen bilen og huset eller leiligheten.

I.D. blir størrelsesmessig som en Golf, men blir en stor elbil på innsiden med plass til hele familien. Innvendig plass kan sammenlignes med en Passat.  

Fra 2020 vil I.D. kunne leveres med teknologi som åpner opp muligheten for autonom kjøring. 

Fra nå av hører bilnøkler fortiden til. I.D. gjenkjenner føreren ved hjelp av en digital nøkkel på førerens smarttelefon. Allerede før du starter opp, kan I.D. tilpasse førersetet, sette på favorittmusikken din og påse at kontaktopplysninger til familie, venner og forretningspartnere er tilgjengelige. Tanken er at de som kjører Volkswagen, i fremtiden vil opprette en personlig profil, en såkalt Volkswagen I.D. Denne ID-en vil umiddelbart gjenkjenne om det for eksempel er faren eller datteren i huset som tar plass bak rattet. 

Snarveier.