Volkswagen ID.3 1ST, VW, prototype
Volkswagen ID.3 1ST, VW, prototype
Volkswagen ID.3 1ST, VW, prototype
Volkswagen ID.3 1ST, VW, prototype

Volkswagen ID.3 1ST til under 330.000 kroner

Volkswagen ID.3 1ST til under 330.000 kroner

2019-08-21
2019-08-21

Norge er ett av de utvalgte landene som får en eksklusiv førpremiere på elbilen Volkswagen ID.3 1ST under en måned før offisiell lansering. I anledning besøket i Oslo, gir Volkswagen i Norge for første gang en prisantydning.

VW Volkswagen ID.3 prototype kamuflert i studio
VW Volkswagen ID3 bak modell

Verdenspremiere 10. september

Volkswagen ID.3 1ST får verdenspremiere på den internasjonale bilutstillingen i Frankfurt fra 10. september 2019. Prisene slippes like etter. 

- Vi er svært stolte av å være et av de første markedene som får vise ID.3 1ST. I den anledning ønsker vi også å dele at spesialmodellen ID.3 1ST får en svært attraktiv startpris under 330.000 kroner levert Oslo. Elbilen har en rekkevidde på 420 km basert på WLTP, og vil være komplett utstyrt for det norske markedet med blant annet varmepumpe, adaptiv cruise-control, navigasjon, full-LED frontlys, 18" lettmetallfelger og oppvarmet ratt, seter og frontrute, sa Harald Edvardsen-Eibak, direktør Volkswagen.

Enorm etterspørsel

- Vi merker en enorm etterspørsel etter nye ID.3 1ST og er meget fornøyd med å ha fått tildelt en av de største andelene av bilene fra denne første ID.3 serien. Vår forhåndsbestilling er fortsatt åpen. Alle bilene vil bli utlevert i løpet av 2020, med oppstart fra neste sommer. Kundene som forhåndsbestiller en ID.3 1ST vil også få ett års lading inkludert (inntil 2000 kWh), sa Edvardsen-Eibak.

Fakta om ID.3 1ST

VW Volkswagen ID3 dekk og felger
 • Det totale volumet fra fabrikken for denne begrensede serien ID.3 1ST er satt til 30.000 eksemplarer.
 • Alle som forhåndsbestiller ID.3 1ST vil få utlevert sin ID.3 1ST i 2020. Utleveringene starter fra midten av 2020.
 • ID.3 1ST får inntil 420 km rekkevidde (WLTP), som er anslått som den mest populære modellen.
 • Alle som forhåndsbestiller ID.3 1ST vil få et spesialtilbud på 1 års kostnadsfri lading ved offentlige ladestasjoner tilknyttet tjenesten We Charge (inntil 2000 kWh).
 • Produksjonen av ID.3 1ST starter opp i november 2019 og utleveringer starter i midten av 2020. Spesialmodellen Volkswagen ID.3 1ST vil leveres med et batteri med 58 kWh nettokapasitet (62kWh brutto) og med en estimert rekkevidde på inntil 420 km målt etter den nye WLTP-testsyklusen. Det er forventet at det er denne varianten som blir volummodellen av ID.3.
 • ID.3 1ST blir en spesialmodell ferdig spesifisert i tre ulike utstyrsversjoner, skreddersydd for det norske markedet. Fire farger blir tilgjengelig. Alle utstyrsversjonene er riktig utstyrte modeller for Norge. ID.3 Plus får i tillegg dynamiske LED-Matrix lys, 19" lettmetallfelger, ryggekamera og et oppgradert interiør. For ID.3 Max følger panorama glasstak, 20" lettmetallfelger, flere førerhjelpsystemer og et innovativt AR (augmented reality) head-up display med.
 • Verdenspremieren for ID.3 1ST blir på bilutstillingen i Frankfurt (IAA) i september.
 • Endelige priser blir klare til høsten og da får alle som har forhåndsbestilt muligheten til å tegne salgskontrakt for ID.3 1ST.
 • Det er fortsatt gode muligheter for å sikre seg en ID.3 1ST ved å forhåndsbestille i Norge.
 • På Volkswagens nettside kan interesserte forhåndsbestille bilen. Beløpet er på 10.000 kroner, og refunderes i sin helhet dersom man ønsker å kansellere forhåndsbestillingen. Antall biler er begrenset. Så lenge løsningen er åpen er det fortsatt mulig å sikre seg en forhåndsbestilling som gir rett til bestilling av bil med produksjonsplass.
 • Volkswagens helt nye nettside om ID. vil alltid ha siste oppdaterte informasjon om ID. Det er opprettet en egen side for relevante spørsmål og svar om forhåndsbestillingen.

Få også med deg

Fronten på ID.3 1ST
Fronten på ID.3 1ST
Fronten på ID.3 1ST

Forhåndsbestill ID.3 1ST

Sikre deg en begrenset spesialutgave med eksklusive designelementer
1 års lading inkludert (inntil 2000 kWh)
Få levert din ID.3 1ST i løpet av 2020, uansett kønummer
Rekkevidde ID.3 1ST: inntil 420 km elektrisk rekkevidde (WLTP)

Meld deg på vårt nyhetsbrev og bli oppdatert på ID.-familien.

Bli regelmessig oppdatert på informasjon om ID.3 og resten av ID.-familien.

Oi sann! Nettleseren du bruker støttes ikke eller er utdatert

Vi kan ikke vise deg innholdet på denne nettsiden fordi din nettleser enten er utdatert eller ikke støttes. Nettsiden fungerer best med Firefox eller Google Chrome. Les mer og last ned Firefox nettleser her eller Google Chorme nettleser her. Du kan også gå til vår kundeserviceside her for å finne vår kontaktinformasjon.